Хайде докторе кажи ми вече какво ще е АПРИЛското човече!

• 13 346
  • 300
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Ева, да са ти честити розовите гащи!!!  bouquet
Отбора на девойките май расте  Joy

# 91
Здравейте всички! Днес ставам на 27 години   Gift
Пожелавам си да сме живи и здрави! Най-големият подарък за мен ще е едно ритниче от бебчо, дано ме изненада днес  newsm32 Praynig
Тази торта е за вас!

# 92
Aquariel благодарим за почерпката Wink
Да си жива и здрава и бебо също.Леко бременеене и раждане Hug
Дано бебо те зарадва днес със сииииилно ритниче Peace

# 93
  • София
Здравейте и от мен Simple Smile

Аз вчера бях на лекар, много съм щастлива бебчето е добре и аз съм добре, преборили сме гъбите, вече ги няма Simple Smile Но за съжаление док неможа да ми каже пола  smile3514, много ме е яд. Сега отивам към Майчин Дом за БХС и ще си запиша час за ФМ, дано извадя късмет да е по-рано от един месец Simple Smile Там вече се надявам да се види какъв ще е пола

Aquariel  Честит рожден ден, желая ти много много здраве и жастие, също така едно хубаво ритниче днес Simple Smile
  bouquet

# 94
  • Някъде там...
Честит рожден ден, Aquariel! Желая ти всичко най-хубаво, леки месеци до финала и здраво бебче!   bouquet

Аз като че ли съм малко по-добре, вчера цял ден лежах, болките понамаляха. Док ми изписа Полижинакс докато излезе микробиологията, за да поовладеем ситуацията, защото вече си бях глътнала граматиката, какви ли не ужасии ми минаха през ума. И от притеснение продължавам да повръщам като за световно и това допълнително влошава нещата.  Embarassed Дано се окаже нещо безобидно.  Praynig

Честито на всички, които вече знаят пола!

doly_dog, и нашето е срамежливо, ще чакам ФМ за да разберем какво ще имаме.  Laughing

# 95
  • София
И аз се надявам на ФМ......

Спокойно жабче всичко ще е наред. Аз съм сигурна че бебчо е добре и ти стискам палци и ти по-бързо да го разбереш Simple Smile

Аз забравих да ви се оплача че цяла нощ почти не съм спала защото се разболявам, гърлото ме боли ужасно и носа ми така е запушен, че едвам дишам... голяма гадост  newsm45

# 96
Aquariel честит рожден ден!  ura Tada.пожелавам ти много здраве и да ти се сбъднат всички мечти и най-вече ритничето на бебо да те изненада днес.аз сега ставам-голямо спане newsm46.честито на всички узнали пола-май отбора на розовите гащи ще бие сините babydust7.лек ден за сега и ще ви погледна после

# 97
Aquariel, честит рожден ден! Пожелавам ти едно прекрасно бебче на финала, а днес едно силно ритниче в коремчето Hug Hug  bouquet

Честито на всички, които знаят пола вече  bouquet

# 98
Aquariel,честит рожден ден.пожелавам ти много здраве,щастие и така чаканото ритниче да те поздрави днес Hug
честито на всички ознали пола.от тук нататъка пожелавам за всички нас безпроблемна и лека бременност без повръщане ,болки и настинки. Peace
мен май ме отказаха от чико.имало много недообмислени неща по тях.вече и аз не знам към коя марка да се насоча Rolling Eyes
кое име ви харесва повече -мартин или мариан?ако някой знае и някое друго с М Praynig

# 99
  • варна
Aquariel,честит рожден ден!Да си много усмихната и щастлива,сладка и прекрасна като тортата Hug.Дано и бебока те поздрави с ритниче и направи още по-красив деня ти!
Ясмина,възхищавам ти се за отдадеността към децата и кърменето!Мисля,че няма по-приятно от това да гушнеш бебо,да го накърмиш и да знаеш,че то имма огромна нужда и полза от теб!
На всички узнали пола-честито!

# 100
  • Някъде там...
Момичета, моля ви стискайте ми палци. Нещо май не вървят на добре нещата, утре следобед ми излиза микробиологията и имам среща с Док, който каза, че не му харесва цялата ситуация с болките и течението. Включиха ми и антибиотик. Умирам от страх.  Cry

# 101
За пола и аз ще чакам ФМ на 19.11 при д-р Марков щото и ние сме от срамежливите,пък се надявам да е момиченце!Дано!
Успешен ден на всички!  bouquet Hug

# 102
Коте, и аз съм на 19 ти при Марков. От колко часа си?

# 103
момичета,толкова се радвам най накрая усетих бебчо и аз Joyбях легнала по гръб с ръка на корема и някъде 5,6 пръста под пъпа ме подбутна 2,3 пъти.досега на два три пъти имах някакви съмнения,но сега съм убедена.чувството е невероятно.
Жабче,не се притеснявай всичко ще е наред.

# 104
Привет момичета  Hug

Аз нещо не успявам да се включвам много напоследък. А вие толкова много сте изписали, едва прочетох всичко.
При мен нищо ново.

Честито на всички узнали пола.
Aquariel, Честит Рожден Ден!  newsm59 Пожелавам ти само хубави емоции през бременността и напролет да гушках едно сладко и здраво бебче.

Жабче, стискам силно палци бързо да се оправят нещата при теб.

Хубав ден на всички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт