Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 35

• 46 638
  • 1 348
  •   1
Отговори
# 405
  • София
И аз мислех да не поръчвам, че в неделя пусках поръчка, ама на днес едно панталонче от намалението забърсах, а покрай него и една жилетка Crazy Пуснах ги с кода за двете чанти и портомонето, че ми изглеждат много сладко на снимката.
Mr. Green
Аз тях ги пуснах оня ден  Mr. Green
Днес съм с хладилната..не че ми трябва...а и толкова чанти.... Crazy

# 406
Има ли нещо интересно от намалението, че нета ми е супер бавен и страницата на Ларедут ми я отваря 20 минути?

# 407
Аз пък да кажа, че ония ботуши дето коментирах одеве свеки се нави да ми ги купи за НГ. Златна свекърва ей. Малко ми е неудобно. Аз само споменах че им с ечудя и тя- аз ще ти ги взема.

ИнаЧЕ ЧАКАМ ОТ 20-ТИ и съм адски нервна вече.
Сега погледнах календара. 20-ти е било събота. Значи най-вероятно е тръгнала на 23-24-ти. ЕЕЕЕЕЕЕЕ
mamica поръча ли вече-преглеждах предишната тема и видях че имаш пълна кошница ненамалени продукти ( датата  беше 30.10 ),пробвай код 30619 пратиха ми го за намаление 40 от 100 и 80 от 200евро Peace
Цъ! Домързя ме в 5ч. да ходя до банката, но утре е денят. Иначе този ти код е слаба ракия. 25933 ми намали 50 евро от един артикул за 170.

# 408
  • София-Лагера
Moля за код ,който да ми намали PRIX MINI.
Аз имам този с якето ама не важи.
Благодаря  bouquet

# 409
Благодаря  bouquet
44970

# 410
  • София

Какви са ви впечатленията  newsm78
Материя, за кой сезон е...
някой, който има номер 40 ???
 Praynig споделете  Praynig
 Hug

# 411
Някой може ли да ми даде някакъв код,който да намали ненамалена цена обаче prix vert? Rolling Eyes

# 412
Някой може ли да ми даде някакъв код,който да намали ненамалена цена обаче prix vert? Rolling Eyes
Всички кодове намаляват ( почти всички).
Ето този който написах е такъв.

# 413
  • София-Лагера
Благодаря  bouquet
44970
Toзи е персонален. Confused Confused

# 414
  • Варна
Дайте линкове към неща за около 30 евро, ненамалени от новата колекция, които ви харесват, плс! Praynig

И още нещо - някой поръчвал ли е пердета (плътни)?! Как са като качество и отговарят ли си цветовете на показаното в сайта?

Последна редакция: вт, 06 ное 2007, 21:59 от chockolina

# 415
Преди 2-3 страници коментирахте колко тежат колетите и опаковките, да кажа че моята беше 1600кг., нямаше кашони а само плика ларедут. Вътре имах ефтините маратонки, 2 жилетки за момиченце, 2 памучни блузки и една блуза за мъжа ми. А мислех че ще отиде на митница. И аз поръчах в събота с кода за 3 чанти. Дано да не са някой боклук.

# 416

25968
32204

# 417
И аз чакам поръчка от 19ти и вече ме запомниха в пощата.  Rolling Eyes Мисля да изчакам и тази седмица, а другата да ходя да провяря и на митницата  newsm78 какво ще кажете?

# 418
Има ли нещо интересно от намалението, че нета ми е супер бавен и страницата на Ларедут ми я отваря 20 минути?

Нищо интересно според мен. Някои неща даже са по-скъпи след намалението  ooooh! Все пак си поръчах ей-това панталонче

И аз чакам поръчка от 19ти и вече ме запомниха в пощата.  Rolling Eyes Мисля да изчакам и тази седмица, а другата да ходя да провяря и на митницата  newsm78 какво ще кажете?

Явно има проблем с поръчките от 19; направи ми впечатление, че и други чакат от тази дата...Моята от 18 си я взех още предния понеделник  Peace

# 419

25968
32204

Тези ми намалят ненамаени цени,но прикс верт неискат! Tired

Общи условия

Активация на акаунт