Фотошоп - Б група (абсолютно начинаещи.....)!(1)

• 42 508
  • 358
  •   1
Отговори
# 240
Ааааааааааа, само placholina хвалите........ Crossing Arms(то другите ако заслужаваха и тях щяхте да хвалите...нали така...)
placholina   bouquet

Имам да питам нещо...ама айде по-късно,че сега се ориентирам към едно от хобитата ми(доброзорни -готвенето)
Ето и моите неща....

# 241
ето   урок за различните видове изрязвания на обекти

http://annaanastasova.multiply.com/photos/album/56

Sillveto -иде ми да те разцелувам за страхотната идея.Веднага започвам
Малее Цоци -браво задобряваш много бързо Hug

# 242
  • на село
Днес никой нищо не показва.
Ами аз показах, но никой нищо не изкоментира. Що така?!  newsm78 Тази рамка си я харесвам, но ми се щеше да чуя и друго мнение.

Хубава е, само житните класове нещо не ми се вързват с есенната рама, но може би просто фона е такъв.

# 243
Точно за мен е тази тема!
Записвам се в клас и отивам старателно да чета. Grinning

# 244
  • Изомрудения остров
ето   урок за различните видове изрязвания на обекти

http://annaanastasova.multiply.com/photos/album/56
newsm20 smile3501 smile3501 smile3501
Бравооооо и БЛАГОДАРЯ

# 245
# 246
Херелина,кламерите стоят неестествено.Ако закачиш истински кламер на лист,едната му част се скрива зад него!Вземи гумичката и изтрий ,онази част,която не би трябвало да се вижда.
Иначе е добре-сложила си сенки Mr. Green.Аз бих освежила и с нещо в розовата гама(като полото).Може да сложиш под двете снимки част от розов фон.За него да закачиш снимките с кламерите. Wink

# 247
Мацки, мисля, че съм сбъркала темата! Peace
Много яко напредвате, аз мислех, че ще гледам едни нескопосани рамки, а вие ме забивате отвсякъде!
Така си е с такива учителки тук Mr. Green

# 248
показвам как съм използвала сенки и гумичка:

# 249
  • София
Я, вижте къде сме се изкачили!
Не мога да сложа две или три снимки заедно на фон и това си е!
То една не мога пък съм седнала да се оплаквам.  #CrazyНещо пропускам, но не мога да разбера какво. Отварям си фон, отварям
си снимка, слагам едното върху другото, давам някаква форма на снимкати започвам да декорирам с елементи. Нали?
За да сложа елемент го изрязвам от общия скраб бук или не!
Ох, обърках се! Ама поне рязането ми е есктра,а? Mr. Green

# 250
  • София
Аз съм от ученичките, ама да си кажа. Отваряш си снимката, даваш нов слой /лайер/ и върху него си пействаш елемент /в случая дечко е елемента/, после нов лайер - нов елемент и т.н. Ако правилно съм те разбрала, де...щото на мен не ми е ясен скраб бука и фонът какво са. Предполагъм фонът се явява в случая пейзажа, де. А как се обединяваха лайерите, че на мен ми се събраха към 30-тина?
Рязането е екстра. Само за косичката госпожите да кажат какъв инструмент се ползва, за да седи по-естествено /имам спомени, че имаше такъв/.

# 251
Музка бъркаш здраво.Скрап бук не означава съвкупност от елементи на една страница и не се изрязва.Това е файл във рар формат, обикновено,който съдържа фонове,елементи,букви..Всики елементи са  в ПНГ формат(т.е. на прозрачен фон).
Значи отиваш на линкчето под превюто на скрапа и си сваляш рар файла.Разархивираш го  и от там нататък можеш да използваш всеки един файл в шопа.

Лекси,няма нужда да сливаш файловете.Запазвай си ПСД файла за да можеш да правиш корекции.Пък за изкарване на хартия и публикации в нета записвай и в JPEG
Но се прави като се използва клавишна комбинация от Cntrl+D

Последна редакция: ср, 07 ное 2007, 23:09 от petia47

# 252
  • София
Лекси, добри думи казваш!Ей сега пак ще се пробвам!

# 253
  • София
Музка бъркаш здраво.Скрап бук не означава съвкупност от елементи на една страница и не се изрязва.Това е файл във рар формат, обикнавено,който съдържа фонове,елементи,букви..Всики елементи са  в ПНГ формат(т.е. на прозрачен фон).
Значи отиваш на линкчето под превюто на скрапа и си сваляш рар файла.Разархивираш го  и от там нататък можеш да използваш всеки един файл в шопа.
Боже, боже и аз съм тръгнала да се изказвам. Embarassed Много ти благодаря, че ми обясни!

# 254
  • София
Леле, Петя, много сложно ми звучи. Де е този скрап бук newsm78 Аз си свалям елементите от нет-а /пиша какво ми трябва в Гугъла и давам "Изображения"/ или от дадените линкове във фотошопските теми. Маркирам си каквото ми трябва, копирам си го на компа и му изчиствам фона. После си го копвам на нов лайер във Фотошопа. Но явно не е това начина Confused

Общи условия

Активация на акаунт