Dress-for-less

• 56 756
  • 1 111
  •   1
Отговори
# 945
  • Варна
Успях да открия кое на кого е, в събота ще ги пращам. Peace
Ако на някой му е много спешно, мога утре, но само с DHL, че работим с тях. Но да ми пише утре до 8.30, за да взема нещата преди да тръгна на работа. Peace
elita да ми напише адрес  на ЛС.

Чантата ми на O'Neill е супер, кафевите кантове са от естествена кожа, а бялата част е от плат тип брезентов. Искам вече да е лято и да я поднося! Party

# 946
           Аз искам моите ако може  Praynig. Скъпо ли е с DHL? Имам 2 якета , 2 блузки и елек на Tom Tailor ..

# 947
еееее,как те изпуснах ,Chockolina!!!!
а кога ще изпращаш нещата?ако и утре ти е удобно с DHL- аз искам да изпратиш моите !  bouquet

# 948
  • Варна
kamelia77, в събота ще ги пращам, защото утре рано сутринта ще летя и ще се върна в петък вечерта чак. Днес беше единствената възможност за по-ранно пращане.  Peace

# 949
ок.,няма проблем   Hug

# 950
  • Варна
А кога пак ще поръчвате  Flutter

# 951
   И аз имам едно две неща  Whistling

# 952
 Mr. Green аз имам доста,че тази я пропуснах,но може би ще трябва да изчакаме 10-ина дни,за да се съберем за поръчка над 400 евро...

# 953
  • Варна
Нека наистина да е след 10-тина дни поне. Peace
Ей-й, насита нямате! Mr. Green

# 954
Знаех си аз, че не трябваше да отварям сайта. Днес с ей такива  #Crazy видях, че всички неща дето ги нямаше при поръчката сега са на линия, с моя размер. и любимия ми блейзър на Мис Сиксти. Иде ми #2gunfire #2gunfire #2gunfire тея дето ми ги заграбиха Crazy
И аз съм на линия за една осмомартенска поръчка.  Money

# 955
         Chockolina, утре като ги пуснеш ще дойдат в понеделник нали?

# 956
  • Варна
Изпратих ги със "Спиди". Няма да дойдат в понеделник (защото е почивен ден), дори не и във вторник, а в сряда, защото ги пуснах на икономична тарифа. Peace

# 957
     Мерси  Simple Smile

# 958
  • Пловдив
Получих си блузката от Спиди днес!
Много е сладка /по хубава от снимката/ и ми стои добре, но определено съм можела да поръчам и ХС...леко са ми дълги ръкавите!

Благодаря на chockolina !!! Hug

Може и аз да се включа в следваща поръчка, но това, което съм си харесала постоянно изчезва.... Sick

# 959
аз също получих блузите днес  Peace
"мечтаният" ми пуловер-туника на Мис Сиксти е страхотен  Flutter...но другата блуза ми е леко тясна  Confused

Общи условия

Активация на акаунт