Щури купони се вихрят сега, НОЕМВРИйче празнува годинка една!!!

• 13 302
  • 282
  •   1
Отговори
# 255
Ехооо, ето ни и нас след нашия щур купон. Изкарахме много хубаво рождения ден, беше много весело и шумно  Laughing Аз се приготвих с коронки за момиченцата, щапчици за момченцата, балони на пръчка за всеки (заболя ме устата да надувам  Laughing) и разбира се .. .свирки!
 Измисляхме игри, песни и забавления и се получи много щуро и весело. Габи милата не разбра много от купона, но ще ни останат хубавите снимки  Mr. Green

Карил, поздравявам те за смелостта да издържиш на такава висока Т и да гледаш как детето се бори и измъчва .. аз не бих посмяла!

Много се радвам, че дечицата са вече по-добре  Hug  Hug  Hug

Ето ги и нашите СМинки: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=177847&photo=199

# 256
Момичета, ето снимки от срещата ни с Дил в предизборния ден предните седмици

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=88900&photo=194

Симона, малката е страхотна и прилича на теб! Голяма компания сте били!!!

Бела, страхотна си с новата прическа! Чакаме снимки от фотосесията Simple Smile

горис, аз питам за пола, защото съм запомнила, че към 14 гс може да се види вече с видеозон Simple Smile

Момичета, лека от мен!

# 257
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИЯ, ИВКО, САШКО, ГАБИ И ИВЕТ ! newsm59  bigdance2 newsm38
ДА РАСТАТ ЗДРАВИ, УМНИ И УСМИХНАТИ ДЕЦА
!
newsm51 smile3525 newsm51

радвам се, че двамата Дани-та са добре вече. ragtime и  Karil дано нямате повече такива преживявания. Praynig

весело изкарване в Кан на Lightblue.

отивам да гледам снимки.

# 258
Честит, на патерици, първи рожден ден на Калина на Siq, на Велизар на mariya86, Ния на Ети, Ивко на Миленка, Ивет на Анита 1, Сашко на Жени и Габи на Бела!  Да са здрави и щастливи!

Честит първи рожден ден на днешната рожденичка Лина на Роня! Нека е здрава, щастлива и обичана, да е умна и красива като мама!

# 259
Честит първи рожден ден на Лина на Роня! Да расте здраво, умно, послушно и красиво дете!   

За мама    

# 260
             Честит рожден ден на Лина,както и на всички останали принцове и принцески,родени през изминалата седмица!Бъдете здрави и много щастливи!b]
            Все по-малко време имам за форума,за което съжалявам,но децата ме ангажират изцяло+домакинстване,та не успявам навреме да ви поздравя,но пък от сърце ви желая на всички само хубави неща.
            Искам да питам РД в София ще има ли,че нещо изпуснах и за Стара Загора решихме ли да има подаръци?
            Целувам ви и отивам на масаж и на фризьор/чакам мама да дойде при София/.Най-после и аз ОТКРАДНАХ време за себе си.

# 261
  • Отвъд алеята зад шкафа
Честит рожден ден на  Мишо на Маша, Мишо на Ечи, Никол, Дани, Кристиян, Каан, Александра, Мишо на бедствието, Поли, Моника, Симона, Виктория, Калина, Велизар, Ния, Ивко, Ивет, Сашко, Габи и Лина

# 262
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРИНЦЕСА Лина!!! ДА РАСТЕ ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА, УМНА, КРАСИВА...

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА НА МАМА Ronja

# 263
ЧЕСТИТ РОЖДЕН НА МАЛКАТА МИ ПРИНЦЕСКА ЛИНА!

Да расте здраво, усмихнато и слънчево дете  Hug  Hug  Hug  newsm59  ura newsm59  ura newsm59

# 264
  bouquetЧестито на навършилите една годинка красавици Габи ,
 Ния  и Ивет   и на сладурите Ивко и Сашко! Да са здрави и щастливи, палави и игриви! Много да радват мама и татко, а скоро да се накичат и с титлите кака и батко!
  bouquet

bouquetЧестит първи рожден ден на прекрасната Линка балеринка ! Да е здрава, щастлива, палава, игрива, и да заразява всички с лъчезарната си усмивка!Весел и незабравим празник!  bouquet

Много се радвам, че Дани и Карил са се справили успешно температурата и вече са по-добре  Hug
 Страхотно е че Дани и Рагтайм са си вече у дома  Hug Дано е ефикасно лечението и детенце  се отърве от гадната диагноза  Praynig

# 265
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРИЦЕСАТА ЛИНА !!!! ДА РАСТЕ ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА:
Ronja тези цветя са за теб:

Искам да благодарая на всички ви за подкрепата  Heart Eyes И специални благодарности на Карил за вдъхването на увереността да се свържа с хомеопат. Днес ще ни посети да видим дано помогне  Praynig. Вече трета нощ Дани започва да кашля и киха точно в 1 ч и спира в 3 ч. Shocked Какво е това чудо не знам  Thinking Уж ни изписаха здрави ...
Снимките от рожденните копони са супер. Вече си имаме едни пораснали дечица да са ни живи и здрави  Heart Eyes
Ние не знам какъв РД ще празнуваме, защото не трябва да се събираме с много хора  Sad Дано успеем с татко му да му направим деня весел и специален.
Лек ден !!!

# 266
Момичета, на този ден в 6.40 се роди малкото ни прекрасно момиченце Лина. Първите ми мигове с нея са най-хубавото нещо в живота ми! Почерпете се за нейно здраве! Simple Smile

# 267
  • Пловдив
Ronja,честит ви празник,нека малката Лина да расте все здраво,весело детенце!

# 268
 newsm38ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛИНА ! newsm59 ДА РАСТЕ ЗДРАВО, ЖИЗНЕРАДОСТНО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕ И ДА Я СЛУШАТ МАМА И ТАТИ !!!! newsm51

# 269
Честит рожден ден на Лина!Нека живота и е сладък като тортата и да носи само щастие на  мама и тати.

Общи условия

Активация на акаунт