Щури купони се вихрят сега, НОЕМВРИйче празнува годинка една!!!

• 13 299
  • 282
  •   1
Отговори
# 270
ЧЕСТИ ПЕРВИ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА СЛАДКА ЛИНА! ДА РАСТЕ ЗДРАВО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕ, МНОГО КЪСМЕТ И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!

За Роня

# 271
Мами, искам да ви благодаря за пожеланията за вчера. Чувствам се странно - мама на голямо момченце:) Много ми е проповдигнато още, купона беше страхотен, после ще пусна снимки. Сашко беше много весел, съответно и ние с татко му Simple Smile
Искам да поздравя и останалите набори от вчера Ния, Ивко, Ивет, Габи - да пожелая на тях и майките им здраве и много, хиляди усмивки да не слизат от лицата им.  bouquet
ЧРД на Лина, весел празник, Роня:)

http://picasaweb.google.bg/darakchieva.e/SASHKO1ROJDENDEN/photo# … 32619079449602322

Последна редакция: ср, 14 ное 2007, 11:48 от jenny_b

# 272
Честит рожден ден на Лина! Честит празник на семейството! Да е жива и здрава! Щура и палава ..и все така пу пу пу като майка си.. Wink

Честит празник на всички празнуващи днес! Лек и хубав ден!

НА БОЛНИЧКИТЕ СТИСКАМ ПАЛЦИ БЪРЗО ДА СЕ ОПРАВЯТ!!! Praynig

# 273
ЧЕСТИТ 1-ВИ РОЖДЕН ДЕН НА ПРИНЦЕСА ЛИНА!ДА Е ЗДРАВА И УСМИХНАТА,ПАЛАВА И С ГОЛЯМ КЪСМЕТ!ВЕСЕЛО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!
А ТОВА Е ЗА НЕЙНАТА ПРЕКРАСНА МАМА РОНЯ,ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ЛИНА И САМО ДА ВИ РАДВА!ВЕСЕЛ ПРАЗНИК И МНОГО ЕМОЦИИ!

# 274
Честит Първи Рожден Ден на Лина!
Да е жива и здрава и все така усмихната,
да има весело и безгрижно детство
да стане красавица като мама!

# 275
БОЖЕЕЕ, КАКВА ХУБАВА ТЕМА - САМО ПОЖЕЛАНИЯ, ВЪЗТОРЗИ! ЧЕСТИТИ ГОДИНКИ И ОТ МЕН НА ВСИЧКИ НОЕМВРИЙЧЕТА, САМО ЦВЕТЯ И ТОРТИ, И УСМИХНАТИ ХОРА ДА ИМА КРАЙ ТЯХ!
БЛАГОДАРЯ ЗА ПОЖЕЛАНИЯТА КЪМ МОЕТО МИШЛЕ. Ние сме добре, гледат ни баби подред, порасна ни трети и ни расте 4ти зъб и .. НЕ СПИРА ДА ЯДЕ! Липсвате ми, открадвам минути да чета, някой ако може да ми пише на лични (за да не го пропусна!) какво стана с идеята за софийска среща на 25ти? тно аз тогава ще ходя на благотворителен базар, но все пак...
ваша ечи, да не ме забравите, ЕЙ!

# 276
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛИНКА МАСЛИНКА!!! ПОЖЕЛАВАМ И ДА РАСТЕ ЗДРАВА, ВЕСЕЛА, ЩАСТЛИВА, ДА БЪДЕ РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ!!!

# 277
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛИНА!!! ДА Е ЖИВА, ЗДРАВА, ВЕСЕЛА И ЩАСТЛИВА.

Специално за мама Роня:

Весел празник!!!

# 278
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРАСАВИЦАТА ЛИНА! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА, ДА ИМА ЩАСТЛИВО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!!!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА НЕЙНАТА ПРЕКРАСНА МАЙЧИЦА:

Eто и нещо полезно от едно списание:
Носната кухина и гърлото предпазват дихателните пътища от болестотворни микроорганизми. При 90% от случаите, микробите се унищожават в областта на носоглътката и не достигат до долните дихателни пътища. Но не са малко и хората, които непрекъснато се оплакват от болки в гърлото и от хрема. Това се дължи на отслабване на имунната защита или на дефект в нея. В есенно-зимния период особено податливи на инфекции на дихателните пътища и хрема, са малките деца, които по принцип боледуват много често. Инфекциите се дължат не толкова на силата на микробите, колкото на факта, че децата се сблъскват с ммного от тях за пръв път и организмът им няма изграден имунитет. Затова допринася и честото приемане на антибиотици. Те наистина унищожават болестотворните микроби, но не дават време и възможност на организма сам да си изработи необходимата му противомикробна защита.   Ако след няколко дни преболедувалото дете се "срещне" със същия микроб, то отново се разболява и отново му назначават антибиотик. Затваря се един порочен кръг, който води до чести, почти непрекъснати възпалителни процеси на носоглътката, които нерядко преминават в алергия на дихателните пътища. А и редовното приемане на антибиотици уврежда черния дроб, бъбреците, храносмилателната и други системи. Има ли изход от това положение? Да, има и той се нарича хомеопатия.

# 279
  • София
[size=14pt]ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА ЛИНА И ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА МАМА И ТАТЕ!!! ДА РАСТЕ ЗДРАВО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕ!!![/size]

Благодаря ви за топлото посрещане. Ще разказвам, но още не съм се оправила и затова може би по-късно. С люлинки непременно ще се видим скоро само малко да се пооправи времето.
Прочетох, че има болни дечица и се надявам бързичко да оздравяват.

Гери вчера видях лентичката и не бях сигурна дали е вярно, но сега се убедих. Лека и безаварийна бременност!!! Кога ти е термина, как се чувстваш, всичко нормално ли е?

И я ме светнете за какъв общ софийски рожден ден става въпрос newsm78   

# 280
втори път за едни ден - не може да бъде!  Grinning

за общия софийски - аз като работно момиче съм си записала в тефтера - 25ти ноември, рожден ден!  Naughty та питам затова...

честит рожден ден, Лина! честито на бременните

# 281
  • София
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ПРЕКРАСНАТА ЛИНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Добре дошла, мама Мони!!!!!!!!!!! Hug

За софийския рожден ден - на 25 ноември от 12.00 (или 12.30 не си спомням) в "Приказка без край" - детски клуб, който се намира около Плиска. Повече подробности да дадат по-запознатите.
Мами казвайте на кого трябва да дадем парички  и с какво може да помогнем      Simple Smile

Рагтайм, дано хомеопатът ви помогне. За рожденния ден съм сигурна, че ще направите всичко възможно, за да може Дани да почувства празника. Нали е обичано дете.  bouquet

# 282

Общи условия

Активация на акаунт