Фотошоп - Б група (абсолютно начинаещи.....)!(1)

• 42 522
  • 358
  •   1
Отговори
# 45
  • София

Питане? - всички тези готови фонове и елементи да си ги кача
в папки на компа и оттам да ги отварям нали?

Да. Направи си ги на отделни папки.  
Моите  например са : папка - Фонове , папка - Елементи .....и др.

п.с: Тази тема ми напомня , че когато и аз започвах с ФШ  имаше тема  "Фотошоп  за абсолютно начинаещи.."  ooooh!

# 46
  • София

Питане? - всички тези готови фонове и елементи да си ги кача
в папки на компа и оттам да ги отварям нали?

Да. Направи си ги на отделни папки.  
Моите  например са : папка - Фонове , папка - Елементи .....и др.

п.с: Тази тема ми напомня , че когато и аз започвах с ФШ  имаше тема  "Фотошоп  за абсолютно начинаещи.."  ooooh!

Благодаря!

За обща работна снмка съм ЗА!!!
Бабъл искаш ли да намериш една дето става за такива цели!

# 47
  • 2 етажа над тавана
Няма проблем - ще намеря, само да видим дали и другите са съгласни и ориентировъчно каква да е снимката(тематиката й, де) Wink

# 48
Хахахах, ама и вие в какви сложни обяснения се впуснахте. Тя мама Цоцоланка се оказа, че иска най- елементарното, а вие фонове я учите да слива. Ама сте ми едни даскалици  Joy Joy Joy

# 49
  • София
Няма проблем - ще намеря, само да видим дали и другите са съгласни и ориентировъчно каква да е снимката(тематиката й, де) Wink

ок! Mr. Green Ми да питаме учителското тяло за снимката!

# 50
Мама Цоцоланка-че това не са ли няколко готови фона сложени в един документ newsm78
Вземаш първия и го слагаш където решиш,после втория и т.н.

# 51
Хахахах, ама и вие в какви сложни обяснения се впуснахте. Тя мама Цоцоланка се оказа, че иска най- елементарното, а вие фонове я учите да слива. Ама сте ми едни даскалици  Joy Joy Joy
Не бе.Казах,че е рано за сливане.не съм обяснявала. Mr. Green
Чучу е права.Точно това е.

# 52
Мама Цоцоланка-че това не са ли няколко готови фона сложени в един документ newsm78
Вземаш първия и го слагаш където решиш,после втория и т.н.

Е така де...Но размера на фоновете е много малък...как да го увелича?

Предложение за снимка - моите Убосници... - Разбойници...Вие като не давате снимки, пък аз ще предложа моето гардже.....

# 53
  • 2 етажа над тавана
Цоцоланке, аз приемам твойто гардже - ми мноооого `убаво, как да не го приеме човек Mr. Green

# 54
Мама Цоцоланка-най сигурния начин е image-image size-и променяш размера

# 55
Цоцоланке, ама верно са много сладки. Кефят ме ....

# 56
Когато снимките са малки и да ги увеличиш стават с лоша резолюция.Те и сега са си кофти.Влизаш в сайтовете от фотошопската библиотека.Сваляш си скрап букс(съвкупност от елементи и фонове) и ползваш,каквото ти хареса.
Чучу абе някъде пак беше споменала за имидж сайз,че става най-добре.ми не е така.С фрии трансформа е най-добре.Защото смаляваш до където искаш.Държейки шифта,разбира се.А с имиджа ако фона ти е на цветя се разтегля в едната посока,приплесква ....Абе грозно.И винаги използваш целия фон.А на мен напрмер ми харесва една част. Wink

А със снимката кво да правим казвате?

# 57
А със снимката кво да правим казвате?

Аз ако знаех.....

Момичета...часа е 00,22...хайде да поспим, пък утрото е по-мъдро от вечерта........

# 58
Включвам се тук.
То се е видяло,че не ми е мястото в мастерската тема,ама нали трябваше да почна отнякъде.
Мерси,мама Цоцоланке,че пусна такава тема и на учителките,че са се нагърбили с тази нелека задача.  bouquet  bouquet  bouquet

Гласувам за децата на Цоца. Но да предложа и моите. ЦЪК.

Утре (т.е. вече днес,като гледам колко е часа) съм на работа и ще поизостана с уроците,но се надявам вечерта да успея да наваксам каквото сте направили.  Peace

# 59
  • 2 етажа над тавана
И аз в креватчето, че стана утре Mr. Green

За учителките имам задачка, която ако е възможно да осъществим утре - как от снимката до отделим само седящите деца и да ги сложим да речем на син фон.
Но това като станем на сутринта.

Лека нощ, момичета Hug

Общи условия

Активация на акаунт