Хайде докторе кажи ми вече какво ще е АПРИЛското човече!

• 13 345
  • 300
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Честито на всички мами, узнали пола на бебетата!

За кърменето - първият път кърмих до годинка, втория до година и три месеца, сега смятам до 2г.  Joy  Не се притеснявам, че няма да имам кърма - с дъщеря ми давах това, което остава на Млечна банка. Стигала съм до 1.4л на ден  Rolling Eyes Но това се дължеше на факта, че много се цедях, и когато започнах да замествам кърмене с хранене, ела да видиш какво чудо стана.

Противно на правилото винаги съм  кърмила "под час", никога не съм кърмила през нощта, но въпреки това имах много кърма, дори можех да приготвям пюретата с нея.

Смятам, че кърменето поне до 1г. е от изключителна важност за бебето и майката. 

# 76
здравейте  и от мен.

и аз да се похваля.
ще си имаме момиченце  newsm44  Може ли и на мен един розов щъркел  stork-girl
и аз си смених лекаря и останах доволна от новия.
предната ми писала в листа че ми дава направление за микроанализ, а дори не съм се качвала на магарето при нея.

Утре съм на БХС, дано всичко да е наред.

# 77
никой не пише за токуда...  Cry май ще се запиша в Шейново.
desita79, ти при кой лекар и къде отиде?

# 78
desita79 каква е била тази лекарка която е писала,че си минала дадено изследване а ти да не си Close ама че хора има.Все пак в нашия случай става въпрос не само за един човек,а се отнася и за бебе-как може да са толкова немарливи и безотговорни #2gunfire
Хубаво,че си я сменила и поздравления заРозовата новина  bouquet

# 79
роска мерси за поздравите bowuu ,и честита пишка.аз мисля да не кърмя много-ще видим.аз досега обикалях по магазините и се скапах-та ще полегна малко.ще ви проверя после пак Grinning

# 80
Здравейте и от мен.

Много съм щастлива.

Сега се прибирам и бързам да ви съобщя новината: newsm44

Ще си имаме МОМИЧЕНЦЕ.
Кали моляте да ми сложиш  stork-girl

Докторката е абсолютно сигурна,че не бърка(щото аз я питах колко е сигурна в това).Дори ми показа срамните устни.

Госпожицата с размерите върви 3-4 дни напред,а с грамовете 238 гр.е в горната граница на теглото.Дебеланка!!!

Усмивката ми не може да слезе от лицето вече 3 часа.Само да не се окаже накрая с пишле. Heart EyesНо каквото и да е няма да го върнем. Лошото е,че сега ще се настроя на мома...

# 81
Честито сладка мама   bouquet

# 82
  • Бургас
Здравейте момичета Grinning Честити ви щъркелчета  bouquet Аз се надявам утре най-после да успеем да видим тая въшка с пишка ли е или с панделка Joy Честно казано, откачам от нетърпение Crazy
Колкото до пъпките, аз карам двете си бременности абсолютно по един и същ начин - пъпки до 3 месец и след това нито една пъпка, а дори ми е по-чисто лицето от преди бременността. Първото ми е момче, да видим сега newsm78

# 83
  • Варна
Eeee, Честито Sladka mama! Пожелавам ти една сладка и здрава дъщеричка.
Добре дошла и на desita79 в отбора на тъщите  Hug  Wink

Честито и на roska_ps за момченцето!   bouquet Оле, да не забравих някого.

Явно името на темата си дойде точно на място. Постоянно се "разкриват" нашите бебоци.

kalli - а за теб не разбрах, сигурна ли е розовата новина?

# 84
  • Пловдив
Ех, че се радвам на толкова хубави новини!!!
Честито на всички, които знаят дали ще връзват панделки или ще подръпват пишлета  Joy Hug  bouquet
Честито и за хубавите новини от прегледи и резултати! Нека са все така!  Hug
На тези, които чакат първото ритниче - нека е най-скоро!
Жабче, надявам се, че всичко при теб е наред и скоро ще споделиш хубави новини!  Hug Peace

# 85
kalli - а за теб не разбрах, сигурна ли е розовата новина?
Ама никаква новина нямам още  Thinking Аз си чкама подаръка в розово още от преди да забременея, а името също го измислих още тогава  Joy
Сега чакам потвърждение в четвъртък.  Grinning

# 86
  • Пловдив
Те предречените по погрешка новини, обикновено се сбъдват  Wink

# 87
Момичета прочетох нещо в нета и смятам да го приложа тази вечер Thinking
Ще изпия чаша топло мляко,ще легна по гръб,ще пусна класическа музика и ще чакам.............
ритниче Blush Млякото и музиката предразполагали бебето да шава и рита.Иска ми се да подейства и да го усетя Rolling Eyes Ще пиша после дали е имал резултат моят експеримент Peace

# 88
Кали стискам палци да се сбъдне мечтата ти.

Аз от самото начало имах усещане,че този път ще е момиченце.
Мъжът ми както и предишните пъти казваше,че сигурно пак е сътворил момче.но аз си знаех,че не е,за разлика от предишните два случая,когато бях съгласна с него.
Цял живот съм знаела,че ще имам момче и момиче и то в този порядик и дори когато загубих Януари момченцето,си казах"Сигурно е било писано да имам момиченце".Затова сега съм оптимист,че всичко ще приключи благополучно.

Много ще се радвам и за теб.Дано. Praynig

# 89
  • Временно
Днес бях на лекар и вече знам - ние сме девойка. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт