Щури купони се вихрят сега, НОЕМВРИйче празнува годинка една!!!

• 13 307
  • 282
  •   1
Отговори
# 195
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКТОРИЯ! ДА РАСТЕ ЗДРАВА  И КРАСИВА, ДА БЪДЕ УМНА И ДОБРА

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН, МИНА!ДА СИ ЗДРАВА И ЩАСЛИВА И МНОГО ОБИЧАНА!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, IVANKA1979! БЪДИ ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА ЖЕНА!

момчета,днес заедно с ГУГИ,КЛЮКАРКАТА,ФЪСТЪЧКА И ВЕСЕТО С МАЛКИЯ РАДИ БЯХМЕ ПРИ ДЕЦАТА В ДОМА-БЛАГОДАРЕНИЕ НА СЪБРАНИТЕ ОТ ВАС ПАРИЧКИ ДЕЦАТА ГЛЕДАХА ТЕАТРАЛНО ПРЕДСТАВЛЕНИЕ,ПОЛУЧИХА МНОГО ИГРАЧКИ И ЛАКОМСТВА
БЯХА МНОГО НАГУШКАНИ И С ГРЕЙНАЛИ ОЧИЧКИ-НАДУХМЕ 100 БАЛОНА И СЪОТВЕТНО 24 МАЛКИ КРА4ЕТА СЕ ПОСТАРАХА ДА ГИ СПУКАТ Joy-ИЗОБЩО-ПРАЗНИКА БЕШЕ ЗА ДЕЦАТА ,А УДОВЛЕТВОРЕНИЕТО ЗА НАС
БЛАГОДАРЯ НА ВСИКИ,КОИТО ДОПРЕНЕСОХА ЗА ТОВА-БЛАГОДАРЯ И НА МОМИ4ЕТАТА,КОИТО ДНЕС ДОЙДОХА И ВЕ4Е СЪМ СИГУРНА 4Е СА ЗАРАЗЕНИ-ИСКАТ ПАК Wink
ОБИ4АМ ВИ! Hug

kojto iska da widi snimki shte mu pusna adres na li4ni-ne e razresheno da se snimat decata

# 196
  • София - Дианабад
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКИ!!! ЧЕСТИТ ДА Е И ИМЕНИЯ Й ДЕН!!! ДА РАСТЕ ЗДРАВА, ПОСЛУШНА И ДА РАДВА МАМА И ТАТИ!!!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МИНА, ВИКТОРОВЦИ И ВИКТОРИИ!!! ДА ИМ Е СВЕТЛО ИМЕТО И ДА СИ ГО НОСЯТ СЪС ЗДРАВЕ И УСПЕХИ  bouquet!!!

Ети, ти си страхотен човек, както и всички, които са присъствали. Браво, момичета!!!  bouquet
Аз, за съжаление, не дойдох, нито пък съм дала пари за този празник за дечицата. Ети, писах ти ЛС преди време - ако мога с нещо да помогна, ще бъда по-щастлива.

# 197
Честит имен ден и на малките и големи победители, носещи имената Виктор и Виктория!!! Да са здрави и щастливи!   bouquet  bouquet  bouquet
  bigdance2Честит рожден ден IVANKA1979! Здраве, щастие и късмет ти желая от сърце!  bigdance2

Браво на всички вас, които сте доставили радост на милите дечица!   bouquet  bouquet  bouquetДано по-често се случва! Praynig Ако може, направете ме съпричастна следващите пъти. Както и по-рано питах, кажете на кого да пратя  парички...

# 198
  малко на  патерици-чЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИчКИ ИМЕННИЦИ И РОЖДЕННИЦИ smile3525 smile3525 smile3525
    Ети-БЛАГОДАРЯ ТИ за всичко-за това че ни взе и ни докара и най-вече за това ,че ни  показа една действителност пред която много ,да не кажа почти всички затварят очи.Когато строиха дечицата за обяд и едното ми каза"нали утре пак ще дойдеш,нали?"очичките му толкова щастливи и усмихнати,нямах сили да кажа "ДА"защото нямаше да дойда УТРЕ-не можех да излъжа това малко човече,но искам пак да го видя.И момиченцето което се представи като-16-то дете Куна и малкия любознателен Оги ,който постоянно запасваше големите панталонки чак до мишничките си и всички дечица които подаваха малките си длани и казваха "ГУшНИ МЕ"!Когато тръгвах към дома си мислих колко ли много ще плача и дали няма да се разтроя много след това което ще видя и си казах-боже каква егоистка съм.Как може да си мисля колко зле ще се чувствам,когато вместо това мога просто да дам малко обич,топла прегръдка и много много усмивки на най-чистите и невинни душички.Когато се прибрах силно стисках и гуших Ивко и се почуствах не разтроена а пълноценна защото днес направих едно малко добро което надявам се направи щастливи едни малки съкровища!!!ОБЕЗАТЕЛНО щЕ ДОЙДА ПАК.
     Искам да ви кажа ,че съм възхитена и от най-малкия член на нашата група днес-Ради!Той така добре си игра с дечицата -учи ги на баскетбол и много ги нагушква.
     Дени каква е тази вкусотия мила я сподели рецептата моля те!!!
   ЦЕЛУВКИ НА ВСИчКИ

Последна редакция: нд, 11 ное 2007, 21:56 от klukarkata

# 199
Честит първи рожден ден на Каан, Аля, Мишо, Полина, Моника,Симона и Виктория! Да растат здрави, красиви и добри дечица!

ЧРД и на Иванка! Много щастие и любов!!!  Hug

Честит имен ден на Мина, малката Вики и двамата ни Викторовци!

Gugi, страхони снимки и страхотно детенце, каквото си го знаем де  Heart Eyes
Иве, Ваяна е прекрасна зелена мушица - много и отива Simple Smile
Фъстъчка, честито за взетия изпит - давай все така!!! Горис  - успех и на теб!!!
Дени, страхотен аватар - Тедката е бижу!
Клю, развълнуваха ме думите ти. Ети- и аз не пратих пари...следващия път искам да участвам.

При нас новото е, че изкарваме 4 зъбче горе и Лина е доста нервна и денем и нощем. Вече може да прави самостоятелно крачки, но решихме да правим прощъпулник, като проходи по-стабилно. Тепърва се учи да пада и да пълзи, и е много сладка, когато се сърди след неуспешно приземяване. От 2 месеца яде само попара и каши + тиквички, спанак и карфиол. Нищо друго не иска - грам плод не мога да и предложа...но тя си знае най-добре. В период е, когато усилено се опитва да имитира звуци. Успешно казва "па", което трябва да значи лампа Simple Smile Иначе времето във Варна е неприятно - влажно и ветровито, така че сезонът на битовите срещи е открит!

До скоро!

# 200
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАЛКИТЕ ИМЕНИЦИ ВИКТОР И ВИКТОРИЯ!!! ДА СИ НОСЯТ ИМЕТО СЪС ЗДРАВЕ!!!

Ети, благодаря ти, че организира тази празник за дечицата.   bouquet Радвам се, че са се забавлявали. Хубаво е, че са успели да дойдат и други мами от форума. Клю, нямам думи за това, което си написала. Съпреживях с теб тази силно емоционална среща и съжалявам, че не съм била и аз, за да дам на дечицата това, от което имат най-голяма нужда - малко обич.

Гери, стискам палци за оценките, макар че не се съмнявам в теб. Peace
Фъстъчка, браво Peace
Гуги, страхотна е малката фотомоделка Hug
Иве, как мина премиерата? Страхотно парти сте спретнали на Ваяна Peace
Тортите изглеждат много вкусни  Peace
Аз все забравям да пиша, че на прощъпулника на Алекс, моят син си избра четката за зъби, която беше наречена за професията СТОМАТОЛОГ, така че Виктор Гадамерски да внимава. Конкуренция се задава Mr. Green
Аз съм малко заета последната седмица, но се надявам, че ще е за добро и накрая ще се похваля, но до тогава Whistling

# 201
Здравейте отново!

Ети, радвам се много, че с Миленка,Весето и Оля сте направили щастливи тези мили дечица.БРАВО МОМИЧЕТА, БЛАГОДАРЯ ВИ  Hug Другия път се надявам и аз да дойда.

В ноемврийския отбор, си имаме вече и лекарка, която в свободното време ще играе тенис  Laughing
Теа хвана първо топката за тенис, но я пусна и се залови с две ръце за слушалките и ги сложи на врата  Laughing а после пак си взе топката.Прощъпулника мина добре.
Но аз развалих празника  Sad Сритах кошницата за кола на едното детенце там и ми се поду и изкриви на вън малкото пръстче на левия крак.Газ в ПИрогов и се оказа, че съм го счупила  Cry Мноого боли.Сега 20 дена с превръзка.А в сряда уж заминавам за Кан  Confused Абе голям късмет  Rolling Eyes

Ели, за бузките пробвай с Нахткерцен балсам на д-р Тайс.На ТЕа й помогна, като се беше изринала.А на МУстела кремчето е от серията Стелатопия(май така се казваше  newsm78), тази, която е за деца с атопичен дерматит.

Сега отивам да се хоризонтирам с вдигнат крак.

Лека нощ!   bouquet

# 202
Честит имен ден на днешните именици! Да са здрави и все с добро да ги споменават!
Честит рожден ден на Виктория, да е здрава, добра и щастлива!
Честит  празник на християнското семейство! Дано цари сговор и любов в домовете на всички ни! Praynig
 Честит рожден ден на Иванка! Много щастие и любов!  bouquet
Ради, честит избор на професия и хоби на Тея! Съчувствам ти за пръста, понеже и аз съм го чупила /по-скоро любимия се опита да седне върху него със стол Sick/. Дано не те боли и бързо да мине! Praynig
Ети, мислех да ти пиша на лични, но Миленка /благодаря ти за милите думи за Ради  Hug/ така истински и силно е описала днешното преживяване, че просто ще добавя и моето БЛАГОДАРЯ, че ни направи съпричастни, че ни стимулираш да сме дейни с нещо реално, а не да таим чувствителни помисли и егоизъм в празнодумство, както /поне аз/ съм правила до сега. Хвала и на другите благородни майчета, с които сте се нагърбили да променяте системата и да доказвате, че човещината може и трябва помага, та макар и с нещо малко, но от сърце.   bouquet И аз, и порасналото ми момче не сме същите след днешната среща с грейналите очички на децата.  Heart Eyes Цял ден си говорим за тях - кога пак ще идем, какво ще занесем, от какво сме се страхували, когато сме отишли днес - той беше вцепенен в началото, после очичките му се напълниха със сълзи от толкова протегнати към нас ръце, после мъничко е изревнувал, че гушкам непознати деца, после беше усмихнат /от доставената радост/ и ...тъжен /че някой може да остави детенце само и да не се грижи за него/. Няма да ви отегчавам, понеже се опасявам да не звучи помпозно и високопарно, но съм щастлива, че днес нещо в мен се пречупи / и аз имах опасенията на Клю при тръгването/. Не помня коя мама предложи лятото ежемесечно да събираме парички - която колкото прецени и може да отдели, за да ходим по-често с пълни ръце и обич при малчуганите - повечето са от 3 до 5 годинки. Страшно искам следващия път да е много, много скоро - за да са гушнати отново Митко, Ангелчо, Гергина, Оги и останалите смехурковци, чиито имена не запомних  Tired, за да сме по-пълноценни и полезни ние. Hug Толкова ми е приповдигнато и мило! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пн, 12 ное 2007, 00:36 от Весето s

# 203
Klukarkata, vessetto_s, разревахте ме....не че в момента ми е трудно да пусна кранчето, но ....толкова хубаво сте го написали.направо ми заседна буца в гърлото... надявам се следващия път и ние с Марена да дойдем.

Lightblue , браво на Теа и кофти за пръста ти. дано не ти попречи на заминаването за Кан.

Ronja,
благодаря за милите думи за мушичката... Heart Eyes

а сега за премиерата - ами....мина. не мога да определя как. в някои отношения по-добре от предишни репетиции, в други - по-зле....не знам. още ми е малко странно. знам само, че се чувствам истински щастлива, че имах възможността да работя това, което обичам и то с хора, които нито един път не се вкиснаха, че ходя с децата или че закъснявам понякога /имала съм закъснения от няколко часа, поради независещи от мен обстоятелства/, или че трябва да спираме, за да нахраня Ваяна, да я приспя....просто си пожелава по-често да работя в такъв екип.
пожелавам го и на вас. Peace

искам да завърша с финалната песничка от спектакъла, на която не успях да изпея като хората 3-тия куплет, защото ми се дорева на премиерата /ама тоя 3-ти куплет винаги ми играе по фината струна...../ :

В ТОЗИ СВЯТ КРАСИВ И НЕОБЯТЕН,
 КОЛКОТО И СТРАННО ДА ЗВУЧИ !
 ОГЪНЧЕ В ОЧИТЕ ЗАПЛАМТЯВА ЩОМ,
 ЩОМ МЕЧТАТА В ТЕБЕ СЕ РОДИ.
               ТРЪГВАЙ КЪМ НЕЯ ТИ, ВИНАГИ, ВИНАГИ !
               ЗА ДА ПОРАСНЕШ ЗНАЙ, НУЖНИ СА МЕЧТИ.

ЧЕСТО ЩЕ Е ТРУДНО И ПОНЯКОГА,
 МОЖЕ ДА Е ТЪЖНО, ДА БОЛИ !
 НО, КОГАТО ИСТИНСКИ МЕЧТАЕШ ЗНАЙ,
 СБЪДВАТ СЕ НАЙ-СМЕЛИТЕ МЕЧТИ.
               СБЪДВАТ СЕ, СБЪДВАТ СЕ, ВИНАГИ, ВИНАГИ !
               ДАЖЕ НАЙ-СМЕЛИТЕ ПРИКАЗНИ МЕЧТИ.

НЕКА СРЕД ИГРИТЕ И ПРИЯТЕЛИ,
 И СРЕД СЛЪНЧЕВИТЕ ТВОИ ДНИ !
 НЯКЪДЕ В УСМИХНАТО ОЧАКВАНЕ,
 ВИНАГИ ДА ИМА И МЕЧТИ.
                СМЕЛО ПОЛИТАЙ ТИ, ВИНАГИ, ВИНАГИ !
                ЗА ДА ПОРАСНЕШ ЗНАЙ, НУЖНИ СА МЕЧТИ !

# 204
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ДНЕС :Калина на Siq и Велизар на mariya86!! Желая им много усмивки и слънчево детство!!!

Ей, много лекари се наредиха сред ноемврийските дечица Mr. Green На Алекс резервните варианти за професия са да стане директор или футболист.
Ради, бързо да се оправяш Hug

# 205
  • Пловдив
Честит първи рожден ден на КАЛИНА и ВЕЛИЗАРДа сте живи,здрави и много да слушкате мама и тати!!!

# 206

Честит рожден ден на Калина и Велизар!
Нека растат здрави и щастливи, и нека имат едно, изпълнено с усмивки и смях детство!

За щастливите майчици Siq и mariya86 -

Ети, възхищавам ти се за това, което правиш omm БРАВО и на Весето, клю, Меги и Оля, както и на всички мами, които направиха тези дечица щастливи  Hands Clap Аз също искам да се включа следващия път...разплаках се, докато четях разказите на Весето и клю...
goris, снимката на София в подписа ти е страхотна! Peace
клю, за рецептата ме "светна"  Ради Crazy ето я http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=141085.msg2687649#msg2687649
Весето, извинявай, че те поправям, ама Деня на християнското семейство не е ли на 21 ноември?!? newsm78
Ради, браво на Теа! Simple Smile Аз ти предлагам да я взимаме за снаха и с Тедката да правят частна клиника! Wink

При нас днес май ще става за излизане...надявам се да откраднем поне 1 час за разходка навън, че Тедката не е излизал от петък Tired

Хубав ден и много положителни емоции! Heart Eyes

# 207
  Здравейте,мили момичета HugМного ми е криво,че не мога всекидневно да се включвам във форума,но съм изключително натоварена-майка ми си изкълчи крака и не може да гледа София,търча между съда и дома,кухнята на София,карам и шофьорски курс,и съм поела  сходна с тази на Ети,инициатива/само,че аз набирам средства за Червения кръст,и оттам решаваме къде ще отидат събраните средства/.
Искам да поздравя всички малки и големи рожденници,да им пожелая много щастливи мигове,здраве,късмет и много любов!!!  bouquetСъжалявам,че не мога да изброя всички поименно Embarassed
   Споделете какви подаръци купихте на вашите съкровища Wink
   При нас няма кой знае какъв напредък-както бях споменала,София има 2 зъба,щъпука в проходилката и не се наема самичка да върви GrinningПуснала съм някои нагледни снимки в албума й Wink
   Трябва да вървя,прегръщам ви всички,чакам с нетърпение да се запозная с повечето от вас на общия рожден ден Hug

# 208
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛИНА И ВЕЛИЗАР!

А ТОВА ЗА ЩАСТЛИВИТЕ МАМИ!

И аз искам да благодаря на Ети за тази прекрасна организация!  Hug Heart Eyes Момичета, много е хубаво преживяването, тези дечица НАИСТИНА ни се радваха, толкова искрено! И аз си мислех, че ще плача много, но си тръгнах от там с много топли чувства. Безумно ми е мъчно, че тези слънчица са така оставени, та те са толкова сладки! Играят, играят, и току дойде някой с протегнати ръчички и ти казват ГУШНИ МЕ! Направо ми се искаше да ги гушна и да не ги пусна!
Ще се повторя, но и аз съм много впечатлена и трогната от малкия Ради. Весе, едно голямо БРАВО за невероятното ти момченце  Heart Eyes След празника се возих с Весето, Ради и техния татко и Ради само за дечицата говореше по пътя и за това колко му е харесало да си играе с тях и да ги гушка.
И наистина искам пак, и да сме повече, момичета, няма да съжалявате  Hug

# 209
МАЛКО НА ПАТЕРИЦИ:
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА ВИКТОРИЯ. ДА РАСТЕ ЗДРАВА, ВЕСЕЛА И ЩАСТЛИВА!!! 

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН МИНА!!! ЖЕЛАЯ ТИ ЦЯЛОТО ЩАСТИЕ НА ЗЕМЯТА!!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ИВАНКА!!! БЪДИ ВИНАГИ ОБИЧАНА И ОБИЧАЩА!!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕНИЦИ КАЛИНА И ВЕЛИЗАР! ДА РАСТАТ ЖИВИ И ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ И ЩАСТЛИВИ!!!

Момичета браво на вас много ме развълнува това което сте написали. Ети възхищавам се на това което правиш!!! Поздравявам всички мами, които са успели да направят дечицата щастливи! Поздравявам и малкия мъж с голямо сърце
Ради!!!
Hug
Все не ми остава време да разгледам снимките и най-накрая успях! Всички дечица са много сладки и много пораснали!  Heart Eyes
Фъстъчка браво за успешно положения изпит!!
Горис сигурна съм, че си се справила отлично, стискам палци!!!

Ивиче радвам се всичко е минало добре с премиерата и много съжалявам че не успяхме да дойдем с Джани, но гостите от РД на Каан си заминаха едва тази сутрин и нямаше как!
Ако съм пропуснала някой мола да ме извините, че днес не ми е ден. Цяла нощ не съм спала от болки в корема и днес съм като парцал и ми е лошо! Сигурно свеки ме е натровила с нещо  Laughing Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт