Режим на Пиер Дюкан - 43 част

• 24 348
  • 593
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Добро утро момичета!  Hug

ДезиHug мерси за кафето! Моето е нес с малко мляко, но след малко ще си взема едно истинско кафе...т.е. Лаваца  Peace

АйсчеHug пила съм Биоцитрин, той е много полезен и за венците. На заплата ще си взема пак. Само е ужсано гаден на вкус...  Sick

КриHug бирената мая много увеличава апетита! Направо става страшно...поне при мен беше така...

Пожелавам ви прекрасен ден!

Нали не сте забравили?

Софийска среща неделя 11.11. Дивака на Гладстон, 16.00 ч.

# 481
Здравейте wavey
Приемате ли нови във вашата голяма и хубава групичка Grinning Аз от няколко дена ви чета и вчера започнах моя режим, изкарах един ден на протеини и мисля да направя 5П и 5ВП  Wink Видях какви страхотни резултати сте постигнали и мога само да кажа БРАВО smile3501 newsm51

# 482
  • София
Добре дошла Самър!      bouquet

При нас се сваля лесно и приятно! Пожелавам ти успех! Не забравяй да пиеш много вода!

ДезиHugзабравих да те поздравя за новите дънки 26 размер! Браво! Аз имам едни такива стари, но още не влизам....нещо дупето ми е големшко за тях...  hahaha

Последна редакция: ср, 07 ное 2007, 08:27 от mihaella77

# 483
Добро утро и от мен Laughing
Желая ви успешен и усмихнат ден  bouquet

Цвети, посред нощите си проличава кой е бил зает цял ден и (с тея темпове на писане?!?) не иска да пропуска.
Относно писането имам желание да пиша доста повече,но за съжаление имам доста ангажименти и не мога да се справя....

# 484
Прекрасен ден ви желая ,момичета  newsm68/сега бързам,но ще се включа по-късно/

# 485
Добро утро момичета Hug
Hot SummeR добре дошла  bouquet
dezire_s мерси за кафето  bouquet
Момичета от тоя режим може ли да ми се забави МЦ newsm78

# 486
Дези мерси за кафенцето  bouquet аз в момента си пия черно кафе без подсладител,така го пия от една година,а малко по-късно и кафенце с обезмаслено мляко.А за бирената мая и аз знам ,че увеличава апетита преди време майка ми я пи и за периода от около 2 седмици качи 4-5 кг.Задължително ли трябва да се пият витамини ,аз и така не свалям много пък ако ги пия не знам какво ще стане...

# 487
Добро утро,красавици! Hug Няма и спомен от вчерашният първи сняг,но пък рано-рано напече слънцето и въпреки студа е приятно за излизане.Дези грабнах си и аз едно кафенце от твоите. LaughingСамър добре дошла!  bouquet Кажи нещо повече за себе си.Кри и на мен бирената мая ми влияе на апетита.Сън,Фрактал Русе е любимият ми град. Heart Eyes Живяла съм там 7 години и много си го обичам,както и русенските си приятели. Laughing Тази сутрин няма ли минуси? newsm78 Блеки къде се изгуби?  Rolling Eyes Слънчев и усмихнат ден желая на всички! Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 488
Здравейте момичета, само Ви чета , чета, ама не мога да се похваля с нищо ново, надявам се следващите дни да мръдна надолу с кг,
Дези, , супичката ти изглежда вкусна, честито за номерчето дънчици, Дези, и желираното мляко със степче е страхотно, даже моите хора го харесаха
Добре дошли на всички нови момичета,
Лек и хубав ден

# 489
  • при моите деца .....
Привет и от мен момичета!
Много бързам, но минавам да ви поздравя и да се отчета - ВЧЕРА УСПЕШЕН ВТОРИ ПРОТЕИНОВ ДЕН!
ЛЕК ДЕН!

# 490
   bouquetДобро утро сладурки ,
Дези,   мерси за кафето  bouquet
Hot SummeR   добре дошла   Hug
Кри,и ти си от ранобудните.Желая ти хубав ден   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Тези дни съм заета  и само ви чета. Утре ще имам гости .Михаела ми е именничка. Ей момичета групата на Дюкан няма равна на  себеси. Вчера пуснах запитване до форума на готвачките и познайте кой ми подаде пръв ръка.
  ::krikri  ---благодаря ТИ ОТ СЪРЦЕ---  Кри ---не знам за другите ,но при мен ти се явяваш като най- голямата ми подкрепа, само ти винаги си ми подавала ръка. Благодаря ти. Ще се радвам ако имаш път към Велинград да се запозная с теб.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Момичета това и най- хубавата група толкова задружни и готови да помогнат дами никъде няма. Благодаря че ви има. Много съжалявам ,че не мога да присъствам на срещите ви. Но се надявам че и аз ще се запозная някога с вас лично .Ако някой има път към Велинград ще се видим .Пловдивската група ми е по-близо може някога когато се събират да се включа при тях. Обичам ви всичките. Лек ден.  bouquet  bouquet  bouquet

# 491
Мише77, smile3525и аз пих мляко с нес
Хот самър, welcome
Алекс76, Hug,МЦ едва ли може от това да се повлияе newsm78
Мама007,пак заповядай,кафенце има за всички
Пупа,благодаря за дънките,но супичката не е моя.По рецепта на Мамица,а визуализация-Ванчето.От мен само яденето Joy Joy Joy
Абоеа,губиш се май нещо напоследък Hug

# 492
  • Пловдив
Добро утро и от мен!  Hug Сутринта като станах нямах време да ви поздравя, защото естествено всичко става в последния момент и се бърза, но сега използвам свободния си час да си изям млякото заедно с вас  eat

# 493
  • София
Добро утро ВещиHug

# 494
Добро утро и от мен!  Hug Сутринта като станах нямах време да ви поздравя, защото естествено всичко става в последния момент и се бърза, но сега използвам свободния си час да си изям млякото заедно с вас  eat
Добро утро Вещи HugИ аз току що изядох моето какаово мляко Laughing
dezire_s  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт