Dress-for-less

• 56 732
  • 1 111
  •   1
Отговори
# 975
            Ще пускаме ли поръчка в сряда  Mr. Green

# 976
Аз мога да се включа с 30-40 евро, ако не зачезнат нещата. Иначе за мен няма значение кога ще е поръчката.

# 977
Chockolina за колко време ти пристигат поръчките, че мойта вече се бави 4 седмитци и взех да се притеснявам. При нас няма митница а само пощенска станция, но съм съвсем близо до София. Предполагам, че ако трябва да си взимам колета от митница ще ми изпратят покана.

# 978
  • Варна
В сайта пише от 8 до 13 работни дни. Peace

Ако кажете сряда, сряда. Аз съм готова, само пуснете линкове утре сутринта да се ориентираме каква ще е сумата на поръчката. Party

# 979
  • Пловдив
Аз също ще се включа с 40-50евро....

Сега видях, че едното нещо, което исках пак го няма... ooooh!

# 980
  • Варна
Аз съм със 60-80 евро...2 блузки си харесах  Flutter

# 981
  • Варна
Аз се включвам с тази блузка за 29,90е размер S
http://www.dress-for-less.com/tmpl/en/detail.tmpl?count_art_sel= … VmyOsDerBZDXpG4BZ
Ще разгледам още и може, и друго да добавя  Peace

# 982
знам, че пише от 8 до 13 дни. Аз им писах веднъж по повод поръчката. Просто питам твойта за колко време пристига и винаги ли е на митница?

# 983
  • Варна
Аз днес няма да мога да преведа пари най-вероятно...така, че ако ще поръчвате днес аз съм пас  Peace

# 984
# 985
  • Варна
Никой не е превеждал пори още, а, така като гледам, нямаме 400 евро още (аз не съм разглеждала все още, но ще се включа) Peace.
suziO, в темата си пише за всяка една поръчка кога е била пусната, кога е напуснала Германия и кога е пристигнала. Какво повече те интересува? Винаги е на митница, защото досега е била все около 10 кг. Ако си поръчал нещо до 2 кг., ще дойде в пощата. Peace

# 986
аз си харесах едни обувки и докато разглеждам се изгубиха ако се появят ще се включа  Hug около 45 евро са

# 987
  • Варна
Имайте предвид, че като си тикне нещо някой в кошницата, дори и да не ги купи, поне половин час, след като е излязъл от сайта, не ги дава налични. Peace

# 988
  • Пловдив
Рокличката, която исках също я няма..... Thinking
Иначе другото, което исках е блузката като на Мел.....Ако не се е изчерпала до утре! Praynig

# 989
Хоп излязоха пак
http://www.dress-for-less.de/tmpl/de/detail.tmpl?count_art_sel=2 … AHrXqo71TOJD80WBZ - 39 номер
До кога трябва да са преведени парите?

Общи условия

Активация на акаунт