Тайната на дългата и здрава коса-17

• 40 363
  • 479
  •   1
Отговори
# 135
На мен много бързо ми се омазнява косата от този шампоан. Ползвала съм го 3-4 пъти и ефекта е един и същ. Първият ден косата е много хубава, даже не иска и балсам след това /много мека става/, но да видите на втория ден........ Sick

# 136
  • София
Серпентинке,нищо не писа : какъв е резултата от олиото? Flutter

Ами аз престоях около 40 минути с него, много лесно се изплаква, даже шампоан не е необходим за отмиването. Резултатът не е нещо зашеметяващо, но определено придава блясък и мекота на косата.

# 137
ТУК намерих още нещо, пак с дата преди 1.05.2006 год.,
а ТУК е от 2005 год;

Радвам се за резултатите от олиото! А за коса Ейвън само този вид олио ли предлагат?

# 138
  • София
В момента мисля, че е това, преди няколко години имаха едно друго, което ми харесваше повече - индийско, но отдавна не съм го мяркала.

# 139
Явно сме се наговорили да си купуваме нови шампоани, аз снощи си взех на Елсев само,че лилав за обем и против накъсване на косъма. Днес ми е мека косата,но е наелектризирана.
По въпрос за купените маски, аз използвам една на орифлейм с маслини и мога да кажа, че съм доволна. Няма нищо  обаче от това,което сам си забъркаш.

# 140
По въпрос за купените маски, аз използвам една на орифлейм с маслини и мога да кажа, че съм доволна.
И аз я имам, ще я пробвам още утре.
А днес си харесах това

Coconut & Rice Milk - Coconut & Rice Milk Hot Oil 
Горещо масло за коса с кокос и оризово мляко 
Съдържа екстракти от кокос и оризово мляко. Подходящо за суха коса. Поставете тубичката в топла вода за 1 минута, без да я отваряте. Намокрете косата и нанесете горещото масло. Масажирайте с нежни движения в продължение на 1 минута и изплакнете. Ако е необходимо, измийте косата с шампоан. 15 мл

# 141
Красим,това е наистина добро попадение,но за по-сухи коси,т.к. е доста мазничко. Аз лично не съм го пробвала,но мои познати го използват и са доволни,но все пак е за по-сухи и по-твърди коси. Peace

# 142
  • София
И на VO5 има горещо масло за коса, но не съм го пробвала още.

# 143
Краси, много интересни теми си намерила Peace - прочетох ги и ми направи впечатление едно от момичетата споменава, че къната сгъстявала косъма. Това вярно ли е? И сигурно оцветява доста... макар че съм чувала и за безцветна къна?!  newsm78
Ако някой е използвал нека сподели, че ми стана любопитно.

А също и за ампулите на Виши за дамски косопад - някаква мацка казва, че благодарение на тях си спряла косата и си сгъстила косата за период от две години. Кажете нещо и за тях...
  bouquet

# 144
Цитат на: Anelia85
къната сгъстявала косъма. Това вярно ли е?
  33uu

Красим,това е наистина добро попадение,но за по-сухи коси,т.к. е доста мазничко. Аз лично не съм го пробвала,но мои познати го използват и са доволни,но все пак е за по-сухи и по-твърди коси. Peace

Мда де! Точно за моЙта мИтлЪ! Ти не я гледай на снимката каква изглежда мекичка. Това е за заблуда на населението.Ще и покажа аз откъде изгрява слънцето... smile3508

# 145
Видях че сте писали за глицерина и бикам и аз да си изкажа мнението Mr. Green да не остана по назад Laughing
Аз си правя маската имено с глицерин и кокосово масло и косата ми става страхотна и не се омазнява Hug

Онзи ден прочетох че витамин C коити се съдържа в лимона помага за по бърз растеж на косата. Вие как мислите да ли е вярно??????? newsm78

# 146
Онзи ден прочетох че витамин C коити се съдържа в лимона помага за по бърз растеж на косата. Вие как мислите да ли е вярно??????? newsm78
Ако си го чела във форум - първо се усъмни. Възможно е да има някакъв ефект за ускоряване, но често пъти той бива пресилен.
Анелиа, няма нещо, което да ти сгъсти косата, ако го нямаш заложено в гена си. Naughty
Къната обвива косъма, прави го по - плътен и създава илюзия за гъстота. Спорен е въпросът дали подхранва, тъй като малко са истинските къни на пазара. В повечето има включени текстилни бои и метални соли, които не само, че не влияят положително, а дори увреждат косъма. Къносвала съм се много пъти. Къна върху косата ми НЕ хваща Tired

# 147
Видях че сте писали за глицерина и бикам и аз да си изкажа мнението Mr. Green да не остана по назад Laughing
Аз си правя маската имено с глицерин и кокосово масло и косата ми става страхотна и не се омазнява Hug

В кивито има повече вит.С, отколкото в лимона. А и вит.С няма пряка връзка с косата, каквато има вит.А  Flutter
Кокосово слагам в Маската, ама като си взема глицерин ще пробвам само така.И рициново смятам да взема. Mr. Green

# 148
Аз също не смятам,че къната можа да въздейства по-благоприятно на косата, още повече да я сгъсти  Peace Може би само турската къна, ама тя придава червен отенък. Боже вие по колко масла слагате? Rolling Eyes Гроздово, кокосово, рициново...

# 149
Краси, много интересни теми си намерила Peace - прочетох ги и ми направи впечатление едно от момичетата споменава, че къната сгъстявала косъма. Това вярно ли е? И сигурно оцветява доста... макар че съм чувала и за безцветна къна?!  newsm78
Ако някой е използвал нека сподели, че ми стана любопитно.

А също и за ампулите на Виши за дамски косопад - някаква мацка казва, че благодарение на тях си спряла косата и си сгъстила косата за период от две години. Кажете нещо и за тях...
  bouquet
Къната не може да сгъсти косата, но прави косъма по-плътен и от там косата изглежда по-гъста. За това колко оцветява - много си зависи от самата коса. Ако е по-тъмна, може де даде само оттенък, а моята както е тънка и светла, направо си става червена. Знам, че има и къна, която не оцветява, но такава не съм пробвала и не могада кажа нищо за нея. От оцветяващите съм доволна, изпълняват си целта, без да си изгарям косата. Единственото неудобство е, ако ми писне, няма как да изравня цвета с боя, защото не хваща върху къната, та трябва да чакам да израсте.

Общи условия

Активация на акаунт