Тайната на дългата и здрава коса-17

• 40 321
  • 479
  •   1
Отговори
# 105
Аз се снабдих с вит. А на перлички (или капсули), глицерин и хума. Само дето още не съм решила как ще ги употребявам. Вие глицерин ползвали ли сте в маските?
Чудя се също дали трябва преди всяко къпане да правя маска или по-рядко.
Мия си косата през три дни.
Не бих казала, че е мазна или суха, средна работа. Правя маски за да я заздравя, да я сгастя ... Да се грижа за нея, когато имам време Simple SmileSimple Smile
Ще сложа една снимчица- не е нищо кой знае какво, само да придобиете представа:
http://img146.imageshack.us/my.php?image=12121212sq9.jpg
Извинявам се, че е такава,в лице, но нямам от скоро снимки които да са само на косата ми.

# 106
Извинявам се, че е такава,в лице, но нямам от скоро снимки които да са само на косата ми.
Игуанка, ако знаеш как ще ти се накъдри Grinning Красиво, имам предвид Flutter
А иначе глицерин не съм слагала  Rolling Eyes

# 107
А на мен защо не ми се къдри??????????? newsm78
Взех си ароматно масло от жасмин - така се води "ароматно"  bouquet

И аз имам глицерин вкъщи и много му се чудя, дали да го ползвам. Ако имате впечатление - казвайте!!!

Аз лично ползвам яълков оцет

# 108
  • София
Игуанка, много ти е хубава косата! А ти изглеждаш като ученичка Flutter /Приеми го като комплимент!/

# 109

Взех си ароматно масло от жасмин - така се води "ароматно"  bouquet

И аз имам глицерин вкъщи и много му се чудя, дали да го ползвам. Ако имате впечатление - казвайте!!!

Аз лично ползвам яълков оцет

Благодаря ти   bouquet

# 110
Тип коса си е. На Игуанка прилича на моята, дори е по - чуплива от моето естествено състояние Wink

# 111
Игуанка, много ти е хубава косата! А ти изглеждаш като ученичка Flutter /Приеми го като комплимент!/
Ами студентка съм, а и от лентичката си личи на колко години съм  Blush
Иначе наистина ми се чупи косата като се грижа добре за нея. Аз тривитаминол не съм използвала и нямам намерение, пробвам с другите неща за сега. Имаше една тема (не помня кой я беше пуснал) с многооо маски за коса. Преписах си доста, та там често имаше глицерин-все някой ден ще се пробвам, за какво иначе съм го взела Crazy И ще видим резултата.

Сега като си разгледах преписите видях че само на 1 място го има а повече има рициновото масло ooooh! значи и него ще взема от аптеката.  Peace

Тип коса си е. На Игуанка прилича на моята, дори е по - чуплива от моето естествено състояние Wink
Понякога ми е доста права-винаги е различно Confused
В маските най-много ползвам бадемово масло.  Party  От към цъфтене съм нямала никога през живота си проблеми, защото честичко я постригвам. Бързо расте и без стимуланти, но пада доста на периоди Cry Много се влияе от стрес, умора, учене #Cussing out

# 112
Влизам за малко и що да видя?!Страхотна коса, Игуанка!И каква мекичка изглежда само.....

Глицерин не съм ползвала, освен преди 8 години против стрии.Като знам какъв мазен беше, се чудя дали ще се отмива лесно....

А и след злополучният ми опит с хумата смятам да спра с експериментите....Ама до кога ли? Crazy

# 113
Момичета, вие на колко време се подстригвате, защото моята фризьорка ми каза, че за добър вид на косата, тя трябва да се подстригв на около два месеца. Има много мнения по въпроса, но аз питам вас, защото вашите определено са изпитани във времето.  Peace

Пак търсих прогестерона, но май наистина е спрян от производство. Уж има някакъв негов заместител (Утрогефан или нещо от сорта), но не знам дали и как се използва за косата? Иначе с удоволствие бих го прибавила към маската си, защото бил страхотен?!

# 114
  • София
Записвам се да ви следя  Hug
А някой може ли да пусне линк към тези многобройни маски за коси, че не мога да намеря нищо  newsm78 ? И аз съм с дълга коса, но напоследък започна да цъвти много  Cry Дали не е от бремеността- въпреки, че всички казват че би трябвало да е обратното  Thinking ?

# 115
  • На небето
Момичета, вие на колко време се подстригвате, защото моята фризьорка ми каза, че за добър вид на косата, тя трябва да се подстригв на около два месеца. Има много мнения по въпроса, но аз питам вас, защото вашите определено са изпитани във времето.  Peace

И моята фризьорка казва на 2месеца. Ама то на мен за 2м. ми расте с 2-3см., а тя колко трябва да подстриже та и да стане и по-дълга.  #Crazy

# 116
Записвам се да ви следя  Hug
А някой може ли да пусне линк към тези многобройни маски за коси, че не мога да намеря нищо  newsm78 ? И аз съм с дълга коса, но напоследък започна да цъвти много  Cry Дали не е от бремеността- въпреки, че всички казват че би трябвало да е обратното  Thinking ?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=212281.0
 Hug  bouquet

# 117
  • в.преслав
здравейте отново!тъкмо ви изчетох.купих си масло от гроздови семки(нали рег.омазняването)утре ще го пробвам в маската.взех си и един нов шампоан на елсев за бързо омазнявящи се коси.и него ще пробвам утре(само и той да не отиде за миене на тоалетната,като повечето). newsm78

# 118
здравейте отново!тъкмо ви изчетох.купих си масло от гроздови семки(нали рег.омазняването)утре ще го пробвам в маската.взех си и един нов шампоан на елсев за бързо омазнявящи се коси.и него ще пробвам утре(само и той да не отиде за миене на тоалетната,като повечето). newsm78
Ау, , този на Елсев ми докара силен сърбеж и пърху/о/т. Пера пуловери с него.
Дано при теб да няма този дефект Praynig

# 119
От този на Елсев и аз не съм доволна.  Peace
Относно подстригването на косата ми -  ходя на 4 месеца, последния път на 5-я отидох. Косата ми не цъфти, изобщо, но краищата й изтъняват. Фризьорката не ми е казала на колко време да ходя. По моя преценка. А и тя знае, че я пускам дълга, така че е доста внимателна със сантиметрите, които реже.

Общи условия

Активация на акаунт