Dress-for-less

• 56 711
  • 1 111
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia
Браво! Като дойде, казвай!

# 106
  • pomorie
здравейте преди време опитвахме многократно да се регистрираме с моя мъж ама-нищо.имаме позната която живее в германия от 7 г и я извикахме да превежда ама тя горката по-малко и от мен разбира-а аз и понятие си нямам от немски.та така решихме че не доставят до бг.някой ще ми обясни ли какво точно да направя как да се регистрирам или не е нужно.и изобщо как става.мерси предварително  bouquet

# 107
  • Варна
Охааааааа smile3508 приемате ли нови попълнения за следващата?

# 108
  • Варна
Днес ми пуснаха потвърждение, че пратката е вече натоварена и пътува - с DHL. Peace Предполагам, че от утре вече ще може да се проследява в сайта им. Flutter

SVU_D, приемаме. Hug

la_chicita_linda, аз нищо сложно не видях в регистрацията, дори напротив, много по-лесно ми беше от ЛаРедута. Ползвам версията за EU, там можеш да си задаваш език и аз съм на английски. Доставят до БГ.

# 109
Само да ви кажа, 4е ДНЛ са немските поЩи, т.е. не о4аквайте неЩата да дойдат с куриер  Wink

# 110
Днес ми пуснаха потвърждение, че пратката е вече натоварена и пътува - с DHL. Peace Предполагам, че от утре вече ще може да се проследява в сайта им. Flutter

SVU_D, приемаме. Hug

la_chicita_linda, аз нищо сложно не видях в регистрацията, дори напротив, много по-лесно ми беше от ЛаРедута. Ползвам версията за EU, там можеш да си задаваш език и аз съм на английски. Доставят до БГ.
не може да се проследява. Немските пощи купиха DHL. СЛед 10-на 15 дни  си ги очаквайте на Митницата

# 111
  • Варна
Аха, ясно.
А в немския сайт на пощите не може ли, че са ми написали в е-мейла точно там да си я проследявам, но още не ми дава никаква информация?!

# 112
На мен и след седмица  не ми даваше информация. Не си спомням последния път дали изобщо ми се появи инфо, но като им писах, миказаха да изчакам да стане меец и така да им пиша. Изобщо за пощите срокът е 6 седмици. След него вече трябва да се правят запитвания. В противен случай ви засилват едно автоматично съобщение да изчакате  6 седмици и тогава да се свържете с тях.

# 113
  • Варна
Мерси!  bouquet
Поне да не се притеснявам, като не мога да проследя справката. Tired

# 114
Може да се проследи, в сайта йм в ляво има поле zа тоzи номер. На следваЩата страница кликваШ 4е е пратка zа 4ужбина и не въвеждаШ поЩ. код.

Това е теорията  Laughing  На практика ми иzписа 4е колета на съЩия ден, в който го бях носила в поЩата, е тръгнал към БГ, и така си стоеШе.....и оЩе си стои, а колета е ве4е полу4ен.  Laughing Явно в БГ не въвеждат информация в системата  Thinking

# 115
  • Варна
В момента при справка в сайта на немските пощи ми излиза това:
Цитат
Piece-number 556345895561 
Addressee: Item destined for abroad
Status: Departure from outward Office of Exchange in Country of Origin
Status from: 14.11.07 22:59
Process: Departure from outward Office of Exchange in Country of Origin

Явно е тръгнала насам на 14-ти, според мен до края на месеца трябва да пристигне.

# 116
Дано, дано, чакаме   atwork

# 117
  • Пловдив
Има ли нещо около поръчката?! Peace

# 118
  • Варна
В сайта на немските пощи си стои същия статус - тръгнала е за насам на 14-ти. Татяна по-горе е писала, че няма да се промени дори и след като получим пратката. Засега чакаме, нали пишеше, че между 8 и 13 дни отнема доставката, би трябвало до края на другата седмица да пристигне. Peace

# 119
Татяна по-горе е писала, че няма да се промени дори и след като получим пратката.

Майтап няма, в4ера от любопитство гледах zа пратката, която е пристигнала в БГ преди пове4е от 10 дена, оЩе пиШе 4е на еди си коя дата е тръгнала към БГ  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт