Dress-for-less

• 57 406
  • 1 111
  •   1
Отговори
# 540
ЧРД и на теб, малко със закъснение. Поръчка ще пускаме когато дойде някоя от предишните две. От обувките има 38 номер

# 541
ЧРД и на теб, малко със закъснение. Поръчка ще пускаме когато дойде някоя от предишните две. От обувките има 38 номер
благодаря ти   bouquet
дано дойде скоро Praynig  Flutter

# 542
  • Варна
мацка честито и от мен   bouquet и аз имах в4ера рожден ден  Mr. Green

Честито и на теб! На хубава дата си се родила! Mr. Green

Аз си ги поръчах тези балеринки, дето ги искаш, и ги чакам.

Направо ми се изчака чакането този път! #Cussing out В понеделник ще ходя пак до митницата да проверя.

# 543
Добре де-а няма ли някакво определено време за доставка, в смисъл в рамките на 20 дни,или пък 6 седмици като при ЛаРедут? Thinking

# 544
  • Варна
В сайта пише:
* More than 90% of all orders are delivered within 7-13 working days.

В Германия бяха в Коледна почивка май от 22 декември до 7-ми януари, така че 13 работни дни може и да не са минали още...

Втората ни поръчка е напуснала Германия на 11.12.07, а третата - на 20.12.07. Пощите в България са презатрупани и, според мен, проблемът е именно тук. Имам да получавам сума-ти неща от Ларедут и от Канада - нищо още не е дошло... На 2-ри си получих пратка от Ягодката в пощата (под 2 кг.), която бях пуснала на 4-ти декември. Днес в темата за Ларедут написаха, че Варненската митница е затрупана с колети - искрено се надявам, че сред тях са и двете ни пратки. Peace

# 545
E дано  Praynig Че зимното яке ,което поръчах на мъжа ми ,ще му мине сезона,докато дойде  Sunglasses

# 546
  • Варна
Момичета, вижте, сега има всички номера от блузката на Мис Сиксти  Crazy:
http://www.dress-for-less.co.uk/tmpl/en/detail.tmpl?count_art_se … sgQDA99LWObb0b8pW

# 547
Момичета, вижте, сега има всички номера от блузката на Мис Сиксти  Crazy:
http://www.dress-for-less.co.uk/tmpl/en/detail.tmpl?count_art_se … sgQDA99LWObb0b8pW

оооо,недей че направо ги #2gunfire тези,така и не успях да се вредя....просто съм сигурна,че като дойде време за поръчка,няма да я има!!!!
аз направо се влюбих в тази блуза...

# 548
Аз пък успях да се вредя с такава за мен, благодарение на chockolina     bouquet

# 549
да,но някой освободи номер-който те устройва,а S изобщо не се появи  Cry

# 550
  • Варна
Все си мисля, че тогава беше такова разграбване заради Коледа и при следващата ни поръчка ще е по-спокойно. Така че, kamelia77, твърде вероятно е да я има. Peace

# 551
Да, на следващата поръчка ще стискам палци да има една S-ка за теб.  Praynig
И ако спомените ми, че си от Плевен са вярни, ще се разпознаваме из града.

# 552
не съм от Плевен ,но всяка седмица съм там  Grinning

Последна редакция: сб, 05 яну 2008, 22:40 от kamelia77

# 553
chockolina,някакви новини относно поръчките?

# 554
  • Варна
Нищо няма, ходих днес до митницата... Confused
Но пък си получих поръчката от Ларедут, която е тръгнала от Франция на 12-ти, така че се надявам поръчката оттук, която е тръгнала на 14-ти, да пристигне утре-вдругиден.

Общи условия

Активация на акаунт