Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 35

• 46 458
  • 1 348
  •   2
Отговори
# 765
  • До хладилника, който обичам
ей те значи за мъже стават Grinning-за командировка, на нас ще са ни малки-само за разходка Simple Smile
Ако мъжът ти не се срамува да ходи с розова чанта, видимо дамска, през рамо, стават, защо не.

# 766
  • Sofia
Колко струва с намалението пианото на Мечо Пух? То досега си беше намалено с 30% и струва 24.49.
Питам, че трябва да преведа парички на една мама, за да го поръча.

# 767
  • Варна
 Joy Joy
Бу, как ме разсмя само!

На мен пак са ми пуснали офертата с кафявата чанта от естествена кожа... Crazy

# 768
# 769
  • varna
момичета някой може ли да ми помогне с това
http://www.laredoute.fr/vente-chemin-de-table-metis-uni-best.asp … e&pagesize=16
немога да ги разбера цветовете с преводача и в листата с цветовете ги няма повечето,искам да поръчам една тъмнозелена,бяла и теракота,ама незнам как са френски-а и те не присъстват май в списъка с цветовете а пък ги има там Shocked

# 770
  • varna
ей те значи за мъже стават Grinning-за командировка, на нас ще са ни малки-само за разходка Simple Smile
Ако мъжът ти не се срамува да ходи с розова чанта, видимо дамска, през рамо, стават, защо не.
ще го мислят малко за мека китка Grinning

# 771

Ако иде реч за тези чанти тук - и аз заради тях пусках поръчка  Mr. Green
Баш за тях. Тия трите от естествена кожа.

Да, ама пише, че завършват с кожа... по съм съгласна с тълкуванието на  chockolina
Ми да. така е. Аз никога не съм твърдяла, че са целите от кожа. Казах" естествена кожа" за да се сетите кои са.
То е ясно щом са подарък, че са боклук. т.е. по-вероятно е.

# 772
  • София
Колко струва с намалението пианото на Мечо Пух? То досега си беше намалено с 30% и струва 24.49.
Питам, че трябва да преведа парички на една мама, за да го поръча.

Пак е толкова Crazy

# 773
Ай да си гледат работата. Гракото си е и без код за намаление 32.99.

# 774
момичета някой може ли да ми помогне с това
http://www.laredoute.fr/vente-chemin-de-table-metis-uni-best.asp … e&pagesize=16
немога да ги разбера цветовете с преводача и в листата с цветовете ги няма повечето,искам да поръчам една тъмнозелена,бяла и теракота,ама незнам как са френски-а и те не присъстват май в списъка с цветовете а пък ги има там Shocked
гледай ги от горе на долу

първото е prune=слива i t.n.

# 775
# 776
  • София

Joy hahaha Joy Joy Joy Joy

# 777
  • под шипковия храст
Момичета, може ло някой който е използвал купите за готвене на пара за микровеле да ми каже зеленчуците стават ли сухи?  Praynig
Питам, че съм с бебе и като варя в микровълновата (пред предписанията уж) зеленчуците стават ужасно съсухрени по краищата.
Не стават сухи. Сипва се вода в най-долната част на уреда и общо взето се сваряват без проблем.
извинямайте, че разводнявам темата, но мисля, че и другите се чудят същото...
това ми напомня много на стерилизатора за шишета. има ли някаква разлика?  newsm78 дали да не бутна едни зеленчуци и да пробвам, то и без това вече не го ползвам... Thinking има ли някакво упътване към французкия?

# 778
Момичета, това какво е? http://laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=7a79dae6352b31e0a2

Извинявам се, ако е коментирано, но не успях да намеря нищо по въпроса Hug

# 779
  • До хладилника, който обичам
На мен пак са ми пуснали офертата с кафявата чанта от естествена кожа... Crazy
Коя е тази?

Момичета, това какво е? http://laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=7a79dae6352b31e0a2
Извинявам се, ако е коментирано, но не успях да намеря нищо по въпроса Hug
Игра за френски жители.

Общи условия

Активация на акаунт