Информация за училище ЕСПА

• 92 121
  • 271
  •   1
Отговори
# 270
Доволна съм, преместих детето си от други частно училище и не съжалявам. Много хубав клас с възпитани деца, стремят се да преподават качествено, с подход към децата. Спортуване, академично ниво(резултатите от НВО са показателни). Дисциплината е на ниво, което също беше важно за мен. Аз съм много доволна и се радвам, че се преместихме там.

# 271
Здравейте!
Търся мнения от родители, чиито деца са посещавали държавна детска градина и след това са започнали директно в първи клас в ЕСПА, без да са посещавали подготвителната група на училището.

Интересува ме най-вече академичната страна:

* Успяха ли децата да се адаптират към темпото и изискванията?
* Имаха ли пропуски спрямо съучениците си, идващи от подготвителната група на ЕСПА?
* По кои предмети се усещаше най-голяма разлика — български език, математика или английски?
* Налагаха ли се допълнителни занимания вкъщи или частни уроци?
* След колко време, ако изобщо е имало такава необходимост, децата наваксаха?

Ще съм много благодарна на родители с личен опит, особено от последните няколко години. Интересуват ме както положителни, така и критични мнения. Благодаря! ❤

Ще се радвам да чуя мнения и за яслата/ детската градина също така от тези, които са я посещавали и до колко има смисъл или може да се стартира направо с училището и да не се наливат пари в градината? В дилема сме

Общи условия

Активация на акаунт