Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 35

• 46 485
  • 1 348
  •   1
Отговори
# 570
# 571
В понеделник в Столична митница нямаше от 24-ти. Мисля утре да ида пак, за да проверя.

# 572
  • На черешата
дойде ми поръчката от 29.10 Grinning

Ааааа, искам и аз - и аз имам от 29.10.  #Crazy

В пощата ли ти беше?

И моята е от тогава-имам едни обувки за мъжо,една тениска пак за него,и едно пончо за лапето.Къде ли да я чакам? newsm78

# 573
  • Варна
Цитат
що не отидеш да провериш
Не мога да преценя дали ще са на митница или в пощата и проверявам и на двете места. Във вторник последно ходих, на митницата ги нямаше. В 10ти клон на пощата са крайно нелюбезни, не ми се говори просто... без известие не си мърдат задниците. След 4 секундна проверка ми казаха че няма нищо.
Има още седмица...пък може и да не дойде, рядко но се случва. Wink

# 574
Аз чакам от 27-вие вече получавате от 29-блазе ви.

Аз пак за играчките да питам-само тези ,които показва ли ще намали или повечето,които са в раздела? Embarassed

# 575
  • На черешата

Аз пак за играчките да питам-само тези ,които показва ли ще намали или повечето,които са в раздела? Embarassed

Ако са само тези,пак някаква пародия,аз нищо не си харесах. ooooh!

# 576
# 577
От бг номерация се вади се 4, а не 2  Wink
42 - 4= 38
44 - 4=40

Red shoe, моля те, чети внимателно - написах, че от бг номерацията се вадят 2 номера, а не, че се вади 2. Има известна разлика, нали?

От 44 БГ номерация до 40 френска има точно два номера и те са 44 и 42 Peace

Ми може и някой друг невнимателно, като мене да чете и да си вземе някоя торба.

# 578
  • София
Аз вече си ИСКАМ поръчката от 23!!!!!! Тя нали ми е първата поръчка и вече съм супер нетърпелива.

# 579

Не ми се спори, дала съм и пример, който мисля е разбираем за средноинтелигентен човек Peace

# 580
  • Варна
УРААА! Имам известие, че е и за пощата  Grinning Следобед отивам, дано всичко е ОК  Grinning Поръчката ми е от 19-ти

# 581
а код за 4ервени цени, поне да си понамаля някоя игра4ка  bouquet

# 582

Не ми се спори, дала съм и пример, който мисля е разбираем за средноинтелигентен човек Peace

Аз не споря, пояснила съм нещо, за да не стане грешка!

И леко се засрамих се от неителигентността си  Embarassed

# 583
УРААА! Имам известие, че е и за пощата  Grinning Следобед отивам, дано всичко е ОК  Grinning Поръчката ми е от 19-ти
Ох дано и моята е в пощата  Cry

# 584
И леко се засрамих се от неителигентността си  Embarassed

Хайде сега, последното, което съм искала е да го приемеш лично, но пък прибързани коментари...не е нужно, в крайна сметка. Ако някой не е разбрал, ще пита пак Peace

Общи условия

Активация на акаунт