Канада - 19

• 26 390
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
  • Торонто/Сливен

Честит рожден ден на Ивет и от нас!

Писанка, да ви е жива и здрава!

ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

# 211
Снежи, мерси за отговора. Почистих пощата.

Момичета, малката ни сладурана вече започна да не се побира в коритото. Все още е на 2 мес и 14 дни и не може да я къпим направо във ваната. Като започне да сяда ще е по-лесно, ама сега  Confused Не намирам нищо по-голямо от тия малки коритца, които продават. Дайте някакви идеи, вие какво сте използвали на тази възраст когато все още е твърде малка за направо във ваната.
 Вие намирали ли сте нещо по-голямо в магазините от тия коритца и ако да, къде  newsm78

Благодаря за всяка информация   bouquet

Бързо оздравяване на сладурчовците ви!

# 212
Ние ползваме такава ваничка от ИКЕА http://www.ikea.com/ca/en/catalog/products/70098121 + платнена поставка . Младежа е 67 см и още влиза, но с присвити крака

# 213
  • Vaudreuil Canada
milla_ и аз питах наскоро за ваничка но явно тук освен случайно не може да се намери такова чудо - в бг бяхме в една много хубава просторна ваничка - кеф направо - а тук се гърчи детето в такава като показаната от smuty - има едни стойки за вана ама те са като детето може да седи .. и за обикновена вана - на нашата се оказа че не стават ... Та чакам да стане малко по-стабилен и направо в душ кабината да го завра. Взехме и една надуваема ваничка от toys'r'us, но и тя е много малка - ще я ползвам сигурно в душ кабината за омекотяване на удара ако паднем случайно. Може би в някой долар-стор да има по-големи ванички ама не мога да ги обиколя всичките - в нормалните магазини, доларама, супермакс няма. Ако някой попадне на по-голяма да свирка.

# 214
Да и ние ползваме такова коритце, което е показала smuty, ама вече ни умалява, а не виждам никаква алтернатива с какво да го заменя. Никъде не откривам нищо  Rolling Eyes Чудя се какво ще правя като стане преходно положение - това коритце ще е невъзможно да ни побира, а за ваната сме малки  Thinking.

Мислех си да я държа под душа и тя да е в ръцете ми, ще се получи нещо като "Вземам душ притисната до сърцето на мама", ама това ми се вижда много опасно, а и от пяната ще става доста хлъзгаво, така че този вариант май ще го изключа. Да се кисна във ваната седнала също не става, ваната няма да ме побере, пък и не виждам това нито за практично, нито ми допада като идея.

Незная, може би ако намерим нещо по-голямо, в което да я поставим    Thinking. Странно тук също не ги слагат да сядат под 6 месеца, тогава как се оправят без наличие на големи корита за бебчовците  newsm78

# 215
 newsm59Честит рожден ден на Ивет!!! (на петерица)
Да е жива и здрава, да е винаги все така весело и послушно дете и да носи само радост на всички около нея!!!  ura

# 216
milla_ и shemet_neveroiaten, ние ползваме все още това анатомично корито:

До 6 мес. слагах бебето на полуизлегналото положение, а сега от другата страна си стои седнал. Закрепя се много добре напречно на ваната и с подвижния душ го къпя. Много съм доволна от него. Купих го за 20$ от Wal-Мart, но съм го виждала и в Sears. Проверете в тия магазини при вас. Има вариант и от Амазон да си го поръчате, даже в момента е намалено: http://www.amazon.com/First-Years-Comfort-Newborn-Toddler/dp/B000067EH7

# 217
  • Vaudreuil Canada
Каролина благодаря за предложението, но в седнало положение аз и другото корито мога да ползвам ама няма как да го намърдам във ваната - щото нашата е с нестандартна форма ... някой ден ще я ползваме за басейн ама до тогава е супер непрактична Simple Smile
Между другото лятото докато бяхме на морето ползвахме за къпане надуваем басейн - само дето дъното беше много тънко и съответно охлаждаше водата и дупето на дребното. Ама лятото се преживяват такива неволи даже може и да е кеф.

# 218
Каролина, благодаря за идеята. Твоето бебче колко см беше израснало до към 3-4 мес? Крачетата му не му ли излизаха извън коритото? Благодаря още веднъж.

Последна редакция: чт, 06 дек 2007, 19:36 от milla_

# 219
Коритото което съм полказала е до 71 см  - според мен до 6 месечна възраст сина ми ще влиза вътре, легнал на платнената поставка, а после ще сяда.  Ако  му омалее, преди да може да седи, ще слагам поставката директно във ваната.

Да попитам и аз нещо -  ниякои поръчвал ли е персонализираната лъжичка на Гербер с името и датата на раждане - хубава ли е ?

Последна редакция: чт, 06 дек 2007, 19:46 от smuty

# 220
  • Vaudreuil Canada
smuty аз поръчвах такива лъжички - не е много ясен надписа но иначе лъжичките са симпатични - занесохме и такива лъжички на бабите за подаръци.

# 221
shemet_neveroiaten  , merci

Сега ще ида да пусна поръчката - разбойника ще хапне първата си храна с "персонална" лъжица

Ето го и него в очакване на коледа Simple Smile http://farm3.static.flickr.com/2045/2083587153_526488feb5_o.jpg

# 222
  • Vaudreuil Canada
smuty да предупредя че не е особено удобна за първа лъжичка - за начало от пласмасовите дето са хубаво изкривени за да е удобно на мама и на бебе.
Много сте готини до елхата ... нашата още не е украсена ... от съображения за сигурност.

# 223
Каролина, благодаря за идеята. Твоето бебче колко см беше израснало до към 3-4 мес? Крачетата му не му ли излизаха извън коритото? Благодаря още веднъж.

На 3 мес. Мони беше 63 см, но едва към 6-я мес. започнаха да му опират краката в отсрещната стена на коритото и тогава го обърнах в седналото положение. Както вече писах и досега го ползваме. Много е удобно и въобще не ми се е налагало да го държа. Стои си стабилно в него и си играе с играчките. В България ползвах едно огромно корито, в което непрекъснато трябваше да го подпирам с една ръка, а и той имаше някакъв страх от него и не искаше да стои вътре седнал, а прав.  ooooh!
Опитах се да намеря размерите на коритото, но не успях. Тук има коментари за този продукт, но са на английски: http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2403667#prod_prodinfo
smuty, ех каква голяма елха си имате. Много е сладък малкия излегнат в столчето за хранене. И ние имаме такова.  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 07 дек 2007, 01:58 от Каролина

# 224
  • Vaudreuil Canada
Каролина а пък ние си умирахме от кеф в голямото корито и падаше едно цапане и шляпане (и целия под на кухнята се оливаше...) - та затова сега страдам с малкото ама както и да е ...

Общи условия

Активация на акаунт