Ленено семе като хранителна добавка-2

• 114 348
  • 429
  •   1
Отговори
# 90
Капсулите в опаковка по 250 бр. не са на Барлийнс, а на Нейчъръл уейс или нещо подобно.
Навсякъде по света писаха, че само Барлеанс ги прави по най-качествената технология, за което има купища световни награди. То иначе има и български капсули с ленено масло и на цена се докарват горе-долу като тези на Барлеанс, предлагани в нашите аптеки (т.е. 34 лв за 100 бр. по 1000 мг.), но какъв е смисъла да ги купувам като са в прозрачна желатинова капсула, а светлината е един от най-вредните фактори, влияещи на лененото масло. При положение, че оригинал на Барлеанс ми излиза 32 лв за 250 капсули как да си купя всичко останало със съмнителен произход и качество? Дори и тези на Сасано излизат по-скъпи от поръчаните от Щатите пак за 250 бр. а и тази фирма ми е абсолютно неизвестна.

ПП: Сасано, по колко милиграма е една капсула от тези, които ти си купуваш?

Е на теб може да ти е неизвестна, но това не значи, че продукта е некачествен. Неизвестната фирма гарантира, че техните капсули съдържат 57% ALA, което е много по-важно.....Не трябва да се робува на една марка, само защото се пишело за нея.

# 91
Опитай пак  Wink

По 1000 мг. е за цена 44 лв. Ако е 1300 мг. цената е по-висока, в момента не знам колко точно.

# 92
Е на теб може да ти е неизвестна, но това не значи, че продукта е некачествен. Неизвестната фирма гарантира, че техните капсули съдържат 57% ALA, което е много по-важно.....Не трябва да се робува на една марка, само защото се пишело за нея.
Изобщо не виждам никъде да съм твърдяла, че твоите капсули са некачествени! Crossing Arms Всеки, разбира се, има право на избор. Аз избрах по-известната и по-изгодната за мен оферта. Пък който иска и в къщи да си насади лен и да си яде направо от него, нали така!

# 93
Сасано, току що направих поръчка от сайта на Naturesway, който ти пи посочи (благодаря за което!). За 200 броя капсули от 1300 мг, които заедно с транспортните разходи ми излизат на цена 22 лв., което е точно на половината от цената, която са сложили в нашите аптеки! Просто ни дерат кожите, защото повечето хора не могат или не смеят да поръчват от чужди сайтове.

ПП.Сега проверих и пощата си и вече има мейл, че поръчката е приета. Пращането по въздух е 8,95$, а с кораб(т.е. по-бавно) 4,95$. Самият продукт 200 капс х 1300 мг е на цена 11,50$

Последна редакция: чт, 13 дек 2007, 14:16 от DarkMoon

# 94
Я пак, я пак....за цената.  #Crazy Колко долара са това с доставката - приблизително?

А как да се регистрирам? Това е само за щатите.

Последна редакция: чт, 13 дек 2007, 14:19 от Сасано

# 95
Я пак, я пак....за цената.  #Crazy Колко долара са това с доставката - приблизително?

А как да се регистрирам? Това е само за щатите.
Това са общо 11,50 + 4,95=16,45$ х 1,33 лв за $= 21,88 лв общо. Има си дестинация България и опция "по земя" от падащото меню и там си ги избираш. Плащам с кредитна VISA.
Ето, виж къде точно  http://www2.imgshare.eu/i/3gE51258.jpg кликни върху екрана с таблицата, за да се увеличи)

Последна редакция: чт, 13 дек 2007, 15:10 от DarkMoon

# 96
Аз не съм сигурна дали имам Виза...но бих си поръчала и аз. Сега поне видях как става.  Wink А Виза какви такси удържа или зависи от банката картоиздател?

# 97
Аз не съм сигурна дали имам Виза...но бих си поръчала и аз. Сега поне видях как става.  Wink А Виза какви такси удържа или зависи от банката картоиздател?
Ами не знам да ти кажа. Като дойде разпечатката ще погледна и ще ти пиша.

# 98
Разпитвам те, защото най-вече се опасявам за евентуален проблем с доставката. Срокът 2-3 седмици ли е?

# 99
Разпитвам те, защото най-вече се опасявам за евентуален проблем с доставката. Срокът 2-3 седмици ли е?
И това не знам! На Vitaminlife пристигнаха за 22 дни, пак с кораб, директно в пощата като международна пратка. Сега ще видим как ще е. Реших да рискувам защото все пак иде реч за 22 лева. Иначе пратка над 100$ или евро (не съм сигурна) минава през митница и се плаща мито.

# 100
И това не знам! На Vitaminlife пристигнаха за 22 дни, пак с кораб, директно в пощата като международна пратка. Сега ще видим как ще е. Реших да рискувам защото все пак иде реч за 22 лева. Иначе пратка над 100$ или евро (не съм сигурна) минава през митница и се плаща мито.

А не е до вратата доставката, така ли? Или ако се плати с доставка на UPS пак ли се доставя в пощата?

# 101
А не е до вратата доставката, така ли? Или ако се плати с доставка на UPS пак ли се доставя в пощата?
Ми не, не е до вратата. Получих го в пощата.

# 102
Сасано, току що направих поръчка от сайта на Naturesway, който ти пи посочи (благодаря за което!). За 200 броя капсули от 1300 мг, които заедно с транспортните разходи ми излизат на цена 22 лв., което е точно

ooooh!Ееее -сладурка 5 поръчки направи и пак ме забрави-ще те притеснявам на ЛС май Rolling EyesНе са ми я преиздали мойта пуста карта с възможност за  онлайн пазар #Cussing out
Айде мацки ако някой поръчва и за мен да има-поемам си моментално всички разходи Hug

# 103
ooooh!Ееее -сладурка 5 поръчки направи и пак ме забрави-ще те притеснявам на ЛС май Rolling EyesНе са ми я преиздали мойта пуста карта с възможност за  онлайн пазар #Cussing out
Айде мацки ако някой поръчва и за мен да има-поемам си моментално всички разходи Hug
Стига рива! Нека дойдат (да съм сигурна, че ще дойдат тия от сайта на Сасано) и на теб ще поръчам.  Ти пълна кредитна карта виждала ли си  Mr. Green ? Моята все е на червено ooooh! трябва да се налива гориво своевременно, а мен ме зарежда мъжо. Като обещая не забравям Peace (ето, на всепрочитание съм написала, че ще има и за теб! срамота е да се отметна)

# 104
 newsm51 newsm17 smile3525 newsm44

А иначе от ривани Laughing снощи забравих да кажа че видях тези на Сасано-с аптечна цена 25 лв за 100бр.Пак са американски,пак в черна кутия/то се вижда и от снимката де Laughing/ и състава им е 1:1 като на Барлеанс-обаче иде си нямах че има разфасовка от 250-е е ши чакам да мъ угрей smile3521 newsm53

Общи условия

Активация на акаунт