Режим на Пиер Дюкан - 43 част

• 24 351
  • 593
  •   1
Отговори
# 420
Де е супата?

# 421

Ами ти можеш да я сложиш, ако още имаш опция "редактирай". Ама май нямаш вече  Sad
А 'що няма редактирай?

# 422
Здравейте, момичета!  Hug
Минавам само за малко да ви кажа, че от днес съм на антибиотик и за няколко дни ще направя крачка встрани от режима, но няма да ви изоставям. За срещата в неделя (все още е валидна, нали), зависи от здравословното ми състояние, ако съм в състояние ще дойда.
Приятна вечер на всички и чао за сега.

# 423
Който пише по-често също може да си сложи в подписа съобщението за срещата, Кри! Мише! или другите....

# 424
Момичета вече четвърти ден съм на строгия режим и да ви кажа съм си постоянно гладна и ми се вие свят, още не съм се теглила ще изчакам да мине повече време.Забелязах че диетат излиза доста скъпичко.Надявам се да издържа имам да свалям 10кг но се притеснявам дали ще мога после да ги задържа. Sad

# 425
  • София

Ами ти можеш да я сложиш, ако още имаш опция "редактирай". Ама май нямаш вече  Sad
А 'що няма редактирай?
Има само 24 часа след публикуването на поста, май newsm78

# 426
  • София
Момичета вече четвърти ден съм на строгия режим и да ви кажа съм си постоянно гладна и ми се вие свят, още не съм се теглила ще изчакам да мине повече време.Забелязах че диетат излиза доста скъпичко.Надявам се да издържа имам да свалям 10кг но се притеснявам дали ще мога после да ги задържа. Sad
Ели, ами защо стоиш гладна, яж! При Дюкан няма ограничения на количеството на храната  Peace
Единствено от теб и твоето постоянство зависи дали ще ги задържиш. Режимът има 4 фази и всички са много важни!
Не е евтино, така е. Ама то какво излиза евтино тия дни?

Русалка Hug, оздравявай до неделя   bouquet

# 427
  • София

Само да добавя, че рецептата е на Мамица  bouquet, а изработката - на Ванчето   bouquet Абсолютно режимна е  Laughing

# 428
Отчетъ  Wink
С водата съм зле... Това по пронцип винаги си ми е биро проблем - тъкмо свикна да пия и при най-малката промяна в обстоятелствата редуцирам количеството. Навици, навици.... Единственият изход (ама не се смейте на глас) е да си записвам планираните количества в "расфасовки" от 250 мл и да си ги задрасквам (в органайзера на GSM Embarassed).
И с калориите съм зле. Чувствам се отлично, но то се дължи на еуфорията от нова диета, а иначе - много под нормата съм. Май трябва стабилно планиране, а не импровизация, щото ще забия на плато поради абавен метаболизъм, а той и без друго е забавен. Някъде бях чела, че яйцата стимулират метаболизма, може би трябва да опитам поне това да си наложа за сутрешна закуска (прим., 30-60 мин след триците ОК ли е, сп. вас?)
Рецептурникът е страхотен, просто нямам думи!  Hug
В момента готвя рибата, а след малко ще си направя някакви хапки за утре.
Момичета, има ли други от Русе??? След двучасова обиколка на квартала само в един магазин открих 0.1% кисело мляко на Култура; свежо сирене без посочен процент има наистина, но извара няма; засега имам едно пакетче овесени трици, но никой никъде не ги е чувал... Как се справяте?
Много трудно се докарват приличен брой калории с тая диета. На мен не ми е проблем, т.е. физически глад не усещам, а и дори да усещам лесно го игнорирам, но не си е работа.
Не успях да се снимам - Пентакса не е на диета, и хрупа батерии като за световно  #2gunfire
А за италианския - хей, пишете ме и мен в хрупата!!!!!!!!!!!!
Ако има скучаещи мами, можем да спретнем курс по английски - както е казал J.K.Jerome (в Трима в лодката), в диетите за отслабване задължително се включва изучаването на чужд език!  Joy

# 429
Скъпичко е, но де да имах 10 кила за сваляне само  smile3506
Ако си гладна яж! Това е първото правило.

Лелей......... грабвам черпака  Joy
И да питам, какво е онова диетично фиде, за което някой беше споменал?

# 430
  • София
И да питам, какво е онова диетично фиде, за което някой беше споменал?
Прочети рецептата на супата  Laughing

Фрактал, гледай да се снимаш утре, иначе много ще съжаляваш Laughing
Аз сутринта си приготвям 3 шишета по половин л. вода и докато не ги изпия, не мирясвам. Гледам да е до 14-15 ч. После каквото пия, си е +.
Има ли в Русе Пикадили, Хит, Била? В тях има обезмаслена извара.
Рибата е много важна, особено за вечеря;след риба много се сваля  Laughing
както е казал J.K.Jerome (в Трима в лодката), в диетите за отслабване задължително се включва изучаването на чужд език!  Joy

Това точно не си го спомням, ама звучи точно като за нас  Joy

Последна редакция: вт, 06 ное 2007, 21:48 от krikri

# 431
Там е работата, че не я намирам newsm78

# 432
Ах,толкова съм щастлива Blush,че харесахте супата. Hug
Ама наистина е много вкусна и така е по-плътна като има "фиденце"... Laughing

Веча само така ще си правя супичките. Crazy

За всички вас-  bouquet  bouquet  bouquet

Там е работата, че не я намирам newsm78

В рецептурника е.Пилешката  … 0;ца.

# 433
  • София
Здравейте!
Тук съм! Жива съм! Peace Все още дишам! ooooh!
Аууууу, това тае бо ми взе одеве душицата Embarassed
Не издържах! Embarassed
Подскачах около половин час, станах червена като домат и се оттеглих от "тепиха"
Сигурно сега ще ме освиркате дружно, но това не е за мен Crossing Arms
Бейли денса по ми хареса! Naughty

Сега си приготвих хапване за утре, сварих си пилешки воденички и после леко ги задуших. Воденички нали са разрешени? newsm78
Сега ще се върна малко назад да ви попрочета и после пак ще се върна! bowuu

# 434
Леле, че тарикатско Simple Smile)
Ванче, благодаря за супата Simple Smile

Последна редакция: вт, 06 ное 2007, 22:13 от baci

Общи условия

Активация на акаунт