Леден ноемврийски вятър вее, а АПРИЛчето се смее

• 9 267
  • 284
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро и от мен. Да драсна няколко реда преди да потеглим на разходка.

Страхотни са наистина Дани и Лекса  Hug.

Енви, радвам се , че всичко е ОК с ДЯ. Дано я подминат вирусите и бързо да свикне.

Рени, тези дъски ги има навсякъде според мен. Тук при нас има един голям базар и на всеки щанд с детски играчки я има.

Аз съм до тук , че ми дават зор.  Хубав ден на всички.

# 31
Дубрутру и от мен,

днес съм на zъбар и Ще ми правят 4 zъба  Sick  След малко тръгвам....

Енви, браво на Велинката  Hug

# 32
  • София
Здравейте!  Hug

Ей, бременелини, кога мина това време, отстрани изглежда сякаш 2-3 месечна бременност изкарахте. Явно в тази тема ще имаме бебе и ми е едно приповдигнато от очакването.

Енви, и на мен ми е криво от промените, които се случват, а при нас не са и свършили. Първите дни на ясла от това най-много ме болеше душата, но мисля, че почвам да посвиквам. Днес Стаско пак влезна без да плаче, а няма по-голяма награда за майчиното сърце от това да види детето си спокойно и да е добре. Време, търпение, здраве и всичко ще се подреди!  Hug

# 33
  • София
Комсед ми е много близо, но там няма в момента. Сигурно трябва да търся в по-малките квартални магазинчета.

Татянка, съчувствам ти за зъбара. Снощи 2 часа ми правиха 2 пломби.

# 34
  • о`майна лунна нощ е
Здравейте момичета и пораснали априлчета.
Не пиша много в отчетните темички, но мама envia ме покани при вас и ще се радвам да ме приемете във вашата компания.
Някои мамчета познавам от преди - Ивета76, nadiaeuro с близначетата...
Ще ми е нужно време да ви опозная, но се надявам да влезна скоро в час.
Поздрави - мама Веси и пораснал Наско   bouquet

# 35
  • София
Здрасти и добре дошла Веси и Наско!   bouquet

# 36
  • о`майна лунна нощ е
Благодаря за посрещането!
Ние още не ходим на ясла, за сега баба му го гледа, защото аз се върнах на работа, когато Наско беше на пет месеца, но това за моя радост не ни попречи на кърменето и все още ме гони за цоки. Определено мисля, че яслите и градините за от полза за детето, но съм сигурна, че както на всяка от вас, и на мен ще ми е тежко, като дойде време да ходи. Не ме ли вижда е ОК, появя ли се обаче на хоризонта започва да ми виси по крачолите и да мрънка, ако тръгна някъде без него.
Татяна - успех в борбата със зъболекаря и дано мине по-бързо и безболезнено.

# 37
vesi_vas, добре дошла!  bouquet

# 38
Привет от слънчево-ледена Варна   bouquet

Малките хелоуинчета са големи сладури    Heart Eyes

Енви, дано Велинка така да продължава и без сериозни болести бързо да се приспособи  Hug
vesi_vas, добре дошла   bouquet Радвам се, че редиците на кърмещите мами се увеличават  Blush Ако видиш Ивета76 я поздрави от мен лично и й кажи да пише по-често  Crossing Arms  Wink

# 39
  • Варна
Веси, добре дошла   bouquet

Имам 3 мъдреца за ваден, а се мотам и главата ме боли ли боли...
Никича спа снощи като малко пънче. Непробудно от 22 до 8 часа и то в леглото си. Почнахме да се чувстваме като по-нормални хора вече.
Навън голям студ,а ние нали сме в северна стая бая усещаме, така ще е като се мотаем.
Таня, успех със зъбаря, ей много го туй нещо!
Рени и на теб Hug
И аз ще потърся такъв пъзел, ама като стане по-топло, много мразя студа!

# 40
Здравйте , сесията ми почна и нямам много време за писане.

# 41
Вени, чак сега видях какво съм дала за линк, пробвай по-долу на Смин линка си е точен. Смин, благодаря за което. Или пък направо иди в нашите албуми, там го направих.

Добре дошли на Веси и Наско  bouquet!

Ей, бременелини, кога мина това време, отстрани изглежда сякаш 2-3 месечна бременност изкарахте. Явно в тази тема ще имаме бебе и ми е едно приповдигнато от очакването.

Данче, ха дано, гледайте тогаз и по-бързо да пишете Mr. Green, че видиш ли ме огрее. Ама като гледам какви са мудни работите този път, Юлчето като нищо ще ме превари.

Танче, съчувствам ти, дано го преживееш леко. Аз пък обичам да ходя на зъболекар, като малка трябваше да ходя толкова много заради лицева контузия и имах фобиа тогава. Ама с времето свикнах, чак до там че ми действа релаксиращо да легна на него стол ( това ако не е лудост, незнам) #Crazy.

# 42
Добре дошли на Веси и Наско и от мен!  bouquet
На чакащите да станат отново мами стискам палци за бързо и безболезнено раждане.
Аз също трябва да уча и само надникнах да ви почета малко и видя как сте. smile3503
Довечера мога пак да се включа.
 smile3511 smile3533
А вчера Криси счупи един буркан с компот на коридора,така се уплаших да не се пореже,а после докато събера стъклата с прахосмукачката събрах и чорбата smile3532и като взе да тече от тази прахосмукачка надявам се да не съм я развалила и да не изгори.
 smile3515

# 43
  • о`майна лунна нощ е
vesi_vas, добре дошла   bouquet Радвам се, че редиците на кърмещите мами се увеличават  Blush Ако видиш Ивета76 я поздрави от мен лично и й кажи да пише по-често  Crossing Arms  Wink

С Ивчето ни делят само 80 км. /аз съм в Пловдив, тя в Стара Загора/, но това не ни пречи да се виждаме, когато имаме пътуване до града на другата  Wink

Леко раждане на бременните мамчета и от мен!

# 44
  • София
Ей, цял ден съм се размисли за нашите бренелки  Thinking Припомням си април 2006та, опитвам се да си представя какво ви е сега, какво ви чака... И искате по-бързо да раждате?! Хем потръпвам, хем като се сетя какви щастливи моменти ви предстоят лекинко ви завиждам.

Общи условия

Активация на акаунт