Щури купони се вихрят сега, НОЕМВРИйче празнува годинка една!!!

• 13 300
  • 282
  •   1
Отговори
# 225
И след дълго неприсъствие, се завръщаме на сцената,
 с най-сърдечни пожелания за прекрасните  Ния , Габи, Ивет, Ивко и Сашко! Да са живи и здрави, много усмихнати и любознателни през идната годинка!
Честит празник на  Ети, Миленка, Жени, Бела и Анита, и вашите семейства, много да ви радвам малките !
Честито и на всички, които пропуснах да поздравя (от началото на месеца Embarassed ).
Да са живи и здрави децата, чаровни, щастливи, край мама и тати!
Честито на именниците!
Стискам палци болните деца и мами да оздравяват бързо, и да няма нови попълнения в редиците им!
Иве, страхотна песничка! Успех и на всички следващи представления.. и дано те гледаме и във Варна!
Ети, прекрасни снимки, много ви се радвам на инициативата!
Ради, прекрасни мигове в Кан, независимо от дребното неудобство, и големата липса!
Ние с Дарко сме добре.. той проходи, и си избра клещи-секачки (на тати) и лупа.. та май ще става инжинерин! Ако сте ни забравили муцуните, то е защото не съм качвала снимки от 100 години.. но ще взема да се поправя!
Малко късничко пиша... ама това ми е свободното време  Joy

Последна редакция: вт, 13 ное 2007, 02:10 от Вени

# 226
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МЪНИЦИТЕ НИЯ, САШКО, ИВКО, ГАБИ И ИВЕТ!!! ЖЕЛАЯ ИМ МНОГО УСМИВКИ И ЩАСТИЕ!!!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА СЛЪНЧЕВИТЕ ИМ МАМИ!!!

# 227
преди 1 година ,1 час и 38 мин се роди НИЯ- Wink-беше толкова малка и безпомощна а сега е дивАк и половина,ве4но усмихната и надявам се по бебешки щастлива
когато оставих съобщение на КЛЮ с новината-тя ми звънна и ми каза"не мога да съм ти щяркел4е мила-ей сега родих"-това никога няма да го забравя-много съм щастлива,че на същият ден са родени тези прекрасни момченца и момиченца САШКО, ИВКО, ГАБИ И ИВЕТ
на тях и на готините им майкипожелавам много здраве и безброй щастливи мигове-
нека поздрав за тях е подаръка от НИя-това е нейната украса за празника на която тя много се радва

момичета-радвам се,че мога да споделя празника с вас-защото вие сте били най-много до мен през тази 1 година таи преди това и сте моето виртуално семейство-ОБИЧАМ ВИ!!!

# 228
Честит рожден ден на Ния, Ивко, Сашко, Габи и Ивет!! Да са живи и здрави! Да растат волно и безгрижно!

Днес ще гледам да наваксам в четенето, защото с Дани вече сме добре. След двудневна изключително висока Т 39.3, и след лечение изключително само с хомеопатични средства днес Дани е весел и бодър и спахме добре.

МЕРИ, бравос че сте успели да идете до дечицата в дома. Прекрасно е че сме направили нещо добро...Дано инициативите ни не спрат до тук.
 Wink
Вени чудесен избор на Дарко  Hug

Блу, жалко за пръстЕто.. Sadама пък в Кан може по-бързо да калцира  Grinning Heart EyesЛек път и хубаво изкарване..

Ивиче, дано дочакам по-добри и спокойни времена, когато ще мога да те гледам на сцена...и въобще...ще мога да изляза...

# 229
  • Ботевград
ЧЕСТИТ ПЪРВИ ПРАЗНИК
Ния и Мерелин
Ивайло и Клю
Ивет и Анита 1
Александър и Jenny_b
Габриела и Сhapelita

Да растат живички и здравички, весели, щастливи и усмихнати за радост на мама и тати  Hug
  bouquet

Карил, добре че сте се пооправили, мразя ги тези грипове и настинки, ние също не сме много добре  Sad

# 230
Честит рожден ден на Ния,Ивайло,Габриела,Александър и Ивет.Да растът весели,засмени,обичани и щастливи.

# 231
Здравейте момичета,
Извинете, че нахлувам в темичката ви , но искам и тук да честитя първия рожден ден на НИЯ на МЕРЕЛИН . Нека расте здраво и умно дете и много да радва мама и татко!

Честит рожден ден и на другите празнуващи дечица.

# 232
  • Пловдив
Честит първи рожден ден на НИЯ<ИВЕТ<ГАБИ и ИВАЙЛО И АЛЕКС!Да сте все здрави,весели ,много късмет и щастиви мигове!

# 233
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРАСАВИЦАТА НИЯ-СЛАДУРИЯ, НА ПРИНЦЕСИТЕ ИВЕТ И ГАБИ И НА МАЛКИТЕ ПРИНЦОВЕ ИВКО И САШКО! ДА РАСТАТ ЖИВИ И ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ И ЩАСТЛИВИ!!!
НА ПРЕКРАСНИТЕ МАЙКИ: ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!

# 234
Благодаря ви, мили момичета за пожеланията!!!  Hug  Hug  Hug

Преди една година гушках вече малкото ми момиченце и си мислех, че бързо трябва да споделя с вас тази прекрасна новина!
Децата ни растат заедно, а с повечето от вас дори не се познаваме лично и въпреки всичко мога да кажа, че си обичам всички деца от нашия задружен отбор!
ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН
, МНОГО ЗДРАВЕ И БЕЗБРОЙ УСМИВКИ ПОЖЕЛАВАМ НА НИЯ, ИВКО, САШКО И ИВЕТ   newsm59  ura newsm59

Мари, радвам се за Дани, че е по-добре  Heart Eyes
Ради, Желая ти едно Незабравимо и Прекрасно Пътуване  Heart Eyes

# 235
Здравейте на всички  Hug
Туко що се прибрахме с Дани от болницата след 11-дневен престой Cry. Добре че ни изписаха, че ако трябваше там да си празнува Рождения ден сигурно щях да откача Sad. След като внезапно направи третия си бронхиелит му поставиха диагнозата Бронхиална астма Cry Tired Сега ще се лекуваме 6 месеца с един кортикостероиден препарат, който се вдишва и ако е рекъл Господ ще я надрастем до 2-3 годишна възраст Praynig. Не ми се разказва на какво го подложиха в болницата ooooh!. Спукаха му всички вени докато успеят да му сложат абокат който се разхлаби на 3 ден #Cussing out. Ох няма да разказвам повече..
СЕГА ИСКАМ ДА ЧИСТИТЯ РОЖДЕННИТЕ ДНИ НА ВСИЧКИ ДЕЧКОВЦИ bouquet
ИСКАМ ДА ИМ ПОЖЕЛАЯ ДА НЕ СЕ ОТЪРВАТ ОТ ЗДРАВЕ, НИЩО ДРУГО НЕ ИМ ТРЯБВА САМО ДА СА ЗДРАВИЧКИ. ОТТАМ ИДВА И ЩАСТИЕТО И РАДОСТТА  Heart Eyes

А НА ЩАСТЛИВИТЕ ИМ МАЙЧЕТА:

# 236
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛИНА И ВЕЛИЗАР! /на патерици/
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА НИЯ, ИВКО, САШКО И ИВЕТ!
Да сте мноооого здрави мили деца! Да растете щастливи и обичани, много късмет и безгрижно детство!

За милите и щастливи мами

ragtime,тъкмо щях да питам дали някой  знае как сте.Добре че сте се прибрали вече, дано повече не ви се налага да посещавате болница. Вярвам че Дани ще се оправи и ще израсте проблема. Praynig

# 237
  • София
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА НИЯ, ГАБИ, ИВЕТ, САШКО И ИВКО!!!!!! ДА СА МНОГО ЗДРАВИ И ЖИЗНЕНИ. дА ПРАВЯТ МАЛКИ БЕЛИЧКИ ДА ПОДДЪРЖАТ ТОНУСА НА МАМА И ТАТИ!!!!!!!!!!

[b]Рагтайм,[/b] надявам се че при вас всичко ще се оправи и Дани няма повече да се разболява. Защо не пробвате с хомеопатично лечение?

Лайтблу,
весело изкарване в Кан. Наслади се на разходката и не се притеснявай за Теа. .....не забравяй да снимаш Laughing

Карил, браво на Дани и на теб, че си имала търпението да изчакаш резултата от хомеопатията. Аз не знам при такава ситуация дали ще имам смелост.

# 238
искам нещо важно да кажа
относно смелостта, за която Крео споменава при лечението с хомеопатия...Накратко..
След РД на Данаил следобеда го видях омърлушен и отпаднал, сгушен в кака си КРОТКО..а както знаете моето дете съвсем не е кротко..тича, лудува,  newsm32танцува непрекъснато..Ха, викам си тука не е читава работата..Бутнах термометъра и що да видя..ГОРИ  Rage :icon11:39 градуса
ВЕДНАГА се обадих на хомеопата и той ми каза какво и как да давам и с какво да редувам...И почнах, но както всички сме свикнали - след даване на ЛЕКАРСТВО ОЧАКВАМЕ Т ДА СПАДНЕ...а при Дани това не се получи..Аз съответно отново звъня и викам на Хомеото..Абе док, нищо не става..да охлаждам ли физикално телцето с вана, компреси и пр.Той ми каза, че е абсолютен стрес това за организма..\като си представя колко пъти съм го правила с каките, и колко пъти и вас съм съветвала.. Rolling Eyes\и че трябва да издържа през нощта да е само на дадените от него гранули..Само ако направи гърч или стане доста напечено да му звънна. Да, ама ..цяла нощ Т не падна под 38.7 . Към 05 часа бутнах от изтощение и желание да поспя поне 15 минути една свещичка Нурофен. Тъй уважавания от нас Ибупрофен. Т падна до 37.5. Хомеото предполагаше че не съм издържала психически на изкушението да уважа алопатичното средство Grinningпод форма на свещичка..и ми каза че ОТНОВО НА ВТОРАТА НОЩ ще качи Т, защото организма вместо да си изработи сам реакция да я свали той се бори срещу този \сиреч аз\ който му я сваля  WinkИ така изтощени и измършавяли зачакахме ламята през втората нощ..И тя се появи триглава бълваща огън и жупел - отново в 16 часа с температура 39.3 градуса.  BangheadМаалиии викам си ..тоя път чЕ те ТРеПем мамА ти мРъсна.. #Sniper RageИ реших че квото и да става..както и да гори детето - ще давам само хомеопатичните лекарства. Клекнахме с мъжо и зачакахме..Беше кошмарна нощ, в която Дани не можа да спи, само придремваше гушнат НЕПРЕКЪСНАТО ГУШНАТ В МЕН..и така аз и мъжо брояхме минутите през цялата нощ, а тя беше - ВЕК дълга..бях пак на ръба да бутна чистосърдечно Нурофенче но се  отказах. Гърч не направи. От следващия ден - сиреч вчера -нямаше и помен от високата Т. Аз успоредно с Данаил също се лекувам с гранули., защото съм с кашлица и жесток секрет.., възпалено гърло. Да благодаря на моя хомеопат и на Бог- вече съм по-добре, да не кажа - добре  newsm76
Препоръчвам на Рагтайм и на мамите с боледуващи деца да се възползват от хомеопатичната медицина, защото в нея има голям потенциал. Казвам го като сестра, служеща на хипократовото учение  Embarassed
Еее не беше много кратко, но пък от сърце...служещо и на вас.

# 239
  • София
Ехо мами на пораснали малчугани! Здравейте от мен и Митко след 3-месечна пауза SadНадявам се да не сте ни забравили тотално:pray:Най-накрая преди 2 дни се преместихме в Люлин и бързам да влезна за малко, защото още не съм оправила набързо нещата. Нямам представа какво се случва с вас, но ще наваксам. Искам да честитя отминалите рождени дни на малките с пожелание да са здравички, весели и щастливи. Страшно ми липсвахте всички, чувствах се тотално откъсната и нямаше с кой да си сверя часовника по отношение на детето и много се радвам, че най-накрая съм с Нет! Спирам, но ще хвърлям по едно око.

Целувки!!!

Общи условия

Активация на акаунт