Ленено семе като хранителна добавка-2

• 114 349
  • 429
  •   1
Отговори
# 270
Ами косата ми е къдрава и расте много бавно. Ела да я видиш сега! Не съм била с такова косище от детските си години, защото нямах нерви да я изтърпя да израсне с тези темпове. Имам чувството, че стана двойно повече. Ноктите ми винаги са били много здрави, но виж от кожните си проблеми не се отървах. Tired

# 271
  • Варна
Балу, това за косата звучи страхотно...много се радвам..  bouquet
а за кожните проблеми може би трябва да опиташ други добавки...може би нещо специално ориентирано знам ли и аз...аз пих цинк по едно време... Peace

# 272
Балу, това за косата звучи страхотно...много се радвам..  bouquet
а за кожните проблеми може би трябва да опиташ други добавки...може би нещо специално ориентирано знам ли и аз...аз пих цинк по едно време... Peace
Ами сега пия едни билкови таблетки на HYMALAIA и се надявам да има ефект, че е просто ужасно... Sad

# 273
  • Варна
А консултирала ли си се с дерматолог...то всъщност нали всички добавки и хапчета, които са за кожа са за нокти и коса...в смисъл, че са свързани 3те...пробвай с тези на Phyto после...и за келп съм чувала добри отзиви...и този цинк ... абе има какво да се опитва bouquet ...

# 274
Уф, нямаш идея какво чудо е невродермита... Изчезва безследно и се появява когато си иска. Когато се появи обаче... Господ да ми е на помощ! Cry

# 275
  • Варна
Много неприятно  bouquet

# 276
  • София
Чета " промяна в косата от лененото семе " и си викам, че се изправя и изрусява, че да го почвам веднага и аз, хихихиих.  hahaha
Ама тц.  Crossing Arms

# 277
  • Варна
мммм...все едно не съм го казала Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 278
Ами сега пия едни билкови таблетки на HYMALAIA и се надявам да има ефект, че е просто ужасно... Sad

PeaceТази добавка/преполагам-пурим/ е страхотна за парите си-аз съм мноооого доволна от нея. Peace Hug

# 279
PeaceТази добавка/преполагам-пурим/ е страхотна за парите си-аз съм мноооого доволна от нея. Peace Hug
Точно тя е! Shocked Изненада! Grinning Дано наистина има ефект след още малко време, взимам я от една седмица само.

# 280
 PeaceКогато ми се наложи,а и понякога наесен с някой пилинг и за профилактика,почвам ударно с максимална доза и после с още 2-3 опаковки довършвам курса.Моите проблеми са с "вечния пуберитет" Mr. Green/акне  и разширени пори/ Sadи досега наложи ли се -тези таблетчици не са ме предавали. Hug

# 281
Ще разкажа когато забележа ефект! Peace Каква ти е ударната доза?

# 282
Извинете, от къде ги купувате тези таблетки на ХИМАЛАЯ против косопад?

# 283
Ами аз купувам всичките видове таблетки на ХИМАЛАЯ от аптека на Петте кьошета.

# 284
би-би от аптеките и аптеки Лечител, само че момичетата тук май не говорят за таблетки против косопад... или аз нещо изтървам  Simple Smile
 Рзгледай http://si-plus.com/index.php?f=6

А аз не мога да си намеря напоследък ленено семе.  Tired Иначе го хапвам от 5-6 месеца.
Чувствам се добре от него, наистина дейстава чудесно на организма, поне аз го усещам точно така върху себе си!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт