Ленено семе като хранителна добавка-2

• 114 340
  • 429
  •   1
Отговори
# 30
В Пикадили видях ленено семе в пликчета, цената беше около 5 лв.
Краси, какво е това семе?
Моето е 100 г. от диетичен магазин- 60 ст.

Ами така пишеше- Ленено семе. Едни малки светлокафяви семенца, лъскавички ...Пликчето може би е около 300 гр.., може и да се лъжа...Да си взема ли такова? Защото е гадно времето и не мога да излизам с всичкУтУ дИца.....

Ще мога ли да го смеля в блендер?  CrazyНямам кафемелачка...

# 31
По описанието - няма какво друго да е. Но цената твърде висока - сигурно на нещо друго си видяла, не може стурва ми се да е толкова скъпо.

В блендера става идеално.  Peace

# 32
Ей, ще ме накарате да ходя до Пикадили.....В сайта им на Ленено семе- резултати 0 Crossing Arms

# 33
  • София
красим , видяла си цената на нещо друго. Около 1,40 лв. си е цената на БГ ленено семе.
Няма нужда да ходиш до Пикадили, има го във аптеките същото.

# 34
Дано е хубаво времето днес, че като ми влезе някоя муха в главата, ....... #Silly

# 35
  • София
Дано е хубаво времето днес, че като ми влезе някоя муха в главата, ....... #Silly

Тая муха си струва Peace

# 36
Вчера си купих ленено семе от Марешки ценета му е 29.90лв.Само че не знам по колко да го пия.На опаковката пише от 3-9 таблетки.Засега взимам 3 пъти по1 ама дали не трябва да ги увелича?И колко време се пие?Дали постоянно или се прави почивка?

# 37
  • Варна
Аз пия 2 пъти по 3...в началото пиех 2х2...някъде беше казано, че организмът не привиквал към лененото семе и няма нужда от почивка  Peace

# 38
Цитат на: kassi
Вчера си купих ленено семе от Марешки ценета му е 29.90лв.На опаковката пише от 3-9 таблетки

За колко броя в опаковка е тази цена?

# 39
  • Варна
100  са вътре Peace

# 40
Наистина ли от лененото семе се появяват пъпки?Верно че докато го ядох бях се опъпчавила с едни гнойни гадни но го отдавах на хормонален проблем.Дано не е така с хапчетата.Но щом пък пречиства организма мисля че са нормално пъпките.

# 41
бях питала в началото на темата дали някой се е изприщвал от лененото семе,защото при мен стана така +пъпки,но не знаех дали е от лененото семе или от кремовете на AVON,спрях и двете,сега се изчистих,и пак започнах да се мажа с кремовете си,и не съм се изприщвала.Следователно от лененото семе ми е станало така,някой да го има в предвид,който е по-чувствителен например.

# 42
  • Варна
Еми ние си казахме...излизаха пъпки, но се преживява и лицето се изчиства...сега вече няма пъпки Peace

# 43
Е значи аз съм се изчистила сега ще имам направо хубава кожа Winkкой като мен.Само да не ме повтори този процес че ще съм болна отнова. Twisted Evil

# 44
 PeaceМалко спам в темата-ама виждам че доста хора има които са или са били притеснени от пъпки и др кожни проблеми.Да ви споделя от какво съм доволна аз-като оставим на страна че трябва дасе улучи точната козметика за всеки тип кожа-2-3 години подред/обикновено на есен/ си правя курс с едни индийски таблетки -Пурим-ама си изпивам 3-4 опаковки,точно по схемата и лицето ми/което по принцип си е много проблемно/ се изчиства и от пъпки и от петна/е не чак "вълшебно"/ и се регулира себума.От същата серия бях пила и за...хемор. Mr. Green и също имаше добър резултат. Hug

Общи условия

Активация на акаунт