Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 35

• 46 265
  • 1 348
  •   1
Отговори
# 750
  • Варна
И аз пуснах поръчка с кода за тия три чанти. Може би другата седмица ще пристигнат.
Обаче днес се позамислих - май не целите чанти са от кожа, а само дръжките и обшивките... Да бях се пробвала да го преведа по-рано написаното в знака за кожа, нямаше да ги поръчам... То и на трите пътни чанти (розовите) дръжките са от естествена кожа... твърде възможно е тези да са нещо подобно. Tired

# 751
# 752
  • До хладилника, който обичам
Това същите пътни, които бяха с код VOUS ли са?

# 753
  • varna
 и на мен ми приличат чантите на плат с кожа ама знака горе за кожа не вяврвам да са го сложили ей така само за дръжките Peace

# 754
  • Варна
Къде мога да видя розовите с код 49646?Не са ли 2 чанти, една от която е хладилна?

# 755
  • varna
да,не съм ги виждала ,някой знае ли как са?

# 756

Ако иде реч за тези чанти тук - и аз заради тях пусках поръчка  Mr. Green
Баш за тях. Тия трите от естествена кожа.

Да, ама пише, че завършват с кожа... по съм съгласна с тълкуванието на  chockolina

# 757
Стават... но и без тях можеш да минеш Simple Smile Платнени, розовки. Голямата събира багаж за 1 голям и 1 дете за 1-3 дена (зависи с колко пътуваш), средната е безполезна, портмонето става за козметика.

Да, ама пише, че завършват с кожа... по съм съгласна с тълкуванието на  chockolina
И аз ЧАК сега се зачетох в знака. Ще има дгд Mr. Green

# 758
  • София
Май да.  
А тези които ги пишат естествена кожа доколкото виждам са само дръжките. Копирай снимката и я увеличи максимално, аз то пози начин заключих,че са само дръжките. Останалото е някакъв плат ако не се лъжа newsm78. Но може и да греша .

# 759

А РАНИ4КАТА ДАЛИ НЯКОЙ Я Е ПОЛУ4ИЛ ДА ПОМОЛЯ ЗА РАЗМЕРИ

# 760
Хайде добър ден и от мен Simple Smile
Нямаше ме известно време и гледам темите растат главоломно! Пари имаме явно  Wink т.е.  време Simple Smile

Момичета, може ло някой който е използвал купите за готвене на пара за микровеле да ми каже зеленчуците стават ли сухи?  Praynig
Питам, че съм с бебе и като варя в микровълновата (пред предписанията уж) зеленчуците стават ужасно съсухрени по краищата.
Та се чудя ако удера става - да ползвам кода при следваща поръчка  Thinking
Благодаря предварително   bouquet

PS Честито нa именниците!

# 761
Момичета, може ло някой който е използвал купите за готвене на пара за микровеле да ми каже зеленчуците стават ли сухи?  Praynig
Питам, че съм с бебе и като варя в микровълновата (пред предписанията уж) зеленчуците стават ужасно съсухрени по краищата.
Не стават сухи. Сипва се вода в най-долната част на уреда и общо взето се сваряват без проблем.

# 762
  • София
Пуска ме вече в намалението за играчките Peace. Проверете си мейлите.

Но Гракото е намалено с 40%, а не с 50 както си мислехме. Има играчки намалени само с 15%... Crazy

# 763
  • София
Аз пък още чакам поръчка от 19.10  Confused Има ли още някой като мен да знам колко да се притеснявам?
Аз снощи получих в пощата втората си поръчка от 20-ти. Първата - миналата седмица, пак в пощата. Не знам дали може да сверяваме по този начин часовниците вече  newsm78

Да, ама пише, че завършват с кожа... по съм съгласна с тълкуванието на  chockolina
Само на мен ли ми се вижда, че тия чанти са кафяви? Щото в поръчка, която направих с код, даващ ги като подарък, в последствие ги видях в Suivi de commandes като noirs, което май е черен цвят. А за това кое в тях е кожено - то си е написано - кожени са само краищата /не съм сигурна дори дали се отнася за дръжките/.

Последна редакция: чт, 08 ное 2007, 12:53 от Karimma

# 764
  • varna
Стават... но и без тях можеш да минеш Simple Smile Платнени, розовки. Голямата събира багаж за 1 голям и 1 дете за 1-3 дена (зависи с колко пътуваш), средната е безполезна, портмонето става за козметика.

ей те значи за мъже стават Grinning-за командировка, на нас ще са ни малки-само за разходка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт