Януарски сладури 2005

• 19 084
  • 255
  •   1
Отговори
# 165
  • Там някъде нейде !!!
Гале оправяйте се бързо . Косето нещо се опитва да губи глас , че ще я видим тая работа . Направо ще се побъркам вече с тези болести и болежки .

# 166
  • София , Монтана
ЧЕСТИТ 8-МАРТ!

Бъдете красиви цветя, ухаещи със сърдечност, чистота и доброта.

Бъдете сияйни звезди, разпръскващи любов и топлина.

Бъдете лъчезарни слънца, огряващи с ярка и уникална светлина.

Бъдете нежни души, улавящи сърцата на тези, в които искате да се оглеждате.

Бъдете грижовни майки, съпруги, приятелки, които даряват радост на любимите си същества.

Обичайте и бъдете обичани!
Нека красива усмивка грее на лицата ви не само този ден. Но нека всеки ден да бъде повод за празник. Празник на душата, която е окрилена и устремена към мечтите, в които се оглежда Слънцето.

# 167
Честит 8-ми Март момичета!!!  bouquetДа сте обичани и обичащи!!!

# 168
  • София
Честито на всички майчета!!!!! Да са ни живи и здрави децата и родата  Laughing

# 169
  bouquetЧЕСТИТ ПРАЗНИК на всички дами!!!   bouquet 

# 170
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Галче майка води Теди при един педиатър-фармацевт, който изписва основно хомеопатични лекарства срещу Пожарната на Герена. И съм супер доволна. Ако искаш ще проверя кога работи да ги заведеш малчовците

# 171
  • София
Галче майка води Теди при един педиатър-фармацевт, който изписва основно хомеопатични лекарства срещу Пожарната на Герена. И съм супер доволна. Ако искаш ще проверя кога работи да ги заведеш малчовците

Деси мерси мила, аз да си призная нещо много много не вярвам на хомеопатията .....

# 172
  • Sofia
Да почерпя за именничката си  Wine Glass cook

# 173
  • София , Монтана
Мерси за почерпката.Да ти е жива и здрава именничката.Нека името и светеца и да и носят много здраве и късмет.

# 174
Честито на всички именници!!!  bouquetДа са живи и здрави,усмихнати и щастливи!!!

# 175
  • Sofia
Благодаря ви!!!

Тя е кръщавана на Тодоров ден и днес я водихме до Рилския манастир да си запали свещичка и да се поразходим.

# 176
  • Там някъде нейде !!!
Пак сме болни  Sad , писна ми вече. Страшна кашлица от тази сутрин , а от няколко дни е със хрема . Иде ми вече да се  #2gunfire , че и мен ме хваща . Явно ще е вирус , каката и тя прокашля от време на време . Е как да живея бе хора  Close, луднах вече с тея болести .   Cry Cry Cry

# 177
  • София , Монтана
Снежка и ние сме така.Криси ми беше болна тази седмица.А сега усещам че аз съм болна.Като гледам Криси тя кашляше пристъпно.И за това може би за това още кашля но вече по слабо.

# 178
  • София
Честит имен ден на Тея на патерица. Ели да ти е жива и здрава момата, много хубаво сте направили, че сте се разходили до Рилски манастир.

Тва с болестите е ужасно, да оздравяват малчовците, че вече не издържам  Twisted Evil

# 179
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
ЧЕСТИТО НА ТЕА
Имоята ТЕДИ имаше в събота имен ден, който празнувахме с рождения ден вчера и направихме и прощъпулник.
Сега качвам снимки - http://dezygg.multiply.com/photos/album/29

Последна редакция: вт, 18 мар 2008, 11:51 от ДейзиГ

Общи условия

Активация на акаунт