Dress-for-less

• 57 406
  • 1 111
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
shehi, ти си в следващата, която се надявам да пристигне другата седмица най-късно.

ми6ми6, аз си поръчах 37 номер от балеринките, ще пиша дали си отговарят на номера. Peace

Flash*, колие е това. Peace

# 631
  • Варна
Още по-добре! Където стане там ще си го нося. Ми що пише 24 см тогава, какво ме лъжат тези хора:-)))) Ако съберете поръчка да ми го купите!

# 632
  • Варна
Какво ще кажете до края на месеца да пуснем - нали има 20 % намаление на зимното облекло, да се възползваме?!

# 633
  • Пловдив
Аз съм за! Peace

# 634
Мерси, Чоколина, ще чакам!Ама като гледам Shocked никакви ги няма балеринките в сайта Crossing Arms Cry

# 635
      И аз съм "за"   Peace

# 636
Е, накъде без мен. И аз съм съгласна. 

# 637
  • София
Е, накъде без мен. И аз съм съгласна. 

а аз дали съм в тази поръчка  newsm78
не че има значение, в новата пак ще се включа  Grinning

# 638
Какво ще кажете до края на месеца да пуснем - нали има 20 % намаление на зимното облекло, да се възползваме?!

и аз  Mr. Green

# 639
  • София

и аз  Mr. Green
Този път и аз ще участвам  Peace

# 640
Здравейте момичета.Сега реших да си поръчам една пола от сайта.Искам да ви попитам: Плаща ли се митническа такса , ако поръчката е над 50 Еуро?Защото чух , че сега като сме в ЕU, мит. такси за страните от ЕУ отпадат.Аз реших да поръчам от :www.dress-for-less.com.Значи ли това, че поръчката ще ми бъде изпратена ор Германия?

# 641
  • София
Здравейте момичета.Сега реших да си поръчам една пола от сайта.Искам да ви попитам: Плаща ли се митническа такса , ако поръчката е над 50 Евро?Защото чух , че сега като сме в ЕU, мит. такси за страните от ЕУ отпадат.Аз реших да поръчам от :www.dress-for-less.com.Значи ли това, че поръчката ще ми бъде изпратена от Германия?

Привет  Hug
митническа такса не се плаща, точно по причината че сме в ЕУ Simple Smile
Честно да си призная, не знам от къде точно изпращат поръчките, но има такса доставка, която май беше 19.90 Евро, ако поръчката е по-малко от 400 Евро  Peace

# 642
Искрено ти благодаря! Hug

# 643
ох имам един тьп вьпрос  Embarassed моля не ми се смеите много  Laughing  Rolling Eyes
прочетох на пьрвата страница на темата,4е пише за цените в сайта,4е са ЕВРО,но за по сигурно аз да си попитам и тук да ми кажете да не се окаже,4е са паунд  ooooh!

# 644
  • Пловдив
В английският сайт са в паунди, а в немския - в евро! Peace

Общи условия

Активация на акаунт