Dress-for-less

• 56 749
  • 1 111
  •   1
Отговори
# 960
  • София
Момичета, пуснете по някоя реална снимка на новите ви придобивки и ние да се порадваме с вас  Mr. Green

# 961
Мацки правило ли Ви е впечатление, че в сряда май има най-много неща в сайта? Вече втора седмица като вляза в сряда и всичките неща, които съм си харесала са на линия и после постепенно почват да чезнат.
Айде и аз съм любопитка и искам снимкиии Crazy

# 962
  • Варна
Ми, ако е така значи в сряда трябва да поръчваме  Laughing
 kamelia77, може ли да ми дадеш линк на пуловера ти на Miss sixty:bouquet:

# 963
  • Варна
kamelia77 и steli-ssd, много се радвам, че сте си харесали нещата! Камелия, особено ти, с бленувания пуловер. Grinning Жалко, че другата блузка ти е тясна...

Останалите, получихте ли си пратките? Rolling Eyes

eli_mama, не ми е правило впечатление, но, ако е така, нямам нищо против в сряда да поръчваме. Peace

Ето две снимки на моята чантичка - отпред и отзад

# 964
jorjeta,за този пуловер става на въпрос http://www.dress-for-less.de/tmpl/de/detail.tmpl?count_art_sel=5 … 0Sixty;main_cat=1
 Joy Joy
два месеца нямаше моят размер,за това така се майтапя с него... Mr. Green но пък действително е страхотен-струваше си чакането  Peace сега пак са пуснали размери...

# 965
  • Варна
 kamelia77, определено си е струвало чакането...със здраве да си го носиш дет се вика   bouquet

# 966
побут Mr. Green
Понеже утре няма да имам възможност -
Честит празник момичета. И много подаръци от любимите същества Heart Eyes

# 967
  • Варна
Мерси, Ели!  bouquet Подобно и на теб!

Да ви кажа, че "послучай международния ден на жената" всички дамски стоки до утре включително ще бъдат с 10% допълнително намаление. За съжаление, току-що получих е-мейла и няма как да се организираме до утре... Confused

# 968
  • Пловдив
ЕЕЕххх, много ме е яд..... ooooh!

Честит празник /утре/!!!

# 969
жалко.... Confused

....а желаещи за другата седмица  Thinking

# 970
  • Варна
Може. Има и някакво допълнително намаление - 30% - на якета, но не разбрах докога важи.  Rolling Eyes

# 971
  • Варна
Аз съм желаеща за другата седмица  Flutter

# 972
        И аз си получих нещата, просто тия дни въобще не ми остава време да седна на компа  Confused Доволна съм много от всичко, якето което беше за подарък много си го харесаха и като размер пасна идеално. Единствено елечето се оказа малко голямо на мъж ми, но един приятел предварително се заяви за него та облажи той  Laughing  Благодарности на chockolina, както винаги - няма грешка  Heart Eyes  bouquet

П.п.  Готова съм за нова поръчка.. Wink

# 973
И аз си получих нещата, само колана ми е леко малък, ама съм си поръчала S, по неизвестни за мен причини   ooooh!  И така ще си го нося.
Благодаря на chockolina    bouquet

# 974
  • Пловдив
И аз съм на линия за поръчка...ако не ми изчезнат дрешките... Praynig

Общи условия

Активация на акаунт