Режим на Пиер Дюкан - 43 част

• 24 359
  • 593
  •   1
Отговори
# 405
Мише,приятна вечер. Hug

# 406
  • Пловдив

Гледам поизпразнило се доста балкончето.Или папате или има сънчоооо

Ами!Вещи се появи и всичко живо се покри! hahaha

Ми да, щото знаете, че както пишете и се появявам ненадейно 

# 407

Гледам поизпразнило се доста балкончето.Или папате или има сънчоооо

Ами!Вещи се появи и всичко живо се покри! hahaha

Ми да, щото знаете, че както пишете и се появявам ненадейно 

емотикона е супееер! hahaha

# 408
Аз докато се включа отново, вие си лягате Grinning!
Днес съм без настроение, лични емоционални проблеми. Не мога да го разкарам и това гадно кило, дето го лепнах  от една насам. Иначе съм в къщи, абсолютно режимна, половината ден нямах отново нет
Затова ще ви чета по-късно, посред нощите. да не забравя-здравейте на новодошлите и успех Hug!
И най-важното:
Честит рожден ден на Баева!
Пожелавам ти здраве и късмет, любов и щастие. И усмивки всеки ден!

До по-късно, прегръдки за всички! Hug Hug Hug

# 409
Момичета, нито ви чета, нито съм режимна.
Не ям боклуци, но прескачам хранения, не пия вода....Имам много задължения тия дни и изобщо не се спирам. Страх ме е да пия вода, че пък няма къде да ходя до тоалетна.
Такива ми ти работи. Чувствам се гадно и виновно.

# 410
Момичета, нито ви чета, нито съм режимна.

а аз вече се чудех къде се губиш... Hug

за всички много прегръдки! Hug

# 411
Момичета, някоя от вас пробвала ли е да готви месо в микровълнова с грил примерно?   chef Не ми се ще само за моите единични порции, да пускам цялата фурна, която не е много малка  Rolling Eyes

# 412
Привет! Flutter
Вещи! Като ме завърти работата и... само за една муцуна остава време. И за ядене  Joy
Днес в работата говорихме за едни разстояния в едни помещения. Оказаха се тесни и аз предложих към проекта да се приложи и диета. Шефа каза, че мене ще назначи за отговорник Simple Smile)) Joy

# 413
  • София
Петя, зарежи тая супа  Sick и идвай при нас! Два пъти съм я правила таз диета, накрая предпочитах да не ям нищо, само за да не трябва да ям супа!
Марчеwelcome
Алекс, няма проблем да прекалиш с калция, но ако се притесняваш, го пий в ПЗ дни, а в П пий някакъв мултивитамин, може и Ревалид за косата  Peace
Мария, готина снимка и готина дюканка Laughing
Браво на Мишлето за минуса!  newsm51
Честити придобивки на Тути и Дезире, май newsm78
Ванче, супата изглежда просто супер!мммммм Мерси на Мамица, и на теб, разбира се!  bouquet

# 414
  • София

Ванче и на теб! А и на всички!  Hug  Heart Eyes

Прибрах се и сега ще правя соленки от многолистно тесто и пушено сирене на Жоси с кимион....  Crazy

# 415
срам ме е,но ще си призная.изядох 5 шоколадови бисквити Weary.понеже днес ми дойде МЦ и цял ден се здържам,но сега като се прибрах бях осверепяла за сладко.не ми се карайте много newsm17.обещавам утре да съм много режимна.  love001

# 416
  • София
Мише, да не се готвиш за имен ден?
Насиди, до тук! Нищо сладко повече, освен режимно!
Мамица, ако Ванчето няма нищо против, можеш да сложиш снимката до рецептата. Ванче?

# 417
Насиди, до тук! Нищо сладко повече, освен режимно!

ОБЕЩАВАМ newsm10

# 418

Мамица, ако Ванчето няма нищо против, можеш да сложиш снимката до рецептата.

Нямам нищо против разбира се. Вие пък какви неща ме питате. Слагайте. Аз се радвам, че уважихте рецептата и ви харесва. За мен почти няма разлика с другата пилешка супа.

# 419
  • София

Мамица, ако Ванчето няма нищо против, можеш да сложиш снимката до рецептата.

Нямам нищо против разбира се. Вие пък какви неща ме питате. Слагайте. Аз се радвам, че уважихте рецептата и ви харесва. За мен почти няма разлика с другата пилешка супа.
Ами ти можеш да я сложиш, ако още имаш опция "редактирай". Ама май нямаш вече  Sad

Общи условия

Активация на акаунт