Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 35

• 46 269
  • 1 348
  •   2
Отговори
# 720
  • София
Прибирай пищовите - всички са хора и имат право на грешки  Hug

# 721
  • На черешата
  Нашия клон си е ок,нямам забележки към мацките /само една сърдитка има,но я преглъщам на фона на останалите любезни и усмихнати лица/,пу-пу да не са им уроки. Mr. Green

# 722
ей, колкото и да се опитвам, не мога да се оправя...
Получвам оферта с код, например такава, избирам си нещо от списъка (което не е намалено), вкарвам кода и не самоче нищо не става, но и устновявам, че кода ми е 8 знака, а се приемат само първите 5...
Някъде по-горе в темата беше споменат един универсален код, с него свалих цената на една блуза, но само на нея, за бельото например не става. А кода, който получих за бельо преди време не го прие сайта. Изобщо... само с мерака си оставам.

# 723
  • София
Вчера си получих поръчката от 26.10 и съм много доволна.

Всичко е комантирано,само да кажа че подаръка със сините аксесоари е страхотен.Поръчах го на фантазия без да знам какво представляват.

Оказаха се аксесоари за кухня със сини дръжки.За бъркане,белене,рязане,четчица и още които незнам за какво са.При първа възможност ще пусна снимка.

Би ли споделила кода?
Мерси   bouquet

# 724
И аз така правя, обаче не мие  ясно какви преференции дава този лист? Четих нещо, че намалява продукти от уиш листа (имало такива оферти). За мен това е просто да си запомниш продукти за поръчване на по-късен етап и нищо повече. Или греша?

И според мен никакви предимства не дава уиш-листа, освен, че ти спестява часове ровене за даден артикул примерно и можеш да си го проверяваш отвреме-навреме дали е наличен Wink

# 725
ей, колкото и да се опитвам, не мога да се оправя...
Получвам оферта с код, например такава, избирам си нещо от списъка (което не е намалено), вкарвам кода и не самоче нищо не става, но и устновявам, че кода ми е 8 знака, а се приемат само първите 5...
Някъде по-горе в темата беше споменат един универсален код, с него свалих цената на една блуза, но само на нея, за бельото например не става. А кода, който получих за бельо преди време не го прие сайта. Изобщо... само с мерака си оставам.

Това, което си дала за пример не е оферта, а е частна разпродажба. Кодът, който си получила за нея го вкарваш, за да влезеш в нея, а не мястото на кодовете в кошницата.
Иначе всички кодове на оферти са 5-цифрени.

# 726
  • До хладилника, който обичам
Би ли споделила кода?
26387, но е наличен след 12 седмици.

# 727
  • София
А някой знае ли нещо за подаръка пончо?

# 728
  • София
Сребърен облак, всички кодове са 5 цифрени - може би не преписваш кода, а някакъв друг номер от офертата?

# 729
Алекс1 и Данибон, не мисля, че правописа трябва да стои начело на темата чак пък толкоз Simple Smile

Аз реших, че превода на думата "космонавт" на френски трябва да се сложи на първа страница.

Соломоново решение. Поздравления!
Подкрепям!!!

# 730
  • Пловдив

И мен това ме вълнува... не намерих снимка на пончото, притеснява ме размера  42/48 Rolling Eyes да не ми е огромно

# 731
  • София
Оф, тия ще ни пуснат ли най-после да си купим някоя играчка или не?!?!

Мале колко съм им набрала на тия...... След като им написах 3 супер учтиви мейла за персоналната оферта, която не можем да ползваме (аз съм много любезен и търпелив човек принципно Mr. Green), прикрепих скриншот да им ПОКАЖА нагледно за какво иде реч и прочие, те съвсем лаконично ми се скараха, че тва е положението - няма го в наличие подаръка, не можете да ползвате кода и това е! Няма съжаляваме, извинете за причиненото неудобство, няма нищо - така става и това е! Ей ся какъв мейл ще им напиша не е истина просто #Cussing out.

# 732
  • София

И мен това ме вълнува... не намерих снимка на пончото, притеснява ме размера  42/48 Rolling Eyes да не ми е огромно

Само такъв ли е размера  newsm78

# 733
  • София
Алекс1
извинявай, че пиша на теб, но ти си започнала темата. Възможно ли е на първа страница да напишеш и как се пише на български КОСМОНАВТ. Не искам да обиждам никого, но тази дума се среща изключително често в този форум, но е доста неприятно да се пише сгрешено. Все пак сме мами и трябва да учим децата ни правопис.
Още веднъж извинете за отклонението и наистина без лоши чувства към никого.
Peace
Същото важи и за всичко еФтино  #Crazy #Crazy

# 734
Аз яко се изнервих и пуснах една лека поръчка от 3 артикула, за да ползвам кода за трите чанти от естествена кожа. Дано си струват. Някой има ли ги?

Общи условия

Активация на акаунт