Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 35

• 46 174
  • 1 348
  •   1
Отговори
# 1 005
Мацки аз съм от Русе и колета ми от 20.10 е в пощтата. Дано и вашите да са дошли Joy

На това се казва добра новина  bouquet
Ауууу знаех си аз, че ще завалят пакетите от тия дати. Даже сега, ще мина през пощата профилактично.

# 1 006
  • In transit
Момичета
Мисля да пусна една малка поръчка..
кой код за подарък ще ми препоръчате  newsm78
Мерси   bouquet
41718  Peace Коледен елен плюшен

# 1 007
  • София
41718  Peace Коледен елен плюшен
  bouquet
а снимка да ти се намира  Praynig

# 1 008
а снимка да ти се намира  Praynig

Wow! И аз се записвам за снимка на еленчето, ако има Praynig Praynig Praynig

# 1 009
  • София
Току що си взех от митницата пратката от 25.10.2007 Sunglasses
Чаршафите от 5Е ми изглеждат много хубави на първо четене - ще ги видим на какво ще заприличат след прането.
Бях си поръчала и една пола (много ми е бавен интернета в момента и не мога да отворя ЛаРедута за да я покажа), но си спомням, че беше написано, че е от велур, а всъщност е от плюш. А в опаковката има едни картонче, което ме уведомява, че са решили да ми предложат този продукт в различен от поръчания материал и ако не ми харесва да го връщам Shocked

# 1 010
Току що си взех от митницата пратката от 25.10.2007 Sunglasses
Чаршафите от 5Е ми изглеждат много хубави на първо четене - ще ги видим на какво ще заприличат след прането.
Бях си поръчала и една пола (много ми е бавен интернета в момента и не мога да отворя ЛаРедута за да я покажа), но си спомням, че беше написано, че е от велур, а всъщност е от плюш. А в опаковката има едни картонче, което ме уведомява, че са решили да ми предложат този продукт в различен от поръчания материал и ако не ми харесва да го връщам Shocked

туй малко нахално ми се струва ..

# 1 011
  • До хладилника, който обичам
А в опаковката има едни картонче, което ме уведомява, че са решили да ми предложат този продукт в различен от поръчания материал и ако не ми харесва да го връщам Shocked
Mда. На мен така един суичер от памук ми го предложиха в памук и полиестер, ама за стока за 5Е какво да връщам...

# 1 012
# 1 013
  • София
450   bouquet

# 1 014
  • In transit

много е сладък, 30см е висок  Peace

# 1 015
Вчера си взех поръчката от 24.10 от Митница.
Сакото Аризона дрийм, което си бях поръчала в бежово, са ми го объркали. Изпратили са ми някакво друго La Redoure Creation в по-тъмно бежов цвят. Не го намирам в сайта, за да ви го покажа, но е горе-долу същото. Не ми харесва особено, май майка ми ще намаже.
Едни дънки Okaou за Виктория, с джобове с капаци отпред, много сладки, но и тях не ги намирам вече. Тя е висока около 104 см, размер 102 й е абсолютно точен.
Другите неща вече са коментирани.

Сега чакам тези дънки: http://www.laredoute.fr/vente-corsaire-femme-on-n-est-pas-des-an … e&pagesize=16
заедно със жилетката: http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=22899093&a … documentid=201207
Ботушките ги няма обаче. И една чанта от същата колекция, която беше 25 евро, а на намалението онзи ден я взех за 9.95. Нямам търпение вече да идват.

# 1 016
какво е 450?

# 1 017
Няма ли да има намаление сега за Коледа, като това дето беше лятото  newsm78

# 1 018
# 1 019

Никът на една съфорумка, която прави поръчки. Можеш да си поръчаш на нея, ако нямаш кредитна карта.

Общи условия

Активация на акаунт