Режим на Пиер Дюкан - 43 част

• 24 349
  • 593
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Кри, тъй като съм върла противничка на лекарства и хич не разбирам от витамини, я ме светни какво е Ревалид  newsm78

# 436
  • София/Осло
Еййй да не ви остави човек малко ,вие като машинописки , все едно норма изпълнявате и ще ви я заплащат  Wink
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БАЕВА  newsm51  bigdance2
изконсумира ли си снощните подаръци  Wink
хаааааааааааа вещи тоя път е раздала гърнетата ,сега и ако и лампите ни научи да гасим цена няма да има   Mr. Green
кри---остави ти материала...аз  на френски го мъча ..направо ми иде да се  #2gunfire
лъки - добре дошла   bouquet
б иванова- скоро  и ти ще си хапваш салатка  Wink
ммм дези-тая шарлота има да я сънуваааам...още няма да си позволявам такива волности  newsm78
сноу- не знам дали ти честитих ама може и да повторя..това че не пушиш е голям успех и показва, че имаш страшна воля   bouquet
ралче- аз ходенето на гости го приемам като предизвикателство и тестване на нервната система...кое ще надделее, волята ми или гладните ми очи  Twisted Evil
рера- браво за изгубения килограм  Hug
гери- браво за килцата , ето само нерви харчим, пък то няма за какво   bouquet
Следва продължение......

# 437
Хайде, ще се спи вече smile3524

# 438
Лека нощ и от мен. Hug

# 439
  • София
Бачи,  я не се излагай! Какво си тръгнала да си лягаш с кокошките? Joy
Та деня тепърва започва! Hug

# 440
Веси, добре е да се тренира, но СЛЕД края на ударната фаза.  Peace
Тути, честити придобивки!  Hug Щракни се с тях да ти се порадваме и ние.  Simple Smile
Дези, а твоите придобивки какви са? Похвали се недей само да дразниш любопитството ни.  Laughing
Ванче, дано детенцето ти бъзричко да се оправи!   bouquet А супичката изглежда невероятно апетитна. Браво!  Hug Браво и на Мамица за рецептата!  Hug
Мария, голяма сладурана си, ама нали си дюканка, няма как да е иначе.  Wink   bouquet
Русалка, бързо оздравяване!   bouquet
Фрактал, аз съм от Русе.  bowuu Овесени трици има в магазин "Здраве" (в горния край на "Александровска", малко преди Альоша). Всички останали режимни продукти ги има в Кауфланд, а някои ги има и в Била.  Peace
Мишле, да не кажеш, че не те предупредихме.  Hug Избери си само един от всички тези спортове и ходи 2 или 3 пъти седмично, повече няма нужда да си товариш организма.  Peace

Отчет (днес съм много зле откъм ядене и вода - не правете като мен  Embarassed):
Закуска - 2 с.л. овесени трици в малко обезмаслено прясно мляко и 1 черен чай.
Обяд - дробчета и сърца с розмарин на фурна.
14 часа - 1 безкофеиново капучино.
Вечеря - 2 бъркани яйца в сух тиган.
Вода - 1,5 л. (и това ще е окончателното количество за днес)
Физическа активност - липсва (пропуснах си тренировката днес)

Много  Hug и   love001 на всички! Лека нощ и сладки сънища! До утре!  Heart Eyes

# 441
  • София/Осло
Продължението :
кри- харесва ми как разсъждаваш..наистина след като си бил стриктен толкова време и си търпял какви ли не лишения си заслужава заради каузата да почакаш още мъничко  Peace / а с тия въпроси -ти от софия ли си ставаш съмнителна  Joy Joy Joy/
мише---много течности си пила, затуй сваляш явно..евала бе мацееее  Joy Joy
петя- скачай смело по дюкански  Whistling
фрактал- за срядата -можеш да си приготвяш тричава палачинка и да си я хрупаш в междучасието, варени яйца предварително обелени, чай в термос и 1 бутилка минерлна вода, пържлка..всичко увито във фолио и на порции ....
Наистина хубаво е да се снемат всички мерки и да се следят..после е такъв кеф като виждаш че см си отиват  Mr. Green
следва пак пордължение.... Twisted Evil

# 442
Здравейте!Днес  ми е втори ден и се опитах да спазя препоръките,за които благодаря.Чувствам се отлично.Пия много вода.Засега не съм се снабдила с трици.Голям проблем ли е,защото съм от малък град и могат да ми ги доставят чак в петък.Радвам се за всички,които са постигнали успех с диетуването днес и им пожелавам утре още по успешно. smile3501 newsm10

# 443
Веси, добре е да се тренира, но СЛЕД края на ударната фаза.  Peace

А защо  newsm78 А в смесения режим в дните само на протеини, пак ли не се тренира  Rolling Eyes

Никой не е готвил в микровълнова   chef

# 444
Кри-кри, деата - мерси за идеите! За утре, мисля, реших проблема - чак ме е яд, че не работи камерата, а на уебкама изглеждат ужасно нещата.  Laughing
Сън, ами аз оттам се снабдих - точно от тоя магазин, но не зареждат големи количества. Иначе там си ме познават, понеже им изяждам всички водорасли и гъби (китайски).  Simple Smile
Утре вечер, ако имам сили, ще спретна пеши поход до Кауфланд и Била, там досега минавах като маршрутно такси, със списък, ама то било забавно да се пазарува.
А за литературната диета (Кри-кри) - в самото начало на книгата е, там, където описва какво е опаковал за пътуването. Толкова се бях впечатлила на времето, че на едно екскурзионно на времето бях помъкнала не само томче на Шекспир, ами и речник. Ей, разказаха ми играта по баирите.... Номерът е, че ги мъкнеш, а не че ги четеш... В този смисъл, китайският речник би трябвало да е най-отслабващ.  newsm78

# 445
Здравейте, момичета
Надявам се, че не сте ме забравили;-) С това учене направо ще ми се отели вола идните 1,5 месеца. Спазвам си режима, но днес прегреших с 4 парченца черен шоколад. Пред МЦ съм и съм озверяла. Ще се опитам да се стегна. явно и от ученето съм така. направих си на 2 пъти Дюканската нутела и негърчето, но няма ли да ми дойде множко, ако ги хапвам всеки ден, докато не ми мине МЦ периода?
Около мен нещо се сговнясват нещата. Тамън си намерих детегледачка за Йони, защото исках да се връщам на работа и 3 седмици бях спокойна, докато не ми се обадиха тази вечер, за да ме сюрпризират, че детегледачката се отказва. Останах ей така Shocked Сега като знам колко народ обвързах с връщането ми и не знам как ще се оправя. Ако имате детегледачки, които си търсят детенце - свиркайте.
Поздравявям и прегръщам всички ви. Нямам време да изчета всичко написано дотук.

bouquet

# 446
забравих да кажа, че ужасно ми липсвате Cry

# 447
  • София
Аз си взех едно хубаво душче, омацах се с антицелулитно кремче и сега- хоп! В леглото!
МъничкаHug Heart Eyes
Лека нощ, милички! Hug

# 448
  • Пловдив
Около мен нещо се сговнясват нещата. Тамън си намерих детегледачка за Йони, защото исках да се връщам на работа и 3 седмици бях спокойна, докато не ми се обадиха тази вечер, за да ме сюрпризират, че детегледачката се отказва. Останах ей така Shocked Сега като знам колко народ обвързах с връщането ми и не знам как ще се оправя. Ако имате детегледачки, които си търсят детенце - свиркайте.

Мъничка споделям опита си ако ти свърши работа: преди 2 години ми се случи нешо подобно. трябваше бързо да намеря жена за детенце. говорих с две близки, за да ми препоръчат, зашото не исках случаен човек. едната е аптекарка, а другата мед. сестра на джи пи то ни т.е. всички свободни и читави баби от пациентките им са им ясни. пробвай.

# 449
  • София/Осло
продължението2 :
марчелааа--ти пък откъде се взе тука  Mr. Green
мишле- ти от толкова връткане си ошашавила килата  Joy
по повод растителната сметана - вие виждали ли сте растение, което пуска сметана...чиста проба изкуственяк, заложете на животинската Sunglasses
ауу а супата- еееееееех супата...просто ми се дояде и утре ще си я спретна  Hug
тути-честити придобивки...  Flutter
мамицааа#Cussing out
насиди-ееее стига дее да беше изпила една лайт   chef
еликарагьозова- сигурно стоиш гладна, аз до този момент не съм изпитала глад..нали знаеш приказката-Евтиното излиза скъпо, та така като пукаме вафли и солети и после плащаме доста солено с тялото си  Peace
мариянска- добре дошла   bouquet....триците са за калории и за помощ в 00
мъничка- кофти, но варианта на нинкис е готин  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт