Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Коя е най-предпочитаната каша за бебета?
Какви са съветите за лечение на очичките на бебетата?
Къде мога да намеря кино за мами с бебета в Канада?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Коя е най-предпочитаната каша за бебета?
-
Какви са съветите за лечение на очичките на бебетата?
-
Къде мога да намеря кино за мами с бебета в Канада?
-
Какви са преживяванията на майките с гърненцето за бебета?
-
Какви са мненията за стерилизаторите за бутилки и къде мога да намеря такъв?
До ден-два ще изпробваме това в Монреал Тръст.
А през деня почти не спи и все на ръце.

по нета пише, че било към 6-7 месец и най-често 12-18 месеца. Рано ни е на нас, макар че всеки път когато някой друг освен мен и татко и я държи , е револция
Аз също бях чела из интернет, че най-силно изразена тази привързаност към майката и страх от изоставяне била към 8-10 мес. Точно по това време си ходихме до България, бях подготвена за това "явление" както го нарече Шеметка и бях любопитна да видя какви ще са реакциите му от многото непознати хора. Е, какво да ви кажа. Нашият се гушеше на всеки, въобще не ме е търсил когато съм го оставяла на майка ми, но пък никога досега не съм го оставяла за през ноща при някой друг. В момента положението е пак такова. Като тръгне да ходи из моловете не се обръща да ме търси. Казва ми bye-bye и тръгва на някъде. Въобще голяма независимост го гони, само дето не може да се откаже още от маминото млекце.