Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Коя е най-предпочитаната каша за бебета?
Какви са съветите за лечение на очичките на бебетата?
Къде мога да намеря кино за мами с бебета в Канада?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Коя е най-предпочитаната каша за бебета?
-
Какви са съветите за лечение на очичките на бебетата?
-
Къде мога да намеря кино за мами с бебета в Канада?
-
Какви са преживяванията на майките с гърненцето за бебета?
-
Какви са мненията за стерилизаторите за бутилки и къде мога да намеря такъв?
. Както сме я подкарали с тея бебета, кой знае кога ще бъде, ама със сигурност ще стане 

Последните няколко нощи почти не съм спала (тя също), сега разбрах как се чувстват майките с неспокойни бебета (добре че моето е ангелче и досега не съм имала проблем със спането по цяла нощ). От снощи и мен ме заболя гърлото и днес съм като ударена с мокър парцал
. Разбрахме се за го следя и ако има болки в ушите веднага да му го дам.
В крайна сметка мисля, че има подобрение. Както вече писах температурата я овладяхме, сополите понамаляха, остава нацяло да излекуваме сополите и така вече няма да има с какво да се дави. Почти съм сигурна, че кашлицата не е заради болно гърло, а заради сополи, стичащи се в гърлото. А за вируса - ами според мен нашето не е вирус, а си е чиста настинка. Така е като пълзи където й падне, а все пак под вратите духа. Аз я гоня постоянно, ама все намира начин да ми се изплъзне