Щури купони се вихрят сега, НОЕМВРИйче празнува годинка една!!!

• 13 303
  • 282
  •   1
Отговори
# 210
Честит рожден ден на патерици на вчерашните празнуващи! ЧЕстит рожден ден на тези, които днес навършват ЕДНА ГОДИНКА!!! Да са живи и здрави! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Не съм ви чела, само последните няколко поста...Ако имам възможност обаче довечера ще го направя. Дани е два дни с много висока Т. Лекуваме се хомеопатично. Аз също съм болничка..Надявам се скоро да се върна във форума!
ЛЕк и хубав ден!

# 211
Привет и от нас  bouquet
 nbirthdayЧРД на всички малки душички да радват мама и тати и да пораснат щастливи, красиви и обичани господа и госпожици.
На мен не ми остава никакво свободно време, че вече трети ден сме заточени в къщи заради гадното време и Димана е във вихъра си. както казва една приятелка - 5те минутки за мен са когато си взема душ и съм в тоалетната ooooh!
За кремчето за бузки - Димана е така от много малка. При нас кремчето на Мустела за проблемна кожа за лице и тяло (Стела АКтив мисля че беше) не помогна, пробвах с Клоран, Себамед - пак ефект никакъв. сега и аз ще пробвам с Нахткерцена на Тайс. много ми хвалят ЕКЗОМЕГАта на А-Дерма, но в аптеката ми казаха че това кремче е лечебно и е много силно за едни пъпчици като нашите.
Мерелин и другите момичета Hug за големите ви сърца. и двойни Hug за Весето че е възпитала такъв малък мъж. снахите ти ще са късметлийки Party
ето малко снимки на Димана при 11 месечните щото нашия рожден ден предстои  Heart Eyes
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=178389&photo=103

много Heart Eyes от нас

Последна редакция: пн, 12 ное 2007, 15:52 от eli_mama

# 212
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАЛКИ ПРЕКРАСНИ ДЕЧИЦА! ДА СА ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!!!!  bigdance2 nbirthday  bigdance2

Честито и на именниците!!!!!!!!!!!!

тези дни и аз не съм се вясвала. Ники все още няма апетит. Днес за първи пък опитахме детска кухня. Пълен провал. Имаше супа фиде, зелен фасул яхния и мляко с овесени ядки. Супата беше кисела от домата , хапна две хапки и това беше. Зеленият боб миришеше доста на чесън и едва не повърна и млякото не му хареса. Ако продължават така нещата ще се пробвам с ОЗИ.

# 213
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН НА ВЧЕРАШНИТЕ ПРАЗНУВАЩИ,СЪС ЗАКЪСНЕНИЕ newsm51 nbirthday newsm51 newsm38  bigdance2
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА  КАЛИНА И ВЕЛИЗАР newsm59 newsm38 Tada  ura newsm59 newsm59 hbday bdbaloni bdbaloni happy bdПОЖЕЛАВАМ ИМ МНОГО ЗДРАВЕ КАКТО И ЩАСТЛИВО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!
Рожденият ден мина супер.Поли се забавлявая много с дечицата,получи и много подаръци от всички.Нямам много хубави снимки обаче,незнам защо не станаха,но по -късно ще кача в албумчето на рожденниците някоя снимчица.Сега ми предстой прощапулника,но него ще го правим в събота сигурно.Спирам,че не съм чела 3-4 страници,после ще пиша пак,като прочета.
Д kaffeetrmker_2 newsm10ано всички болнички,да се оправят бързо

# 214
ЧЕСТИТ РОЖДЕН И ИМЕН ДЕН НА ВИКТОРИЯ!!!на патерички ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА, ДА РАДВА МАМА И ТАТИ.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛИНА И ВЕЛИЗАР!!!ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО ИМ ЖЕЛАЕМ.

Честит Рожден Ден на иванка1979, Честит Имен Ден на всички малки и голями именници, да си носят името с гордост, да са живи и здрави.

Ети, Клю, Весе възхищавам ви се, мисля че след вашите постинги трябва да си обърна малко внимание, а май всички ще го направим, по отношение към живота въобще.

# 215
  • София - Дианабад
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛИНА И ВЕЛИЗАР!!! ДА РАСТАТ МНОГО ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ И ДА РАДВАТ МАМА И ТАТИ!!!

На мамите - от сърце:
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВАНКА 1979 на патерици!!! Много здраве, щастие и незабравими прекрасни моменти с любимите същества!

Момичета, благодаря ви за подкрепата и пожеланията за изпитите!  Hug
Меги, браво на теб! bowuu
На болничките стискам палци да оздравяват Praynig!

Приятна вечер!
 Heart Eyes

# 216
 newsm51Честит Рожден ден на малките КАЛИНА и ВЕЛИЗАР! Да растат послушни и добри, здрави и умни дечица!   smile3525

Горис, знаете ли вече какво ще е бебчето? Simple Smile  Heart Eyes

Във Варна и днес вали, но излязох с Лина за 30 минути да подиша чист въздух. Абе...твърдо излизаме всеки ден, вали-гърми...няма как.

# 217
Вярна на приказката "по-добре късно, отколкото никога" и аз на свой ред да ви благодаря за пожеланията и картинките за моя син Михаил, който на 8-ми си навърши годинката точно в 9.40 сутринта. Беше ми щастливо, беше ми ревливо, после компа остана без нет, после пътувахме до Сливен и така не остана ред за форума.... Но, и ние на свой ред да ви почерпим с Мишолин, който заспа малко преди да духаме свещичката на тортата. Та го събудихме, за да му направим поне снимки. Иначе празнувахме в тесен семеен кръг вечерта, през деня се почерпих с приятелки и с Ваяна и Ивиче, че нали бяхме в една стая в родилното...Разменихме си подаръци и си правихме снимки, беше много вълнуващо. Само че "мушичката" Ваяна търчи като изтребител, а Мишо, който не ходи, се настани в нейната количка.... Двамата ядоха кекс в една сладкарница, недалеч от премиерното местоположение на Ивиче...Иве, уморена бях от пътуването и нямах сили да се гиздя за премиера. Надявам се да ме поканиш на някое от редовните представления. Сигурно сте били на ниво! Joy Joy Joy Да ви е сладко! За здравето на Мишо!

На всички именници от Архангеловден през Викторовден, през Минин ден, та до днес - честито! Много здраве и късмет!
Честито и на всички рожденици, навършили първата си годинка - от сърце пожелания за много, много здраве и само хубави мигове оттук-нататък! Да се чувстват поздравени: Калина и Велизар, Кристиян и Виктория, Каан, Полина, Аля, Симона, Моника и Михаил на Бедствието.... Надявам се да не съм пропуснала някое ноемврийче. А лично съм си поднесла пожеланията на Ечи, Ивиче и Карил, те си знаят!   bouquet bouquet bouquet

Последна редакция: пн, 12 ное 2007, 18:17 от masha

# 218
Честит първи рожден ден на КАЛИНА И ВЕЛИЗАР!!! Да са здрави и щастливи, палави и игриви!   bouquet  bouquet  bouquet
Дано всички болнички мами и дечица бързо оздравеят  Praynig

# 219
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛИНА И ВЕЛИЗАРnbirthday
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, И МНОГО ЩАСТЛИВИ ДЕЦА !
Tada

# 220
 bdbaloniЧЕСТИТИ РОЖДЕННИ ДНИ НА ВСИЧКИ СЛАДУРЧЕТА, които не сме поздравили  !
 baloniДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ,УСМИХНАТИ И ЩАСТЛИВИ !!! baloni

# 221
Честит първи рожден ден на Калина и Велизар! Да са живи и здрави, много щастливи и послушни!

На всички болни - бързо оздравяване  Praynig И Моника от днес е със зачервено гърло и лека Т. Засега сме на хомеопатични, дано има ефект  Praynig

# 222
Честит първи рожден ден на Виктория на патерички и на днешните рожденници Калина и Велизар! Да растат здрави, послушни и умни деца за радост на мама и тати!

Честито на именниците празнували през изминалите дни! Със здраве да носят името си!

Честит рожден ден и на Иванка1979! Много здраве, късмет и любов!

Дени, тази торта е страхотна  Peace И аз съм я правила, но преди доста време. Ометохме я набързо  Mr. Green

Да разкажа малко и за нас - на прощъпулката Алекс хвана клещите и един GSM, майстор ще става момчето  Mr. Green.
В събота тръгнахме да ходим при бабите и така се задръстихме на магистралата - ни напред, ни назад, 2 часа чакахме докато пуснат движението  #Crazy #Crazy #Crazy Ужас някакъв, то детето спа, яде в колата, абе всичко на всичко 5 часа път за 230 км разстояние   ooooh! И вчера се прибрахме по-изморени отколкото тръгнахме  Sick, затова днес сме като зомбита.

Май това е по-интересно.
Болните мами и бебовци бързичко да се оправят  Praynig
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 223
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРАСАВИЦИТЕ НИЯ, ГАБИ И ИВЕТ И НА МАЛКИТЕ ПРИНЦОВЕ ИВКО И САШКО!ЖЕЛАЯ ВИ ДА СТЕ МНОГО ЗДРАВИЧКИ, МНОГО УМНИЧКИ, ВИНАГИ УСМИХНАТИ И БЕЗКРАЙНО ЩАСТЛИВИ И ЖИЗНЕРАДОСТНИ ДЕЦА!

На страхотните  им майки Ети, Бела, Анита, Миленка и Жени пожелавам да са все така любящи и все такива прекрасни деца да раждат!  

Мили момичета, аз утре рано сутринта заминавам за Кан.Няма да ме има 5 дена, в неделя ще се върна късно вечерта.Много ще ми е мъчно за моето малко момиченце, от което не съм се отделяла вече една година.Надявам се бабите да се справят безпроблемно, да е здравичка и ние да се завърнем живи и здрави при нея  Praynig Желая на всички, които ще празнуват през тези дни весело изкарване в аванс и много усмивки.Ще ми липсвате.

Лека нощ и до скоро!   bouquet

# 224
ЧЕСТИТ рожден ден на лъчезарната Ния! newsm76Да е здрава, слънчева, заразително мечтателна и умна като мама, да има много късмет и да бъде щастлива!     Честит празник, Ети, много да те радва и вдъхновява  сладурката ти и скоро да й осигурите компания luvbed EFP stork-boybouquet
Честит Рожден ден на силните юнаци Ивко и Сашко! Two Hearts [/size] Да са здрави, палави, силни и все така чаровни!  Tada TadaДа усмихват много и често готините си майки Миленка и Жени! И скоро да ги направят батковци на принцеси!  Two Hearts stork-girl stork-girl mamma family4  или  family6
Честит първи рожден ден на Ивет и Габи[/color], [/size] [/size] да са здрави, палави, умни и добри дечица, да надминат най-смелите очаквания и мечти на своите майчета! baloni  redecoration bdbaloni hbday

Ради, лек път, незабравими емоции, никакви притеснения за Теа, низ от заслужени приказни събития ти желая! babydust7

Последна редакция: вт, 13 ное 2007, 01:05 от Весето s

Общи условия

Активация на акаунт