Хайде докторе кажи ми вече какво ще е АПРИЛското човече!

• 13 351
  • 300
  •   1
Отговори
# 120
Момичета може ли един въпрос:чета вашите резултати от БХС изследването и се чудя дали мойто е нормално,защото изчисленият риск беше 1:10000.Благодаря ви много. Hug
 ооо Честит Рожден Ден Aquariel  party023 hbdtu smile3510и ти пожелавам да усетиш най силните ритничета на твоето бебче.

Последна редакция: ср, 07 ное 2007, 13:24 от koteto7975

# 121
Дали пък не е станало объркване?
Моят час е за 15.00 на 19.11. Ако следващия записан час е за след 20 минути, ще е егати феталната морфология. Хем аз изрично обясних, че искам фетална морфология и съм бременна с близнаци. Нещо припалих  smile3540
Aquariel, честит рожден ден! Много здраве и радостни мигове!

# 122
Вера незнам,но два пъти ми повтори часа 15.20ч.,ама дет се вика да ти направи както трябва ФМ пък аз ще те почакам Hug Hug LaughingТъй че не се пали,а спокойно.Надявам се този път да ми направят фМ както трябва,защото от първият път съм много разочарована и затова сега си записах час при Марков,пък да видим.

# 123
Коте, има и такива резултатите, този резултат може само да те радва  Hug

# 124
  • Някъде на път....
Здравейте, момичета!
Днес ходих на преглед, но не можахме да видим пола  Flutter
Утре ще ходя на БХС в МД - колко струва изследването?
А за ФМ - гинеколога ми каза, че е рано още - къде се прави и колко струва?

Aquariel, ЧРД, да си здрава и щастлива!  newsm59 newsm67

# 125
Честит рожден ден Aquariel  newsm59
sissee, какво стана с вчерашният ти експеримент, получи ли се нещо?  Simple Smile

Моят експеримент завърши-Неуспешно Rolling Eyes Изпих си чашата с мляко легнах по гръб,но вместо да слушам класическа музика се загледах по Грозната Бети Whistling
Слижих ръка на корема,но нищооооооооо и това не помага.Моят бебо май е от мързеливите дето много много не им се помръдва Joy
Еми явно още ще си почакам за ритника

# 126
t_ilieva на мен в МД ми взеха за БХС 25лв. Peace
ritka благодаря ти много за думите Hug Hug Heart Eyes

# 127
Момичета, като давахте кръв за БХС на гладно ли я давахте  Thinking

# 128
Не  Grinning

# 129
  • Някъде на път....
На мен гинеколога ми каза, че не трябва да е на гладно.

koteto7975, мерси!   bouquet

# 130

на мен доктора ми каза че трябва на гладно , ама аз се обадих в лабораториятя и ми казаха че не е задължително на гладно. Може и след като ст закусили.

# 131
Здравейте и от мен.
Напоследък и аз съм в "Клуба на читателите"  Embarassed .
Нямам особени оплаквания, но си стоя в къщи на топло и гледам да си почивам повече. Плацентата ми е ниско и ми казаха да не се натоварвам много и да лежа повече. Старая се да слушкам.
Децата нямат търпение да усетят бебата да рита, но тя го прави сравнително рядко и почти не се усеща отвън.
А пък аз продължавам да не смея да повярвам, че този път ще имаме момиченце.
Вчерта бях на ЖК - бебето е ОК, но върви малко по-мъничко. Съответства на 18 седмици и 5 дни, а аз съм на 19 седмици и 2 дни. Докторът каза, че не е проблем. Дано е така.  Praynig  Каза също, че сигурно ще е момиче (той още не може да го види на ехографа) щом е по-фино и се очаква на ... 01 Април.  Joy

Честит рожден ден, Aquerial. Пожелавам ти много приятни емоции и здаро, сладко бебче след около 5 месеца.

Жабче, не бързай със страшните мисли. Всичко ще бъде наред, ще видиш. С първата си бременност имах много силно течение и бактерии почти през цялото време. Побърках се от страх, а на бебето нищо му нямаше. Сега медицината може много повече неща - няма да допуснат нещо да стане с бебо. Най-много ти да си влачиш по-дълго време гъбите, но и това ще мине.   bouquet

# 132
  • Някъде на път....
Момичета, а от колко часа сутрин се прави БХС в МД? Че ми е удобно рано сутринта да отида....

# 133
Здравейте, момичета!
Днес ходих на преглед, но не можахме да видим пола  Flutter
Утре ще ходя на БХС в МД - колко струва изследването?
А за ФМ - гинеколога ми каза, че е рано още - къде се прави и колко струва?

Aquariel, ЧРД, да си здрава и щастлива!  newsm59 newsm67
ФМ се прави около 20 г.с. и струва различно /60-80лв/

# 134
t_ilieva то сутрин се прави изследването тъй че ще ти е удобно,а колкото до на гладно или не на мен никой нищо не ми каза и аз отидох нагладно,защото тъй или иначе не закусвам.Това е няма нищо страшно.Желая успех на всички на които им предстои! Hug

Общи условия

Активация на акаунт