Хайде докторе кажи ми вече какво ще е АПРИЛското човече!

• 13 302
  • 300
  •   1
Отговори
# 285
Бях при доц. Малинова на преглед. Гледа ме на 2Д и каза, че засега не вижда проблем, но за по-сигурно искаше да види костта на носа, но малчо упорито си стоеше в анфас и така и не се обърна в профил. Тя ми предложи другата седмица в петък да отида на 4Д ехограф във ВМИ и после да решим дали изобщо ще правим амниоцентеза. Аз също мисля, че така е най-добре.
Относно пола - не можа да го види добре, но каза че й се струва да е момченце!!! А дано, и аз това искам - момче!

Отгоре на всичко от вчера съм болна и ми е много гадно и отпаднало. Пия фервекс и смуча Хомеожен 8. И мъжът ми ми цеди лимони да ги пия с мед, нали ми е добричък.

# 286
Ася, стискам палци да се оправиш Hug

# 287
  • в илюзия
Здравейте мами току що се прибирам и бързам да ви кажа днес ходих при д-р Мазнейкова и МОМИЧЕ Е newsm44 newsm44 newsm44 Направо щях да се разплача от щастие. Искам си и аз моето розово щъркелче. Иначе бебо е супер както каза тя. Имам си го и на диск, да си го гледам.

# 288
Много се радвам за теб, arodoet2!!!
Желая ви слънчев и приятен уикенд Hug

# 289
  • в илюзия
Айде пуснах си коремчета в албума. LaughingМного малко мами са си качили коремчетата . Качвайте !!! smile3521

# 290
Здравейте! Всички ли си правихте БХС,защото мисля,че ФМ е достатъчно! Дали мога да мина и без-много мразя да ме бодат! newsm78

# 291
Здравейте,
отдавна не съм писала и виждам че пак сме 15 страници вече Simple Smile
Да ви кажа че малко се притеснявам като ви чета постингите....  Tired вие пишете че вече усещате бебо..гледам че повечето , които го усещат са в 17 седмица и нагоре....е , аз също съм 17 г.с. но не го усещам  Cry  или не разбирам че това е бебо, ако ме рита евентуално или помръдва...
В сряда бях на док и този път ми каза че е момче .... Предния път ми каза момиче...Аз се надявам на Момиченце  Hug    Praynig   ама каквото и да е ...ще си го обичкам...
хайде приятен ден, аз отивам на проба за сватбената рокля...

Усмихнат ден   bouquet

# 292
Здравейте! Всички ли си правихте БХС,защото мисля,че ФМ е достатъчно! Дали мога да мина и без-много мразя да ме бодат! newsm78

БХС не е задължителен, прави се по желание.

# 293
  • в илюзия
polinita не се притеснявай и аз не усещам бебка. АГто каз , че ще я усетя след около месец . Много ми се вижда , но ще чакам.  Crossing Arms

# 294
Здравейте,момичета !! Какъв страхотен сняг вали в София!!!!! Като в приказка!!
Аз съм за темата на Ясмина !  bouquet

# 295
  • София
Добро утро Simple Smile

Аз да се похваля май се пооправям, вече съм по-добре  Hug е хремата и кашлицата си ги има но не е така както беше вчера и онзи ден Simple Smile

Честито на мамите които вече знаят поля и усещат бебчовците Simple Smile Аз не съм сигурна какво усещам и дали усещам нещо, но нямам търпение до 20-ти, тогава съм на ФМ и вече се надявам да разбера пола Simple Smile

Много съм щастлива навън има сняг  newsm44 Аз много обичам през зимата да има сняг, много се надявам да натрупа, става ми едно такова коледно щастливо и много се радвам, даже вече излизах да го пипна  smile3521 Абе всеки луд с номера си Simple Smile

Приятен и усмихнат ден на всички, аз отивам да уча, защото утре имам изпит Simple Smile

# 296
Хей, обнадеждавате ме, като пишете че имате да учите, защото аз започвам очни в понеделник и си нямам идея как ще съчетавам всички ангажименти, защото имам намерение да се върна за малко и на работа, преди да изляза окончателно в болничен за раждане. Пък и малко ще ми е неудобно с корема на училище, отдавна не ми се беше случвало, завърших бакалавъра си през 2003 г..
Ние вчера с малката такава разходка и пазаруване си дръпнахме, че много се бях преуморила и бях с мусукулна треска на д-то, кръста и краката Blush
Честит 2ри сняг на всички  Nature Snowman cold, усещам, че идва Close-mas:

Последна редакция: сб, 10 ное 2007, 10:58 от msbilt

# 297
  • в илюзия
И в Габрово вали сняг , вече е покрил навсякъде. Много е хубаво , дано да не е много студено cold . А иначе за ученето аз съм редовно в НБУ София , пътувам всяка седмица и ми е готино , че бременна ходя на лекции и уча smile3529 , тъкмо и бебка ще е студентка. А иначе какво учите мами? Аз съм европеистика.

# 298
И пътуваш до София толкова често? Браво Peace
Аз ще следвам MBA задочно (Магистър по стопанско управление)

# 299
  • в илюзия
Всяка седмица вече 3 години , по-хубаво е отколкото да стоя само в Габрово. Иначе АГто казва , че ще започна да се изморявам , но съм решила този семестър да го изкарам.

Общи условия

Активация на акаунт