Dress-for-less

• 56 682
  • 1 111
  •   1
Отговори
# 90
Леле, и за този ли сайт има тема?! Браво на вас, момичета! Че и групажи гледам организирате:-)
Аз няколко пъти съм поръчвала оттам - много съм доволна. Последния път ботушите на дъшеря ми се забавиха 3 седмици, обикновено пристигат за една.
И на мен не ми се отваря... Confused

Кодове за намаление от този сайт ли има? Като в ЛаРедут?

Да кажа, че ми поискаха копие от кредитната карта (скрих първите цифри и им я оставих самос последните четири, да не ме метнат нещо) и от една платена сметка с моя адрес. Писах им, че всички комунални услуги у нас са на името на мъжа ми, освен това са на български. Питах ги дали копие от личната ми карта ще им свърши работа. Още не са ми отговорили.
Няма проблем да им изпртиш картата си. те така или иначе ти имат целия номер. На мен не са ми искали нищо досега, може би за нови потребители имат такова изискване. Или може би заради броя на артикулите? Заради сумата няма да е.
Но няма страшно, коректни са , просто си правят рутинни проверки.

Последна редакция: нд, 11 ное 2007, 20:04 от monda

# 91
  • София
оправих линка горе!

много магазини имат кодове за намаления, на сайта pazaruvane.com съм се постарала да сложа тези, които намерих - на почти всички магазини

Ти ли си авторът на pazaruvane.com? Поздравления, много хубав сайт!  Hug

Много ти благодаря!  Hug Дано да съм полезна. Ако искате да видя как се пазарува от даден сайт, пишете ми на лични  Peace

# 92
На мен не ми пратиха код ами трябваше да вляза през мейла който ми пратиха и ми се намаляше с 11% поръчката.
В сряда ми идва картата и ще чакам за нови оферти.щом има такова намаление те горе долу се изравняват с доставката,че като чакам  свършват бързо някой неща.

# 93
  • София
ехо, това е друга тема, не е за ларедута! пишете където трябва, ако не става дума за конкретния магази  Peace!

# 94
  • Варна
Коригирам се, че съм объркала е-мейлите нещо...
tasi, и на мен ми пратиха такъв е-мейл, получих този е-мейл след пускането на поръчката, но е валиден до днес... сега го пробвах - става! Но няма да пусна поръчка, преди да са ми потвърдили за предната. Confused
Преди това получих някакъв, на който ми пишеше, че дава подарък шал и наистина ми изписа, че дава като подарък.
Надявам се да продължат да пращат оферти и следващата поръчка да стане още по-изгодна!
Финти, сега прегледах твоя сайт, браво за описанието! Hug
Ти пробва ли ги тия кодове - на мен никакво намаление не ми дават, досега си играх с тях... Дори не ми изписва, че е невалиден кода, просто никаква реакция...
Само MODEDESIGNER ми намали сумата с 10 евро (ех, защо не го каза по-рано! Confused, за следващата поръчка ще го ползваме!)...
Монда, мерси много за разяснението! Те ми написаха, че е именно заради сравнително голямата сума и затова, че е първа поръчка, извиниха се и ме успокоиха, че тази проверка е еднократна. Ама явно почиват днес, затова се надявам утре да получа отговор. Peace
А, ако наистина пристигат за една седмица нещата, ще е направо супер! По пощата ли идват или с куриер?

Последна редакция: нд, 11 ное 2007, 21:30 от chockolina

# 95
  • София
 PeaceЗапис. Харесах си няколко неща, но със следващата...

# 96
В Пощата ги доставят, но както ти казах, последната се забави 3 седмици и ми отговориха, че ако до 1 месец не пристигне, тогава да ги уведомя. Аз никога не съм успяла да намаля това,което искам да купя.

# 97
  • Варна
Аз пък ще умра от яд, защото успях с този е-мейл, за който таси е писала... само че съм го получила след пускането на поръчката...

Като вляза през емейла, накрая ми калкулира отстъпка и ботушките, дето си ги поръчах - - излизат 71 евро и някакви центове... #Cussing out

# 98
Финти-знам за кой он лайн магазин става въпрос Peace
Наистина с намалението и без доставката нещата излизаха доста добре като цени за такава стока.

# 99
Дано всичко е на ред с тази поръчка, за да се организират и други. Simple Smile

# 100
  • Countryside
Ох, чак сега попадам на темата, тя много се разрастнала  ooooh!
пишете ме и мен за следващата - харесах си една много готина чанта. Ще поглеждам чат пат, но ако се оформи поръчка моля ви пишете ми на лични  Praynig

# 101
  • Варна
Нищо не са ми отговорили все още, ако до утре нямам отговор, пак ще им пиша, че са дали 5 работни дни за представяне на документите, след което канцелират поръчката...  Confused

# 102
  • Варна
Отговориха ми! newsm44 newsm44 newsm44

Поръчката ни тръгва за насам!!! Hug

Цитат
Dear Svetlana,

Thanks for your swift reply.

No need to send us the utility bill.
Everything is OK.

Your order will be despatched in the next few hours.

We hope you will be pleased with your items.

Kind regards
dress-for-less GmbH

Frederique Allusson
Customer Service

# 103
Отдавна разглеждам този сайт и съм си харесала някои неща.Вчера се опитах да дам поръчка,наистина ми даде 11%отстъпка,но нещо не ми прие картата.Пратиха ми ето този код F2PKZGFCRB47,който сваля 5 евро,но пише,че важи до 15.11.Някой ако пуска поръчка може да го ползва,защото аз няма да поръчвам през следващите дни.

# 104
Отговориха ми! newsm44 newsm44 newsm44

Поръчката ни тръгва за насам!!! Hug

Чакаме с нетърпение,    smile3508
chockolina    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт