Леден ноемврийски вятър вее, а АПРИЛчето се смее

• 9 260
  • 284
  •   1
Отговори
# 15
Вени, ами хайде ти си следващата тогава да пуска, че и ти да си светната Mr. Green

Благодарим за комплиментите bowuu

Бубс, забравих да кажа в предния пост, че и вашето пингвинче не пада по-долу, ма как щяха да си ходят с Лекса в това оранжевото, че и кофите им еднакви гледам.

# 16
Бабъл, има на Равенсбургер, да, хубави са но според мен скъпи4ки. Тук zа един с 10 пар4ета платих 15?, а има и на други фирми zапо малко пари. Имаме един от Икеа zа 3 ? (8 пар4ета) и детето съЩо го оби4а  Wink Ве4е имаме 4 броя  ooooh!
След обяд я снимах как реди един, трябва да го сваля от апарата и да го ка4а в ютюб да я видите каква е фурия  Mr. Green

# 17
  • Варна
Мисче, голяма сладурка Лекса. Чак ви завидях за празника, въпреки че не го харесвам празнуван тук. Не ми е наш Peace

# 18
  • Boston, MA
Лекса е вълшебна! Наистина двойка щяха да бъдат с Дани, в тон! Вие да не се изнижете от континента, преди да сме ги запознали?

Благодаря и аз за всички комплименти!

Бабъл, все се каня да ти кажа, че Дани казва на ябълка - бабълка... и понеже ги дъвче почти непрекъснато, често се сещам за теб.  Laughing

Никакъв шанс няма за пъзели, търпението му е практически липсващо.  Laughing

# 19
  • 2 етажа над тавана
Ех, Бубка..... Много мило ми стана Grinning

Данича е пич голям,
ще го схрускам - ам-ам- ам Mr. Green

# 20
  • Boston, MA
Ех, Бубка..... Много мило ми стана Grinning

Данича е пич голям,
ще го схрускам - ам-ам- ам Mr. Green

Ще му предам стихчето.  Mr. Green

# 21
Вие да не се изнижете от континента, преди да сме ги запознали?

Ами като нищо, като гледам накъде отиват работите. Надявам се в интерес на истината преди да направим тази крачка да имаме възможност да попътуваме малко тук до места където не сме успели да идем през годините.

# 22
  • София
Привет! И аз не виждам Лекса! Миз, оправи линка, моля! След такива хвалби ме гложди сега и мен любопитсктвото!

# 23
Лекса е чудесна!  Heart Eyes Истинска кандидат-кака!

Ден втори на ясла - пак не рева, когато я оставяхме - чао-чао и влезе с желание.
Но направих грешка, че докато платя и се върнах, само да я погледна - вече гледаше тревожно, почти разплакана, препарирана на едно място...
Лелята твърдеше, че е ОК.
Повече няма, да се връщам, да поглеждам.

Лек ден на всички!

Hug

Последна редакция: вт, 06 ное 2007, 09:11 от envia

# 24
  • Русе
Привет,

Юлче,   bouquet!

Мдааа, видна красавица ни е Лекса - с таз черна коса и очи-маслинки! Heart Eyes

Енви, важнто е, че изразява емоция Вили (иначе аз бих се притеснила), дано все така без рев и с желание влиза! Hug

Ох, Фил, как си спомняш  Joy..., вярно, хич не бързах да я раждам Диди, после и от АГ-то не исках да си тръгвам... Wink hahaha

# 25
  • София
Енви, Hug! Дано всичко върви добре при вас! Малките бонбони, какво ли си мислят!?

# 26
Ох, Фил, как си спомняш  Joy..., вярно, хич не бързах да я раждам Диди, после и от АГ-то не исках да си тръгвам... Wink hahaha
Помня, помня всичко Grinning
Дори реплика си спомням, след като всички се оплаквахме от безсънни нощи, колики и др. екстри, ти каза:"Момичета, сега виждате ли аз що не бързах да раждам" Mr. Green
Аз с Пресил също не исках да ме изписват, страхувах се от първият ден в нас.
Сега-съвсем ще ме хване шубето Crazy

# 27
  • София
Добро утро!

Много сладка хелоуинка Heart Eyes

Енви, браво на Велинка. Наистина трябва оставянето да става много бързо, и за двете е по-добре. Иначе се приготви като започне да разбира къде я водите всяка сутрин да почне да реве, поне при нас беше така.

Момичета, кажете къде в София има такива пъзели. Бях видяла някъде но не мога сега да се сетя, а помня, че бяха 4 лв. Също търся и магнитна дъска, на която да се пише и да има и печатчета. нашата е много смотана и взе да се счупва.

# 28
  • София
Рени, миналата година съм виждала такъв пъзел в един детски магазин зад Била на Мотописта! Как ли се казваше тоя магазин? newsm78

# 29
Добро утро:)
Вени, Комсед се казва магазина, но последния път не видях дървени пъзели. Тук в Софияпрес мисля, че има. Но мога да проверя за да не се разкарвате напразно.

Енви, браво на Велинка. Тази седмица ще пътуваме към К-ли. Ще звънна.

МисЗ, много е сладка Лекса. За тази възраст Хелоин май си е чуден празник.
Залавям се за работа. Лек ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт