Фотошоп - Б група (абсолютно начинаещи.....)!(1)

• 43 608
  • 358
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Дяволинке, умни са....Искат код от отговора по телефона......

muzka1 аз и колаж??????Ще те черпя!

Ами, че да не съм я направила аз рамчицата с червеното доматче и двете снимки, бе маме! иНАчЕ ЗА чЕрПЕНОТО КОГАТО И КЪДЕТО КАЖЕТЕ СЪм НА лИНИЯ! Mr. Green

# 166
Аааа,Placholina,знам,че фона не е твой(дори знам от къде си го взела Wink),но добре е съчетано като цяло.А и кой е казал,че трябва да си правим сами фоновете и елементит?Едно е да се научиш да ги правиш,а друго-после да можеш да си ползваш готови.Нали са затова.

И още-като цитираш мнение-пиши извън таговете.Иначе е кофти да четеш от къде ти започва мисълта.

# 167
Първият опит за рамкиране на снимката с домата....(то не е домат,ама така се получи...).Просто исках да сложа нещо в този ъгъл,но не знаех какво и нямам нищо....

Лека нощ! Затварям ми се очите, който остава - успех!

# 168
  • София
Благодарение на Кампари, вече си имам и аз Шоп Mr. Green, за което много й благодаря  bouquet
По стари спомени измацотих ей това: http://www.bgphoto.net/photos/6994/o633299857444531250.jpg
 , но не е точно рамка. Сега ще почета как си се прави Баш-рамката.

# 169
Цоцке добре е.Но имам чувството,че си изрязала рамката около снимката от превюто.Страшно е размазана. Сваляй елементи и фонове в оригиналния размер.После си ги намалявай.Ползваш страшно много фонове и снимката се губи.

# 170
Ъъъъ, докато си редактирам мнението и си публикувам урока на предната страница - 11 нови отговора.  ooooh! Laughing

# 171
  • Бургас
Дамаянти,  SheDevil   smile3525

Последна редакция: вт, 06 ное 2007, 23:09 от Никки

# 172
  • Вече в моята си приказка...
Лекси, твоето си е точно рамка. Другото, във фотошопската тема, е дигитален скрапбукинг, въпреки че ние си го наричаме рамкиране...

# 173
Аз отново ще се пробвам да кача някоя снимка, но ако не стане, се отказвам да ви показвам,то какво ли има за показване. Sad

# 174
  • София
MiRa_55, а с кой инструмент мога да оправя очите /да не са червени, по-контрастни и т.н/?

# 175
Аз отново ще се пробвам да кача някоя снимка, но ако не стане, се отказвам да ви показвам,то какво ли има за показване. Sad

Няма да се отказваш. Прочети добре обяснинето ми за показване на снимки.
[имг]тук пишеш лrнка - т.е. http://........ [/имг]

Замести българските букви в [имг] и [/имг]  с латинските img
За да видиш ленка на снимката - цъкаш с второто копче на мишката, най-отдолу има Properties, цъкаш там  и копираш линка. Пействаш го между таговете [имг] и [/имг]

# 176
# 177
Ох това не еистина просто,не мога да повярвам,мерси на всички които имаха търпение да ми обяснят как да стане newsm51 smile3525.Асега пък е прекалено малка smile3511.Поне разбрах как става 

# 178
Сега трябва да се вижда вече. newsm78

# 179
Е сега няма спиране.Не трябваше да ми казвате как става. smile3508Да ви кажа критиката е по -добра от мълчанието.

Общи условия

Активация на акаунт