Dress-for-less

• 56 714
  • 1 111
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
 newsm44 newsm44 newsm44

Поръчката пристигна, всичко е налично!
Пращайте адреси на ЛС, утре ще ги разпратя на всички! Hug

Обувките за мъжа ми и моето яке са супер, за ботушките - не съм много сигурна дали не са ми малко големи (нося между 36 и 37, те са 37 номер). Ще поумувам малко за тях - дали да ги задържа или продам... Rolling Eyes

# 121
4eстито, със zдраве да си ги полzвате   bouquet

# 122
  • Варна
Мерси, Tatjana! Ти беше права - изключително съм доволна и от комуникацията, и от бързото транспортиране; определено ще има още поръчки оттам!

# 123
страхотно  Party

chokolina,  bouquet

# 124
Мерси, Tatjana! Ти беше права - изключително съм доволна и от комуникацията, и от бързото транспортиране; определено ще има още поръчки оттам!
да,много са експедитивни. Преди месец взех едни ботуши Мис Сиксти оттам. за 2 седмици се разлепиха. Изпратих им снимки, отговориха ми , че съжаляват и да им ги върна, като ще ми възстановят и пощенските разходи. Предложенията бяха о;о да ми върнат парите, или да ми изпратят нов чифт. Но аз ще предпочета парите, защото явно изработката е такава и със следващите ще се случи същото.

# 125
  • Варна
Кофти за ботушите, браво за коректността им!

Монда, страшна премяна си надянала! Flutter Mr. Green

# 126
  • Пловдив
Радвам се, че всичко е ОК! Пиша адрес на лични! Peace

# 127
здравейте, искам и аз да се включа за следваща поръчка
моля за повече подробности на лични Praynig
бая се зарибих Mr. Green

# 128
  • Варна
eli_mama, няма кой знае какви подробности. Чакаме да съберем поръчка за над 400 евро, за да си спестим парите за доставката, после се превеждат парите за това, което си си избрала, като се съберат парите от всички, пускаме поръчката. Нямам нищо против пак аз да организирам следващата поръчка, удоволствие е да се поръчва от този сайт, оказа се, че са много коректни.

Ако пък пуснат някаква промоция, може и намаление да получим! Peace За съжаление от онзи е-мейл с 11% отстъпка, който беше валиден за няколко дни, нищо подобно не съм получавала... Само е-мейли, които ме насочват към сайта, твърдящи, че там цените са супер... Но нищо не се знае, може сега предколедно да пуснат нещо!

Моите ботушки реших, че ще ги продавам. Confused

# 129
ами айде тогава народе, Коледа наближава
да се организирамеее Mr. Green

# 130
аз съм "ЗА" набелязала съм пак някои неща  Wink

# 131
И аз искам да поръчвам следващият път  Peace

# 132
        И аз се включвам този път  Simple Smile

# 133
  • Варна
ОК, започваме организация за нова поръчка! Peace
Пускайте линкове тук към това, което сте набелязали, за да изчисляваме приблизителната стойност на поръчката.

Последна редакция: ср, 28 ное 2007, 19:03 от chockolina

# 134
Аз съм набелязала това,размер XL,цена 29.90Е  Peace
http://www.dress-for-less.de/tmpl/de/detail.tmpl?count_art_sel=1 … AbcnpNR2AxAjlxX89

Последна редакция: ср, 28 ное 2007, 19:29 от nadia23

Общи условия

Активация на акаунт