Щури купони се вихрят сега, НОЕМВРИйче празнува годинка една!!!

• 13 298
  • 282
  •   1
Отговори
# 30
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ГЕОРГИ И АНТОНИЯ НА RADI TWIN!
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ГЕОРГИ НА ivanka1979!
/на патерички/

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА БОИЛ!
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА МАГИ!
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА КРИСТИЯН!

МИЛИ ДЕЦА БЪДЕТЕ МНОГО ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ, УМНИ И ЩАСТЛИВИ! ЖЕЛАЯ ВИ УСМИХНАТО ДЕТСВО И МНОООГО КЪСМЕТ!

А това е за вашите майки

Много положителна енергия и от нас за Рагтайм и Дани, дано се оправи по-бързо милото дете.Стискам палци. Praynig
lightblue, радвам се че Теа е вече по добре. Дано не се разболява повече. Hug
Весе, много е сладък Ники, голям усмихнат сладур. Май и двамата имат твоята страхотна усмивка. Hug

Ние се разминахме с антибиотока, но сега точи едно сополи но не са постоянно. Ние с баща и също се сополивим, така че в момента  сме семейство "сополанковци"  LaughingОсвен това прави доста крачки сама, но е все още нестабилна.Скоро ще правим и ние прощъпулник.

Radi twin, май се разконсперирахме взаимно, хич не се и сетих че някой може да познае мъжът ми Simple SmileПиши как са  Георги и Антония, как мина рожденния ден. Hug

Да се махат от нас всички болести, да са спокойни дечицата и майчетата им, че празниците продължавааааат.

Последна редакция: вт, 06 ное 2007, 20:21 от Angeliha

# 31
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БУ, МАГИ, КРИСТИЯН И АНДРЕА!!! ПОЖЕЛАВАМ ИМ МНОГО ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО, ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И УСМИХНАТИ!!!

Момичета, всички снимки на мъниците от рожденните дни са страхотни, толкова са пораснали - същински малки госпожици и господа.
Хриси, дано всичко при вас се оправи скоро, надявам се скоро да напишеш, че вече сте си в къщи с Дани. Hug

Аз нямам много време да се включвам напоследък - имам много работа, но поне редовно ви чета. Чакам с нетърпение общия рожден ден в Стара Загора, дано времето бъде хубаво.

Целувки!

# 32
                                       uraчЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИчКИ ДЕчИЦА   ura

ХРИСИ СТИСКАМ СИЛНО ПАЛЦИ ДА СЕ ЗАВЪРНЕТЕ ПО-СКОРО У ДОМА ЗДРАВИчКИ!!!
      Веси-Ники е страхотен!
      Ради радвам се да чуя ,че сте добре Hug
   Ние вече имаме 10 зъба #Crazy,но акаме по 4-5 пъти -сигурно заради  зъбите newsm78
    Цункаме ви!!!

Последна редакция: вт, 06 ное 2007, 21:50 от klukarkata

# 33
БЛАГОДАРЯ МАМИ ЗА СРАХОТНИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ!!!И НИЕ ВЕчЕ СМЕ ГОЛЕМИ,ЦЯЛА ГОДИНКА Shocked,ВРЕМЕТО МИНАВА НЕВЕРОЯТНО БАРЗО!!Виртуална почерпка от нас [/!!color] newsm38,имам страшно главоболие утре ще пусна снимки.! Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesЦЕЛУВАМЕ ВИ!!!!Честита първа годинка и на сладката МАГИ,КРИСКО и БОИЛ!!!МНоооооооого усмивки ,радост и безкрайна любов от мама и тати!!!

Последна редакция: ср, 07 ное 2007, 15:30 от myrena

# 34
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БУ, МАГИ,КРИСТИЯН И АНДРЕА!!! НА МЪНИЦИТЕ ПОЖЕЛАВАМ ДА СА ЗДРАВИ И УСМИХНАТИ И РАЗБИРА СЕ ДА ПОЛУЧАТ СТРАХОТНИ ПОДАРЪЦИ, newsm59  party002
А НА СТРАХОТНИТЕ МАМИ ЖЕЛАЯ ДА ИМАТ САМО ПОВОДИ ЗА РАДОСТ С ПРЕКРАСНИТЕ СИ ДЕЧИЦА!!!! 

Рени, специален поздрав за теб от мен  newsm51   [/shadow]

Изпращам огромна порция положителна енергия на Дани и Хриси   Praynig  Praynig

Последна редакция: вт, 06 ное 2007, 22:31 от Изабела

# 35
Честит рожден ден,мили дечица!Пожелавам на Теодор,Ема,Александър,Александра,Ангел,Дарина,на двамата Георги,Антония,Андреа,Магдалена,Кристиян и Боил и на всички останали слънчица1чиито рождени дни минаха това което пожелах и на моята дъщеря - здраве,дълголетие,късмет и усмивки!
   А този букет е за вас прекрасни мами!

Последна редакция: вт, 06 ное 2007, 23:19 от raliar

# 36
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОИЛ, МАГИ, КРИСТИЯН И АНДРЕА! МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ НА ПОРАСНАЛИТЕ СЪКРОВИЩА! ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИКА

РагтаймPraynig Praynig Praynig

# 37
Честит първи рожден ден на двамата Жорковци, на Антония, на Бу, на Андреа, на Крис и на Маги. За празника им горещо ги поздравявам и само хубави неща им пожелавам. lovekiss Бъдете щастливи, мили дечица!  babydust7

А това е за скъпите им майчици, дарили им живот:

Специално за моето щъркелче Рени от мен.

Аз напоследък не пиша много, но с рождения ден на любимата ми дъщеря се получи като в приказките - три дена яли, пили и се веселили  Mr. Green Сега пък свекито ми пребивава тук след скарване с любимия си  Tired. Абе...знам, че ми съчувствате...ама какво да се прави. Дано не е за дълго  Sick

Не знам, дали има друго такова дете като Ая. Не се заиграва изобщо самичка, все търси компанията ми и най-вече пръста ми, който като хване и потегля на някъде. По цял ден обикаляме двете наоколо,а сега като е вече студено навън - до безумие  ooooh!. Ами не мога едни чинии да измия спокойно, та да не говорим за нещо друго.

Радинка, радвам се, че Теа вече се възстановява. Сърцето ми се къса като си представя детенце болничко. Да я цункаш от мен.

И аз изпращам  положителната си енергия на Рагтайм и Дани. Да се оправя милото бързо.  Praynig

Последна редакция: вт, 06 ное 2007, 23:35 от Elimira

# 38

Не знам, дали има друго такова дете като Ая. Не се заиграва изобщо самичка, все търси компанията ми и най-вече пръста ми, който като хване и потегля на някъде. По цял ден обикаляме двете наоколо,а сега като е вече студено навън - до безумие  ooooh!. Ами не мога едни чинии да измия спокойно, та да не говорим за нещо друго.

Има, има...И Моника е същата картинка ooooh! И за капак реве от всички останали, които имат желание да ме отменят   #Crazy  Не признава ни баща си, ни баби, ни никой; мен си иска детето и това е....

# 39
Честит първи рожден ден на порасналите вече:
Дарина на AngelEyes, Георги и Антония на Radi Twin, Георги на ivanka1979Боил на benighted, Андреа на myrenа, Магдалена на kachka, Кристиян на Lussy
Пожелавам им да са здрави, щастливи и късметлии! Да растат умни и добри!

Честит празник и на техните мами!

Ние в неделя правихме прощъпулник и Аля хвана книга.
Болните дечица бързо да оздравяват. В къщи каката е болна, с кашлица. Дано успеем да опазим малката.

# 40
  • В къщата на здравето, любовта и красотата!
Благодаря Ви мили мами за страхотните пожелания!
Наистина е много мило, когато една такава голяма компания от ноемврийски мами е с нас виртуално в един такъв прекрасен ден преобразил целия ни живот!
Малка почерпка макар и на патерици  newsm38 cook cheers Popcorn smile3510
Купонът мина страхотно! Крис събра страшно много подаръци и както се сещате много музикални играчки. Ле-ле по едно време главата ми бучеше от всичките музинки звучащи наведнъж  Laughing
Утре ще пусна и снимки...

# 41
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОИЛ !!! newsm59
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРИСТИЯН !!! nbirthday
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАГДАЛЕНА!!! bdbaloni
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АНДРЕА !!! hbday

ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ !!! ДА ИМАТ НАЙ-ХУБАВОТО ДЕТСТВО И НАЙ-ПОСЛУШНИТЕ РОДИТЕЛИ !!!!
Tada  ura baloni happy bd

/днес това го пиша за втори път, но сутринта Ваяна най-неочаквано ми изключи компютъра, а после трябваше да бягаме по задачки.../

стискам много силно палци на Дани на Ragtime ! дано се оправи скоро милото детенце . Praynig

Весе,
страхотни са момчетата - много чаровни и щастливи !

# 42
# 43
Честит първи рожден на чаровната Ваяна и на хубавеца Георги! Да са растат здрави и послушни, да се радват на безгрижно детство!

[/color]

За iviche и MagieA

# 44
Честит рожден ден на Ваяна и Георги! newsm18 Да са живи и здрави и големи   uraкъсметлии!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Честит рожден ден на всички дечица, които съм пропуснала да поздравя!!!
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ВЕСЕЛ КУПОН!!!  bigdance2

Общи условия

Активация на акаунт