с най-сърдечни пожелания за прекрасните Ния , Габи, Ивет, Ивко и Сашко! Да са живи и здрави, много усмихнати и любознателни през идната годинка!
Честит празник на Ети, Миленка, Жени, Бела и Анита, и вашите семейства, много да ви радвам малките !
Честито и на всички, които пропуснах да поздравя (от началото на месеца
Да са живи и здрави децата, чаровни, щастливи, край мама и тати!
Честито на именниците!
Стискам палци болните деца и мами да оздравяват бързо, и да няма нови попълнения в редиците им!
Иве, страхотна песничка! Успех и на всички следващи представления.. и дано те гледаме и във Варна!
Ети, прекрасни снимки, много ви се радвам на инициативата!
Ради, прекрасни мигове в Кан, независимо от дребното неудобство, и големата липса!
Ние с Дарко сме добре.. той проходи, и си избра клещи-секачки (на тати) и лупа.. та май ще става инжинерин! Ако сте ни забравили муцуните, то е защото не съм качвала снимки от 100 години.. но ще взема да се поправя!
Малко късничко пиша... ама това ми е свободното време
-беше толкова малка и безпомощна а сега е дивАк и половина,ве4но усмихната и надявам се по бебешки щастлива

ама пък в Кан може по-бързо да калцира
Лек път и хубаво изкарване..

. Добре че ни изписаха, че ако трябваше там да си празнува Рождения ден сигурно щях да откача
Сега ще се лекуваме 6 месеца с един кортикостероиден препарат, който се вдишва и ако е рекъл Господ ще я надрастем до 2-3 годишна възраст
. Не ми се разказва на какво го подложиха в болницата
. Спукаха му всички вени докато успеят да му сложат абокат който се разхлаби на 3 ден
. Ох няма да разказвам повече..

танцува непрекъснато..Ха, викам си тука не е читава работата..Бутнах термометъра и що да видя..ГОРИ
:icon11:39 градуса
Маалиии викам си ..тоя път чЕ те ТРеПем мамА ти мРъсна..