Тайната на дългата и здрава коса-17

• 40 349
  • 479
  •   1
Отговори
# 120
  • в.преслав
 newsm45опазил ме господ от подобни неща.то само това дето нямам по главата си.след 2-3дена ще докладвам специално за това.

# 121
Спокойно, нали все си повтаряме, че всяка коса различно реагира на всичко Peace

Аз така, както ме гледаш, все още експериментирам, дори и с шампоаните, разбира се мога да кажа до този момент от кои съм доволна. Следващият съм решила да е на Keranove по съвет на Краси!   bouquet

# 122
Търсейки нови идеи за маски, вижте какво открих Laughing
Цитат
Подхранваща и удължаваща маска за коса

Снежана Халваджиева

Съставки: 2с.л. тривитаминол, 1с.л. зехтин, 1с.л.ракия, 1с.л.оцет, 2 капки газ, 1жълтък, кисело мляко. 

С уважение към Снежана Халваджиева, но маска за коса не може да е "удължаваща" Peace

Последна редакция: ср, 07 ное 2007, 19:46 от Анонимен

# 123
Виж ти... Whistling откъде ли ми е позната тази маска  hahaha?

Ами Zizi, освен да се почудим малко кой държи авторските права, друго не можем да направим Peace

А относно "удължаването" -  Hug

# 124
  • София
Записвам се да ви следя  Hug
А някой може ли да пусне линк към тези многобройни маски за коси, че не мога да намеря нищо  newsm78 ? И аз съм с дълга коса, но напоследък започна да цъвти много  Cry Дали не е от бремеността- въпреки, че всички казват че би трябвало да е обратното  Thinking ?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=212281.0
 Hug  bouquet
iguanka , мерси за бързата реакция   bouquet 

# 125
Аз пък сега седя намазана с едно олио от маслина, което се загрява преди нанасянето, на Ейвън. Да видим какво ще стане. За пръв път го ползвам.

Какво ли ще стане... да видим и ние...  Joy Ейвън, дааа...  Laughing

# 126
  • София
Квоо, нещо против Ейвън ли имаш, или против мен? Ако става на въпрос, имам и Керастаз, и Фито, и Рене Фюртере, просто обичам да експериментирам. Горещите масла на Ейвън са ми любим продукт. Нямам настроение да забърквам домашни маски, въпреки че са ужасно полезни. Знам, че като не ти харесва някой във форума, много ти допада да вървиш по него и да го апострофираш за щяло и нещяло, ама се престараваш излишно. Има къде-къде по-благодатни теми, където бихме могли да кръстосаме шпаги в словесен дуел, отколкото разни безобидни теми за грижи за косата. Пък ако държиш, и косите ще премерим, няма никакъв проблем за това.  Wink
Хайде със здраве, че оспамихме хубавата тема на момичетата...

# 127
Ехооо, момичетааа  Naughty не се карайте за глупости.
Преди и аз съм ползвала продукти на Ейвън и какви ли още не, но това не е повод да се нахвърляме така една върху друга. Всяка марка си има достойнства и недостатъци...
Темата за косата никак не е безобидна и мисля да вземете сега и да си подарите по една усмивка Peace

Ето, аз ви подарявам цял букет   bouquet

# 128
Търсейки нови идеи за маски, вижте какво открих Laughing
Цитат
Подхранваща и удължаваща маска за коса

Снежана Халваджиева

Съставки: 2с.л. тривитаминол, 1с.л. зехтин, 1с.л.ракия, 1с.л.оцет, 2 капки газ, 1жълтък, кисело мляко. 

Мдам.      Деси, къде си...Дали ще се появи скоро?!.... Flutter

Анелия 85, не им се меси, те ще се разберат сами. Peace

Серпентинке,нищо не писа : какъв е резултата от олиото? Flutter

Кой искаше маска с глицерин, Игуанка ли беше? newsm78
необходими са едно шишенце глицерин и 3-4 лимона.Лимоните се изцеждат и полученото количество сок се смесва със също толкова количество глицерин(т.е. едно към едно).Получената смес се разбърква добре.Отделно разбиваме 1 жълтък с 1 лъжица мед и към тях добавяме глицерина с лимона.За да сгъстим маската прибавяме хума.След като нанесем маската на косата престояваме с нея поне 1час.ефектът е страхотен и най-важното е че косата не се омазнява
                                                                                                източник-друг форум.

Само че "едно шишенце" е доста относително понятие.....И 3-4 лимона много ми се виждат... newsm78

Последна редакция: чт, 08 ное 2007, 11:07 от красим

# 129
Ето нещо за авторските права на маската.....

Electri4ka

Малко момиче

Местожителство: Stara Zagora
   Пуснато на: Чет Фев 16, 2006 4:10 am   

Nqkoi ot tuk 4uwal li e za stimulant za kosa Trivitaminol. Kazaha mi 4e bil prednazna4en za weterinarna upotreba no deistwal izkliu4itelni efikasno wyrhu 4owe6ka kosa zaradi 3-te si witamina ??? 

Източник : http://www.pudriera.com/f/viewtopic.php?t=375&start=0&si … c3bb10dcda3fc0156
За сведение-Първият пост на Деси от Първата тема е от 1.05.2006 година.

# 130
  • София
Запис в новата тема  Peace
Нагоре по постовете видях въпрос за ябълковия оцет, ако не се лъжа май красим питаше дали го ползва някой - ами аз действам с него...няма особена разлика с другия, само миризмата май изчезва по-бързо  newsm78
Момичета, някоя от вас ползвала ли е този шампоан на Глис с маслата да сподели вЧЕПЕтления  Mr. Green

# 131
На моята коса този шампоан не действа добре...Но то си е до коса .Сега го използвам за други неща... Joy Flutter
Значи казваш, че няма разлика в резултатите при използването на винен и ябълков? Защото аз слагам винен когато нямам лимони.  bouquet

# 132
  • София
Сега го използвам за други неща... Joy Flutter
да не отиде за пране на пуловери?  Joy Joy

Ябълковият е някак по-мек и след отмиване не мирише така като винения оцет (дет се вика не мисля толкова за шопска и ракийка като съм маскирана  Mr. Green), другото си ми е същото май...има си пак блясък и мекота   bouquet

# 133
да не отиде за пране на пуловери?  Joy Joy

Тц, Naughty за фугите в банята.... Crossing Arms
Иначе балсама май беше хубав...Ама не колкото Азия-та. Flutter

# 134
Тъй, тъй!
Аз пера пуловери, красим - чисти банята Mr. Green
На мен балсамът не ми направи особено впечатление! Азията е чудна Heart Eyes
Да подкрепя предното мнение Laughing Hug

Общи условия

Активация на акаунт