Януарски сладури 2005

• 18 931
  • 255
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Божеееее Деска, зло да ви забрави, Честит двоен празник на малката принцеса

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 181
  • София
Деси, честит двоен празник  bouquet
Погледнах малко снимки - страхотни принцески, да са ви живи и здрави  bouquet  bouquet  bouquet

# 182
  • София
Честито на именничките, да са живи и здрави, усмихнати и щастливи.
Снеже, разбирам те, Мартин е болен вече почти месец. Началото на февруари - 10 дена хрема и кашлица, пооправи се, след това вдигна 40 градуса температура и не можех да я сваля. 13 дена на Аугментин, свърших АБ и започна отново хрема и кашлица - направих и снимка, слава Богу няма пневмония, сега вече спирам всички сиропчета и капчици и края на седмицата ще го водя в лабораторията пак на контролна кръвна картина, дано всичко да е наред.

# 183
  • София
Със закъснение честито на 2-те именячки и на малката рожденичка    bouquet

Деси и аз погледнах снимки - леле колко са пораснали дечицата. Времето си лети  Simple Smile Срамота е, че януарките не се наканваме да ги съберем да си поиграят.

Болните дано бързо оздравяват, че е много неприятно.

# 184
  • София
верно е срамота .... веднъж даже не се събрахме, така поотделно сме се виждали ама групово - не.

# 185
  • Там някъде нейде !!!
С пневмония сме, ей тъй на както си мислех,че е вирус . Пиеме понциф в момента и се моля да ни се разминат инжекциите. Миналия месец изпихме четири антибиотика за различни болести. Първо беше някъкъв вирус, после възпъление на булото на червата, след това що да не си направим едно отитче и накрая гнойна ангина. А сега директно пневмония. Лудвам бе хора. На всичкото отгоре и аз съм болна и едвам дишам, а то горкото само ми мрънка "Кога ще излизаме бе мамо" . Ще се побъркам в скоро време.

# 186
  • Sofia
Ще вземат да ни заключат темичката...

Болните оздравяха ли вече?

# 187
  • Там някъде нейде !!!
О да вече сме здрави да чукам на дърво и от утре мисля дас ме на градинка. Как сте януарки. Вън изпече и ни няма вече из форума или по точно в нашата темичка.

# 188
  • София
Ами и ние сме все сополиви или кашлящи, ама в повечето случаи леко и си ходи на ясла. Просто няма кой да стои вкъщи с него...
Иначе утре ще имат тържество в яслата и ми е много интересно да ходя да ги гледам. Чакам с нетърпение Simple Smile
Иначе аз съм на работа и постоянно поглеждам дали някой е писал нещо, та най-редовно следя Simple Smile

# 189
  • Там някъде нейде !!!
Днес ме на градинка. Дано не ни хване пак нещо, че не знам кво ще правя вече.

# 190
# 191
Деска, супер снимки!

Качих малко и аз, на който му се гледа....

# 192
  • Там някъде нейде !!!
Ами и ние сме все сополиви или кашлящи, ама в повечето случаи леко и си ходи на ясла. Просто няма кой да стои вкъщи с него...
Иначе утре ще имат тържество в яслата и ми е много интересно да ходя да ги гледам. Чакам с нетърпение Simple Smile
Иначе аз съм на работа и постоянно поглеждам дали някой е писал нещо, та най-редовно следя Simple Smile
Защо го държиш още в яслата? Отдавна е трябвало да го пратиш на градина. Поне така мисля аз де .

# 193
  • София
Защо го държиш още в яслата? Отдавна е трябвало да го пратиш на градина. Поне така мисля аз де .
Eeee,  ами защото приема в градините е само септември... миналата година - водих преговори да го вземат в градина, а не в ясла, защото и за мен беше голям за ясла, но така и не стана. В градините казваха, че вземат предния набор - 2004-та, та сега на есен вече ще е в градина... Сега е най-големия в групата има едно детенце, дето е родено с него на същия ден, ама следващата година...
Качих малко снимки - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=234798 ама нещо точно в момента снимка.бг май не работи. Та, ако не съм дала правилния линк, после ще го коригирам.

# 194
  • Там някъде нейде !!!
В нашата ясленска група, започнаха да преиждат много бебета и аз още септември 2007 я дадох на градина. Ама то при нас е друго, може да си дадеш детето когато и където искаш, без предварителни записвания и чакане с години напред. Така, че ние в момента сме с 2004година в група, но се справя много добре. Всички и се чудят в градината, че е оправна и се справя както се справят големите.

Общи условия

Активация на акаунт