Януарски сладури 2005

• 19 086
  • 255
  •   1
Отговори
# 150
  • София , Монтана
Нека и аз да се разпиша.Ние още спи ме с памперс,но рядко е пълен.Аз още не се осмелявам да и го махна.Gergana  честито и лека бременност.

# 151
  • София
Елена отново е болна, със зачервено гърло е, лека хрема и кашлица ....аман вече  Twisted Evil Twisted Evil

# 152
  • София
Елена отново е болна, със зачервено гърло е, лека хрема и кашлица ....аман вече  Twisted Evil Twisted Evil
Galya, Мартин беше така 10 дни, точно започна да преминава хремата, а съответно и кашлицата и днес сутринта ми вдигна температура, наистина аман вече.

# 153
  • София
Здравейте момичета.

Gergana честита хубава новина! Леко раждане май месец!

Нашето бебе има проблеми с атопичен дерматит. Та по случая и Ева реши , че има пъпки и само ми показва разни въображами по тялото си. Преди повтаряше, че е "красавица неземна", а откакто ме чу да казвам, че Жоржи има "грозен обрив по лицето", само повтаря как и тя биля грозна и има грозен обрив  Mr. Green Голяма ревност, голямо нещо.

Още малко остана от зимата. Дано скоро се затопли и оздравяват дечицата!

# 154

Gergana честита хубава новина! Леко раждане май месец!

Хей МИА нека да изчакам до септември поне а  Simple Smile Май месец ще ми  е много рано.
Благодаря н всички за пожеланията

# 155
  • София
Galya, Мартин беше така 10 дни, точно започна да преминава хремата, а съответно и кашлицата и днес сутринта ми вдигна температура, наистина аман вече.
Просто сили не ми останаха, днес ще влача и двамата до педито.

MIA е как се докарахте с тоя атопичен дерм? Ужас, бързо да се оправяте.

# 156
  • Sofia
И Тея ревнува, но от котарака. Ако има неблагоразумието да дойде и да легне в мен става лошо. Сега си присвои и играчките на животинчето. Поне помага да го храним - аз се чудя защо не яде и купата му е все пълна докато не открих че тя му слага като се изпразни  Laughing

За болестите и ние сме така. Първо сополите, след тях леко зачервено гърло което успях предната седмица да оправя бързо с еднократна доза сироп /явно съм го хванала съвсем в началото/. И тъкмо тя започна да се оправя от хремата и се тръшнахме двамата с баща и. Той се оправя, но днес е мой ред.

# 157
  • София
Gergana извинявай мила - кърмачески мозък  Embarassed Чела - недочела, спала - недоспала и ей от това изречение се заблудих  Embarassed
Сега вече съм отново в редиците на очакващите мами и май ще съм по редовна посетителка на форумите.

Galya S идея си нямам как си го навлякохме като е толкова малък дребния и е само на кърма  newsm78

Ely-st представям си го много ясно това с котешката храна. То добре, че при Тея, котаракът е заварено положение. Ева все още се надява като се събуди някоя сутрин бебето да го няма  Rolling Eyes

# 158
  • Там някъде нейде !!!
Гери , честито и лека бременост ти пожелавам . Ние от известно време сме със запушен нос , но нямаме хрема . И ние преминахме през зачервено гърло , през високата температура , че хиляди болести . От 22.01 до 22.02 изкара 4 болести с 5 различни антибиотика , и тъкмо викам ще ходя вече при специалист и тя се оправи . Сега ме притеснява носът и . Незнам и немога да си го обясня как става и от какво се получава .

# 159
  • София
 Мартин е отново на АБ, януари пи Клацид, сега Аугментин, вече ми омръзна. Снеже, ние миналата зима обикаляхме специалистите УНГ - изолираха бактерии, съмнения за трета сливица и т.н., на края нищо. Като дойде март месец детето си се оправи и хремите приключиха, до януари тази година, когато започна отново.

# 160
  • Sofia
MIA котарака е на почти 10 години /ще ги направи през юни/. До преди 2 седмици беше с диабет предизвикан от хапчета за разгонване. Обяснихме и че е болен и да не го тормози. Като ме видеше с писалката инсулин и го хващаше и ми го носеше да му го инжектирам. Така 6 месеца. Трябваше да е на диета и да му се дава точно количество храна в определени часове. Тея с нейната грижовност не му помагаше да оздравее. От 2 седмици ефекта от лекарството изчезна и котарака се оправи и сега е на тормоз. Днес го гонеше с щеката за билярд из къщи. Като и кажа да го остави на мира ми заявява че вече е здрав. Та нищо че е заварено положение тя се чувства господар...

# 161
Здравейте милички и Честита ви Баба Марта!
Желая ви от сърце да сте здрави и много да се усмихвате!

Ние тук се сдобихме с мартенички и Мина много им се радва. Припомних си когато бях дете как чаках да се накича с мартенички.

Поздрави  Simple Smile

# 162
  • Там някъде нейде !!!
Мартин е отново на АБ, януари пи Клацид, сега Аугментин, вече ми омръзна. Снеже, ние миналата зима обикаляхме специалистите УНГ - изолираха бактерии, съмнения за трета сливица и т.н., на края нищо. Като дойде март месец детето си се оправи и хремите приключиха, до януари тази година, когато започна отново.
Ние нямаме трета сливица(надявам се да не рецидивирала) , махнахме я точно преди 1 година . Обаче ми прави впечатление , че само сутрин и вечер и се запушва носа . През деня и няма нищо . Дали да не я заведа да я види пак джипито докато не е станало нещо сериозно а .

# 163
  • София
Честита Баба Марта

И Елената и Бориската са на антибиотик - Сумамед .......... реве ми се

# 164
  • София
Честита Баба Марта

И Елената и Бориската са на антибиотик - Сумамед .......... реве ми се
Много ти съчувсвтвам  SadЩе стискаме палци да се оправят по-бързо. На мен досега не са се разболявали и двамата чак до антибиотик и мога да си представя какво ти е с две болни дечица Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт