Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 35

• 46 618
  • 1 348
  •   1
Отговори
# 390
момичета и аз имам офертата за детските играчки, но няма да я използвам  Peace  Cry Cry
ако мога да помогна на някой - с удоволствие  Hug

# 391
  • Варна
И аз имам оферта за детските играчки, но немога да намеря бутона за изпращане на покани? А не ми е за пръв път, да не са го скрили някъде? newsm78

# 392
момичета и аз имам офертата за детските играчки, но няма да я използвам  Peace  Cry Cry
ако мога да помогна на някой - с удоволствие  Hug

На мен, ако може Simple Smile, но не знам как да стане newsm78

# 393
  • София
Днес писах, че няма да поръчвам до януарското намаление...
И днес пуснах поръчка  hahaha

# 394
аз чакам поръчка от 22 -ри с голямо нетърпение вече!!!

# 395
  • Плевен
не мога да разбера какви трябва да са 3-те продукта,за да ми даде безплатна доставка тази оферта http://laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=ce4bdaaf984fe9a8d9 ,ако може малко помощ Praynig
Скоро поръчвах с тази оферта- даде безплатна доставка и 15евро намаление при три артикула prix mini.
Страхотна си Hug Благодаря smile3525

# 396
  • Ку-куландия
Току що пуснах хоръчка с код 24236 даде ми намаление + parka fille garçon marron glace, моля някой да го преведе що за яке е, а намалението е от 123,78 на 116,18 но неразбрах кое точно ми намали, имах от всички видове цини - червени, зелени и не намалени.
 Също така пробвах какво ще стане ако разделя поръчката на 2 или 3 отделни паръчки, е оскъпи ми се доста - с повче от 20 евро. Така че за мен към момента е по-изгодно да се пускат по-големи поръчки.

# 397
  • Пловдив
Ама тези франсета ми изпращат личните оферти само на акаунтите, които не ползвам  #2gunfire
Искам да кажа, че имам само една карта и 3 акаунта и не пращат само на активния  Confused

# 398
  • In transit
Днес писах, че няма да поръчвам до януарското намаление...
И днес пуснах поръчка  hahaha

лелее много си бърза  Grinning

# 399
  • In transit
Току що пуснах хоръчка с код 24236 даде ми намаление + parka fille garçon marron glace, моля някой да го преведе що за яке е...

на 5-та страница в предната тема има снимка на якето... само незнам с тоя код кой размер си поръчала.. аз го чакам това яке, като дойде ще кажа как е на живо.  Peace

# 400
  • на пистата
има ли специален раздел за по-големи номера,например 50-54 newsm78

# 401
  • София
Оф и аз бях решила да изчакам до януари, но след 23-ти съм пуснала още 3 поръчки Crazy.

Днес поръчах палтото от намалението Grinning. Дано само да съм си уцелила размера, че иначе ще си умра на мъка...

# 402
И аз мислех да не поръчвам, че в неделя пусках поръчка, ама на днес едно панталонче от намалението забърсах, а покрай него и една жилетка Crazy Пуснах ги с кода за двете чанти и портомонето, че ми изглеждат много сладко на снимката.

# 403
  • Карлово
има ли специален раздел за по-големи номера,например 50-54 newsm78
мда, ето
http://www.laredoute.fr/achat-espace-marques-taillissime.aspx?categoryid=8352298

# 404

Общи условия

Активация на акаунт