Режим на Пиер Дюкан - 43 част

• 24 349
  • 593
  •   1
Отговори
# 450
  • София/Осло
бах маа му..изчетох ви  Joy Joy Joy Joy

# 451
  • Пловдив
Вещи и на мен ми капе доста косата. досега не съм имала такъв проблем никога. но викам за сега пробвам маски. между другото казват, че майонезата била полезна, а? да взема да пробвам професионално...хаахах иначе калмацина и аз го пия когато се сетя. но просто вече не ми се схващат краката. хайде лека нощ до утре

# 452
Munichka, не знам колко точно си на зор и с колко време разполагаш за адаптация - а и споделям личен опит. Ако си кафеджийка, но имаш време - опитай се да разредиш кафетата и да замениш поте тези дози, които са по-скоро прищявка, отколкото необходимост, с чай. В най-критичната фаза (минимум възможност за сън, макс натоварване) съм карала на черен чай, изстуден, смесен в пропорция по избор с прясно мляко. По принцип аз си обичам и кафето, и чая бе захар, и не ми е било проблем, но ако не си свикнала, опитай с малки дози за начало. Това, между другото, е драстичен режим - не слручайно има и такава чаено-млечна диета, но ако караш само на това тенът ти се скапва. Като за сесия върши работа.
По-щадящият режим е със зелен чай; може и Пуер-ха. Досега не съм правила безвъхлегидратни режими, никога, но единствените въглехидрати, които съм си позволявала са били мед или производните (прополисов разтвор).
Сесии, а и другите екстремни натоварвания обикновено уж не са подходящ период за отслабване, но аз тогава най.много смъквах, и то без йо-йо и пр; вероятно тогава още тялото ми не се е било видиотило достатъчно.  Thinking

# 453
  • Пловдив
последно за Мъничка-препоръчвам бабите-пенсионерки - спокойни са, гледат детето добре, не вземат скъпо, защото това не им е основен доход, а да си помогнат каквото могат, ако е бивша учителка е идеален вариант.

# 454
  • София
Мъничка,  Hug не сме те забравили, даже вчера се чудех къде си, но добрата фея Кри  Heart Eyes ме подести, че имаш изпити.

Фрактал,  Hug  добре дошла и в италианската групичка! Ще успееш! Ние сме много големи инати, освен всичко друго!  hahaha   bouquet

Кри,  Hug стягам се уж за имен ден, но соленките не са за тогава... да не кажа голяма дума, но те почти свършиха. И аз хапнах 4...това ми беше вечерята ... един вид.  Crazy

Очаквам срещата в неделя с нетърпение, но Бачи  Hug ... нямам място в подписа.... няма как да го сложа и този надпис...  Sad

Обаче, обещавам да звънна на Фоли!

Лягам вече. Лека и отслабваща нощ на всички! Целувки!  Heart Eyes Hug

Утре сутрин да сме като таз' дама  Joy

# 455
Смееееееееееееееееееееееееххххххххх  Joy
Утре май ще гладувам... Майка ми нападна рибата, а баща ми изял хапките свежо сирене, оваляни в овесени трици!!!!!!!!!!! Ами аз утре кво да правя??????? Пак съм на кота нула... Те ще се вталят, ама аз.....

# 456
  • София
Утре май ще гладувам... Майка ми нападна рибата, а баща ми изял хапките свежо сирене, оваляни в овесени трици!!!!!!!!!!! Ами аз утре кво да правя??????? Пак съм на кота нула... Те ще се вталят, ама аз.....

Охх, милата ти!  HugМен поне никой не ме подяжда... мъжо не яде месо.... само с кучетата се боря!  hahaha

# 457
Лека нощ и мен момичета!Тези дни ми е много сдухано и съм зле с храната.От вода го докарвам обаче/по изключение/.Предстои ми голяма промяна след няколко месеца и не спирам да мисля дали ще се справя. Rolling Eyes Приятни сънища! Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 458
  • София/Осло
Joy Joy Joy Joy

# 459
  • София
Лека нощ и мен момичета!Тези дни ми е много сдухано и съм зле с храната.От вода го докарвам обаче/по изключение/.Предстои ми голяма промяна след няколко месеца и не спирам да мисля дали ще се справя. Rolling Eyes Приятни сънища! Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Мам007Hug ще се справиш! Ние всички ще стискаме палци! Не се съмнявай!  Peace

Лека от мен, този път верно изчезвам!  bowuu

# 460
  • София/Осло
newsm78 Hug...успех

# 461
По принцип е ОК, щото и двамата, особено татко, трябва да са на здравословен режим. Рецептурникът ми даде супер идеи. Например, баща ми държи на пържено, мазно и пр., но понеже хал хабер си няма от готвене... знаете как се маскират нещата. Това е добре, само дето утре май ще карам на кисело мляко цял ден...  Joy
Голям цирк! Леле как упяха да ликвидират всичко, докато пусна 2 поста!  Joy

# 462
# 463
Мише,Деата Hug  Hug

# 464
  • Пловдив
Ели, момичетата са ти казали - не гладувай, просто като ти се яде - яж. А има и по-евтини режимни неща - яйцата, дробчетата... А като си помисля колко са скъпи и другите неща и пилешкото и рибата не са чак толкова скъпи.  ooooh!
Фрактал, аз в училище си нося айрян и се наливам до обяд с него. А в междучасията си хапвам като огладнея, каквото съм си занесла за обяд, ако не съм си взела си купувам обикновено шунка или пуешко филе. То това мога да го нося и от къщи де. Може да се носи всякакво ядене и като е гладен човек все ще намери кога да си го изяде през почивките. Щом намираш време за цигара ще намериш и за ядене  Laughing А за утре - ще трябва да се погрижиш за нещо ново Wink Оправдания за неядене не се приемат  Twisted Evil
Бачи, разсмя ме с това диетично фиде  Joy
Деата, снощи гърнета ходих да ви купувам, сега и за лампи ли ме пращаш Wink
Съни, ти сама си казваш за количеството. Ами давай малко повечко де  Crazy
Веси, аз си приготвям в МВ. Става по-точно като варено, но пък като ме мързи си правя най-вече там.   chef
Мъничка, момичетата са ти дали добри съвети за гледачка, послушай ги и няма да съжаляваш.  Peace
Нинка, на мен Мариетка от рицарките ми каза маска с яйце, зехтин и мед, купила съм си всичко, само не съм я пробвала , но утре живот и здраве ще се наклепам  Mr. Green
Мама007, няма начин да не се справиш, тук всички ще те подкрепяме, така че не се притеснявай, ние сме с теб  Peace

Общи условия

Активация на акаунт