Dress-for-less

• 56 760
  • 1 111
  •   1
Отговори
# 930
  • Варна
tasi, дано не ни съвпадат вкусовете! Mr. Green Видях го, че е късо, но пишеше 48 см., мерих - добре ми се стори. Каква му е точно материята - нещо като промазка ли е?

Освен да пускаме следващите поръчки през нощта - много спокойно беше снощи!

kamelia77, не се ядосвай - другия път нали ще се включиш. Peace

# 931
Ами аз като го мерих ми беше доста късичко,но аз нося и доста плитки дънки и това си оказва влияние.Материята за съжаление не мога да си спомня,защото не беше скоро май има нещо такова за промазката. Thinking
За поръчките-аз пък мисля,че ще е по-спокойно през деня-събота или неделя,когато на чоколина и е удобно Peace

# 932
Камелия винаги ще има следващи и следващи поръчки, така че не се ядосвай. Hug Ще излезе нещо ново в сайта и айде пак зарибявка. Аз също бях хвърлила око на якенцето, но тая зима такива паласки направииих, определено няма да стои добре върху мен и няма да е виновно то горкото. Затова и сега си поръчах все едни торби... А и на много от нещата които харесах, чак сега им се появиха размери или ми ги разграбиха в петък на обед, но такъв ми бил късмета.А за времето за поръчка - мисля, че е изтезание да правим поръчката по нощите (не за мен, а за Чоколина), но пък събота и неделя предполагам, че е най-активен шопинга. newsm78
Абе каквото и да се реши, на линия съм да дебна нови попадения Mr. Green
Зарибих се за товаааа
http://www.dress-for-less.com/tmpl/en/detail.tmpl?img_type=v;cou … 7wkVaEw3ex8FhuAkF
Ако продължавам само с МакДоналдс и КФС има надежда да се налея до размер Л Crazy

# 933
  • Варна
А за времето за поръчка - мисля, че е изтезание да правим поръчката по нощите (не за мен, а за Чоколина), но пък събота и неделя предполагам, че е най-активен шопинга. newsm78

На мен не ми е проблем, аз така или иначе все по нощите кисна в интернет. Даже, като си вляза тук в профила, си личи. Просто през деня съм наробато, после, докато се видя с детето и мъжа ми, чак след като те запят, ми остава време. Е, 3 часа си беше изключително късно, но се бях заинатила - явно имаше страшно много потребители вътре и пълнех кошницата до 20-ия продукт, после забиваше и трябваше да рестартирам компютъра... След това пък, явно сайта пази по половин час това, което е било в нечия кошница, и не го пуска като налично, та така... В края на краищата успях да поръчма 99% от нещата. Peace

# 934
аз другият път ще си наваксам с покупките...само да има размери  Mr. Green

# 935
  • Варна
chockolina , би ли проверила от тази блузка ,кой размер успя да пуснеш , ако не те затруднявам разбира са    Flutter
http://www.dress-for-less.com/tmpl/en/detail.tmpl?count_art_sel= … kRlpJAfSTycHPWokF

Сега има и S  Thinking

# 936
         А нещо за предишната поръчка дали се чува  Simple Smile, че аз имах един подарък за 26.02 и много се надявах да дойдат до тогава..

# 937
  • Варна
мел..., XS пуснах от нея, както ми беше писала първоначално. Peace

lorena, нищо не се чува, ако дойде утре или вдругиден, ще я взема, ако е след това - чак в събота, като се прибера от София.

Вижте каква идейна жилетка - може да се носи обърната нагоре или надолу.

Ето и линк към копието на поръчката. Peace

Последна редакция: пн, 25 фев 2008, 00:16 от chockolina

# 938
           Ако не дойде здраве да е, ще подарявам на патерица  Laughing.
  Някой да си е вземал колан от сайта?

# 939
  • Варна
Ето и линк към копието на поръчката. Peace
chockolina , иска имейл и парола

# 940
  • Варна
мел..., прати ми е-мейл на ЛС, за да ти дам достъп. Peace

lorena, kamelia77 и tasi си поръчаха колани.

# 941
  • Варна
Предната поръчка пристигна!
Сега ще се ровя из ЛС, че не помня кое на кого беше - който се сеща, да помага! Hug

# 942
  • Варна
Предната поръчка пристигна!
Сега ще се ровя из ЛС, че не помня кое на кого беше - който се сеща, да помага! Hug

Grinning ммм супер!

# 943
  • Пловдив
Супер.... Peace
Аз имам само блузка на Том Тайлър!

# 944
 Party
при мен две блузи на Мис Сиксти!!!

Общи условия

Активация на акаунт