Хайде докторе кажи ми вече какво ще е АПРИЛското човече!

• 13 348
  • 300
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Честит рожден ден Aquariel  Tada newsm59  Пожелавам ти да получиш най-желания подарък - няколко силни ритничета от бебчо. Хапни си сладко, за да усети и то от рожденния ден на мама  Grinning Много здраве, много щастие и безоблачно майчинство!

Жабче, мила, стискаме палци разбира се. Дано да се окажат излишни притесненията  newsm17

doly_dog И аз изкарах миналата седмица един много неприятен вирус. Спасих се с много витамин Ц, мед, чай с лимон и Осцилококцинум.

# 106
Здравейте и от мен.

Aquariel, да си жива и здрава Grinning
doly_dog, при кого ще ходиш на ФМ ?
Жабче, и аз стискам палци  Hug
КРИСИ, и аз чакам 16-та седмица за да усетя бебето, наближавам вече Grinning

Лек и успешен ден на всички Grinning

# 107
Жабче, стискам ти палци Praynig
Aquariel,  nbirthday newsm67  Gift  party023

# 108
Вера от 15.20ч.,а ти ? Hug
Ей Жабче стискам много силно палци и доколкото можеш се успокой,сигурна съм че всичко ще си дойде на мястото и док ще увладе положението Heart Eyes

# 109
Aquariel, честит рожден ден!!! Пожелавам ти много подкрепа и любов от мъжа ти и сладко бебче през април Hug

Криси, на мен Мартин ми харесва повече Simple Smile

Жабче, не се притеснявай преди да знаеш нещо по-конкретно. Не забравяй, че бебето усеща всички отрицателни емоции. Ние сме с теб Praynig

Аз не съм съвсем наясно дали ФМ и 4Д ехографа са едно и също нещо?  newsm78 Прегледът един и същи ли е? Ще си записвам час при д-р Марков и искам да съм малко по-информирана. Моля ви - помогнете!

# 110
Верчо, аз ходя на платена консултация в Токуда. Искаше нещо да питаш. Иначе за ФМ, тя се прави на добър 2D ехограф, а 4D ехографа е за забавление на родителите. Важното при ФМ е не само ехографа, но специалистта, който я прави.

Имам въпрос към момичетата правили БХС, дали имат резултати подобни на мойте, та да се кротна:

Изчисления риск ми е 1:550 което се води нисък риск. Въпреки че е че е по-висок от стандартния за тази възраст, който пък е 1:864.

Притеснителното е по-скоро стойностите на хормоните:

S-AFP е в норма, там няма проблем. s-b-HCG обаче е леко завишен, със стойност 36.2 при горна граница 34.25. И понеже е завишен има забележка с трети параметър (не знам какво е) Mo 13.7.

Направих кратка генетична консултация при която казаха че при този нисък риск препоръчват само ФМ. Обаче аз не се сетих да питам дали да я направя веднага поради завишените стойностти на бета ЧХГ-то или да си я направя в 20 г.с.

Мерси за отговорите   bouquet

# 111
Aquariel, nbirthday.Да си жива и здрава .

# 112
Здравейте и от мен.

Aquariel,   newsm59  ura.Пожелавамт ти много здраве и щастие и най-прекрасния подарък на света-ритничетата на твоето бебче.

И аз съм за МАРТИН.

Жабче,важното е,че сте взели мерки навреме.Казвам го от личен опит Cry.Трябва ти много спокойствие и да не се натоварваш( освен лекарствата).Пази се.

ritka,съжалявам,но не мога да ти бъда полезна.

Защо не говориш с Димитрова от Фемина-мисля,че тя ще може да ти отговори.

Ако не ти се записва час и да чакаш направо я намери на 10 тия етаж в МД

# 113
Ритка, мерси за отговора. Вече се бях притеснила защо никой не ми отговаря когато имам върпоси Confused За Токуда ме интересува дали би ми препоръчала наблюдаващия си лекар, тъй като искам да сменя моя. И колко струват консултациите? А за ФМ - четох от предишни постове, че д-р Марков е много добър във феталната и искам да запиша час при него. Но това значи ли да ходя на 4Д отделно или мога да комбинирам? Със сигурност искам да ходя на забавление за родители Joy Тъй като наближавам 20та седмица, искам да му звънна възможно най-скоро, а май не съм много наясно Blush
ПС - Съжалявам, че не мога да помогна по твоя въпрос

# 114
Верчо, за Токуда, ходя при д-р Лазарова, от 3 месеца, доволна съм. Не знам колко струва ЖК защото съм със здравна застраховка и нищо не плащам.

При д-р Марков ходя още от първата ми бременност, страхотен е. ФМ при него обикновенно се прави комбинирано със забавлението 4D. Ако искаш запис на CD е хубаво да го кажеш още преди да започне прегледа. Обаждаш се, казваш че искаш да си направиш ФМ, а като отидеш на самия преглед се разберете за 4D. Така или иначе апарата е един и същ Wink Фетална морфология се прави между завършени 19 и 23 г.с.

# 115
Ритка, страшно ти благодаря! Hug

# 116
Честит рожден ден Aquariel  newsm59
sissee, какво стана с вчерашният ти експеримент, получи ли се нещо?  Simple Smile

# 117
Верчо, аз вчера се записах за ФМ при Марков след десетина дни.Има свободни часове за сега.И аз се бях притеснила, че е трябвало по-рано да се обадя, но няма проблем.

# 118
Много съм щастлива - записах си час при Марков на 19.11 от 4ч. Опасявах се, че няма да има свободни скоро и ще закъснея много, но ето че всичко се нареди Grinning Датата се пада точно в началото на 20тата ми седмица Grinning
Арона, твоя час кога е?

# 119
Aquariel  Честит Рожден Ден newsm59 newsm67 newsm59

Бъди жива и здрава и много много обичана  Hug Heart Eyes Hug

Опс, по въпроса за кърменето, бих си кърмила детето поне до 1 годинка. За мен кърменето първо е здравословно и второ създава една невероятна връзка между мама и бебе. За статистиката, първото си детенце кърмих само 4 месеца и много много съжалявам че не можах да удържа фронта повече. И досега си спомням това невероятно усещане. Иначе наистина си трябва много четене по въпроса за кърменето, ако една майка иска да кърми повече време  Hug

Общи условия

Активация на акаунт